eve gelen öğretmen oğluma tokat atmış.

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
merhaba kızlar. bizim eve görme engelli kızım ve onun ikizi oğlum için matematik öğretmeni geliyor. kızımı ve oğlumu ayrı çalıştırıyor. daha demin kızım ve oğlum odalarında konuşurken çaktırmadan dinledim çünkü konu ciddiydi. aralarındaki dialog aynen şu: oğlum: öğretmen 22 sayfa ödev dveri. kızım: aynen banada. oğlum: birde bana tokat attı. kızım: neee? oğlum: ben bir işlemi çözemedim. oda yanağıma tokat attı. hayatımda şu ana kadar hiç bir öğretmen tokat atmadı bana. kızım birkaç kere doğru söyleyip söylemediğini sordu. oğlum doğru söylüyorum dedi. bende hemen buraya yazdım. sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin.

Öğretmene soracaksınız çaresi yok başka. Daha yeni kilitlendi böyle bir konu çocuğun doğru söylediğinden emin misiniz?

bide ücretli evinize geliyor.bu ne cürret bence beklemeyin hemen öğretmenle konuşun sakince bazen çocuklar olayları abartabiliyor

Oğlunuzla siz konusun
Çocuklar kardeşlerine, arkadaşlarına abartarak anlatabilirler bazi seyleri
Siz bu konunun önemli olduğunu söyleyip tekrar sorun

Evinize cagiracak kadar guvenilir buldugunuz ogretmen...

Evinizin sinirlari icinde oglunuza tokat atacak.

Sebebi de soruyu cozememesi...

Ustelik bunu da kiz kardesine anlatirken duymussunuz.

Enteresan, isin aslini ogrenmek lazim.

Kamuoyunda sıkca bahsi gecen bu tarz konularin ve abartili hikayelerin etkisi olabilir.

Once oglunuzla sonra ogretmeniyle konusun, olay cozulecektir...

Öğretmene soracaksınız çaresi yok başka. Daha yeni kilitlendi böyle bir konu çocuğun doğru söylediğinden emin misiniz?
kızım ısrar etti. hatta yemin et dedi. oğlumda yemin etti. kesinlikle yalan olan şeyleri böyle yemin etmez. ben zaten ara sıra duyuyorum. oğluma bağırdığını. tokat geliyo, çarpıcam gibi kelimeler. seert birisi zaten. ızım istersen aevdekilere söyleyelim. dedi ama oğlm ben kendim hallederim diyor.

Ogretmen tokat atsa bence birsekil oglunuz size yansitirdi ki sizin evinizde hangi cesaretle olabilir
Acaba soyle olabilirmi hani cozememistr yanagina elini vurmustr dokunma seklinde boyle yap falan filan oglunuziinu tokat olarak algilamis olabilirmi
Birde oglunuz kizinizla konusurken ses tonu nasildi siz bence ogretmene once sorun boyle boyle duydum diye varmi oyle birsey diye bak bakalim nediyor

merhaba kızlar. bizim eve görme engelli kızım ve onun ikizi oğlum için matematik öğretmeni geliyor. kızımı ve oğlumu ayrı çalıştırıyor. daha demin kızım ve oğlum odalarında konuşurken çaktırmadan dinledim çünkü konu ciddiydi. aralarındaki dialog aynen şu: oğlum: öğretmen 22 sayfa ödev dveri. kızım: aynen banada. oğlum: birde bana tokat attı. kızım: neee? oğlum: ben bir işlemi çözemedim. oda yanağıma tokat attı. hayatımda şu ana kadar hiç bir öğretmen tokat atmadı bana. kızım birkaç kere doğru söyleyip söylemediğini sordu. oğlum doğru söylüyorum dedi. bende hemen buraya yazdım. sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin.
Bi daha geldiginde sizde bi tokat gecirin. Ben oyle yapardim sahsen..

kızıma bağırmıyor. bu arada kızım görme engelli ona sert çıkmıyor ama oğlumda işler değişiyor. karşısındakini kırdımı, incittimi diye düşünmüyor. böyle olunca da bütün ders çocuğa zehir gibi geliyor. bakalım perşemgbe günü yine gelecek. o zaman ne olacak acaba

Ogretmen tokat atsa bence birsekil oglunuz size yansitirdi ki sizin evinizde hangi cesaretle olabilir
Acaba soyle olabilirmi hani cozememistr yanagina elini vurmustr dokunma seklinde boyle yap falan filan oglunuziinu tokat olarak algilamis olabilirmi
Birde oglunuz kizinizla konusurken ses tonu nasildi siz bence ogretmene once sorun boyle boyle duydum diye varmi oyle birsey diye bak bakalim nediyor
benim duymama için fısessiz konuşuyordu amondan öncede 1 ya da 2 kere çok bağırıyor diyordu. hakkat biraz bağırıyor. bsizn dediğiniz gibi yanlış algılamış olabilir ama yinede sert birisi.

Yerinizde olsaydım perşembe gününe kadar sabretmezdim.
Arayıp sorardım.
Ben 13 yaşında çocuğun yalan söyleyeceğine inanmıyorum.
Özel derse gelen bir öğretmenin bunca rahat davranması neden anlamış değilim.

kocaman çocuk yalan söylemiyordur heralde
13 yaşındaymış aklı başında annesi
ögretmen denen o caniyle acil konuş
senin evinde senin çocuguna tokat atmış
ben olsam bir tokatta ona atardım

Hic zannetmiyorum bi islemi cozemedi diye tokat atmaz makas yapmistir belki oglunuz tokat atti diye buyutuyir olabilir herseyi gectim meslek ahlaki etik falan filan bi yerde dursun para aliyo sizden hemde iki ogrenci boyle biseyi yapacak olsa da yapmaz parasi kesilir istemez bunu

Yerinizde olsaydım perşembe gününe kadar sabretmezdim.
Arayıp sorardım.
Ben 13 yaşında çocuğun yalan söyleyeceğine inanmıyorum.
Özel derse gelen bir öğretmenin bunca rahat davranması neden anlamış değilim.
haklısınız aslında ama belkide yanlış anlaşılma vardır. bende pek inanmıyorum ama yüzyüze perşembe günü konuşucam. kız üvniversite öğrencisi

Öğretmenle konusun sorun önce.
Durum aynisiysa haddini bildirin .
Siz de bir soru sorun cevap veremezse yapistirin tokati hatta sinir yaratik!!!

Hic zannetmiyorum bi islemi cozemedi diye tokat atmaz makas yapmistir belki oglunuz tokat atti diye buyutuyir olabilir herseyi gectim meslek ahlaki etik falan filan bi yerde dursun para aliyo sizden hemde iki ogrenci boyle biseyi yapacak olsa da yapmaz parasi kesilir istemez bunu
oğlumun dersleri biraz düşük ama oğluma bağrıyor kızıma bağırmıyor. bir kere benimlede paylaştılar. bende inanmadım ama gelince konuşucam.

Ben de özel ders veriyorum. Yeni başladığım bir ufaklığım var. Benden önceki öğretmeni vuruyormuş ona da. Öğrendikleri anda adamı arayıp ders istemiyoruz bitmiştir sizinle işimiz demişler. Özel öğretmenler herhangi bir kuruma bağlı olmadığı için şikayet etme ihtimali yok sanırım.

Back
X