bende oyle dıyorum zaten bır daha gıtmıycemKayinvaliden sana hizmet etse daha mi hos olurdu. Sen gelin oldugun icin kural bu sanirim. Annene de is yaptirma ayrica. Onun boyle bir mecburiyeti yok. Is yapmaktan hoslanmiyorsan oraya misafir olarak gitmemelisin.
pişkin pişkin sessiz kaldı tabıkı artı ben hızmet ıstemıyorum zaten sadeceo tavrı turk adetlerıne yakısmadısen yaparsın sorun degıl göze batmaz, ama annenle bırlıkte yapman ve onun oturması normal degıl
annen yaparken utanıp kalması ve yardım etmesı lazımdı..
annen yaparken rahatsız olup, bahane uydurmadı mı yoksa pişkin pişkin sessız mı kaldı?
rahatsız olduysan annen gelınce çağırma .
demek ki adetlere pek önem vermıyorpişkin pişkin sessiz kaldı tabıkı artı ben hızmet ıstemıyorum zaten sadeceo tavrı turk adetlerıne yakısmadı
biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz sadece tatil günlerinde görüşüyoruz.kısıtlı zamnda bile gittiğimizde işlerini ben yapıyorum.zaten yapmasam bile öfleyip püflüyor.bunları duymaktansa yaparım daha ii.bence sen alınganlık yapıyosun Allah bilsin diyorum yaptığım emeğin karşılığını ama annen nie yaptı ki.deseydin keşke annene otur sen yorulma diye.ama olmuş artık olan.çağırmamazlık da yapma bence olay uzayıp gitmesin
demek ki adetlere pek önem vermıyor
sende bu durumu ılerıde kullanırsın işte :d
ama yaptıgı çok ayıp
çağırma derım ben..
hahah muhtesem ironikesinlikle haklısınız...Siz ayaklarınızı uzatıp oturmalıydınız Kayınvaideniz de size hizzmiet etmeliydi...çok ayıp etmiş...birdaha görüşmeyin....Hey Allah'ım ya.......Sabır...Bizede dert verme.. sıkıntıdan Kayınvalidemize saralım...
ben öle düşünmüyorum sonuçta eşimin annesi ki pek de anlaşamayız.eşim benim yaptıklarımı görüyo fedakarlık ettiğimide görüyo.o biliyo ya yetiyo bana sende böle düşün olumsuz düşünürsen sığıntı gibiyim falan diye o zmzn kendini kötü hissedersin.yani bütün işleride bana yaptırdı diye gittmemezlik olmaz bence..oyle yapınca cok uzuldum kendım ısıgıntı hıseettmresmen
Pardon da BUNLAR dedigin biz mi oluyoruz?arkadaşım ben anlatamıyorum bunlara derdımı ben hızmet ıstemıyorum zaten ama düşünsene bir yere gıdıyorsun
ev sahıbı hiç bırsey yapmıyor yerını gostermıyor. resmen kendıne hazrlıyorsun. kendı yıyecegını.
ne ayıp yahu mısafır utanır cekınır zaten
arkadaşım ben anlatamıyorum bunlara derdımı ben hızmet ıstemıyorum zaten ama düşünsene bir yere gıdıyorsun
ev sahıbı hiç bırsey yapmıyor yerını gostermıyor. resmen kendıne hazrlıyorsun. kendı yıyecegını.
ne ayıp yahu mısafır utanır cekınır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?