Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının kendine özel arabası varmış kendi kazandığı parayla aldığı bir de konu sahibinin yoksa çıldırıyordur normal bur şey bu diyenlere:) öyle düşünüyorum

Benim cagirdigim kadın 300 e geliyordu haftasonu calismasa sadece hafta içi 6000 eder ayda. Eşi de çalışıyorsa neden ev araba alamasinlar ki çok normal bir durum. Kötü birşey de yazmamisim hakaret yok birşey yok olanı söyledim beğenmedim almışım 😄

selennn selennn ne o kız hırs mı yaptın seri beğenmeyerek geliyon, hani gülüp geçiyodun :)))
Şu an sinirden tırnaklarını yediğine eminim ama kanıtlayamam. Ya da kanıtlayabilirim. Durduk yere kimse kızgın, beğenmedim emojisi atmıyor burda, atıyorsa da bana denk gelmedi, size geldi mi? C Calcifer sen eski üyesin, sana denk geldi mi?

Şu an sinirden tırnaklarını yediğine eminim ama kanıtlayamam. Ya da kanıtlayabilirim. Durduk yere kimse kızgın, beğenmedim emojisi atmıyor burda, atıyorsa da bana denk gelmedi, size geldi mi? C Calcifer sen eski üyesin, sana denk geldi mi?
Beğenmedim atınca seri olarak 30ya yakın mesajına beğenmedim atan üyeler var:)) ben durduk yere olduğunu düşünüyorum ve ne kafası yaşadıklarını merak ediyorum:) bir de sana bir yerden taktıysa denk geldiği her yorumuna beğenmedim atanlar var onlar da ayrı.

Hiç üşenmeden 18. Sayfaya dek okudum ama yeter.

Kusura bakmayın da "ben cam silemem, temizlik yapamam"da neyin nesi?
Sultan falan mısınız siz?
Bilmediğimiz bir kraliyet ailesi mensubu musunuz?
Bu neyin kafası?
Bizler iki veya daha çok çocukla sabah akşam evimizi kendimiz silip sürüyoruz, o vakit biz en alasindan köleyiz?
Bu neyin burnu dikliği?
Böyle vahim bir zamanda, korona illeti varken eve temizlikçi çağırmak nedir? Ben komşu bile ağırlamam?
Korona olmasa dahi milleti evime sokup da temizlik yaptırmak. Ne munasebet? Temiz mı, pis mı, hırlı mı hırsız mı? Kendi kendime yeterim evelallah.

Suyun uzerine palto koydu deyip de , o kişinin temizlediği, solunum yaptığı evde oturma arzunuzu da anlamıyorum. Havalandirinca ölmez ki virüs?

Kendinizle celisiyorsunuz.
Sonuna kadr okudm.
saka sandım deilmis🙆🏻‍♀️🤣

Konuya yorum yapmayacağım demiştim. Etiketlemezsen sevinirim. Ayrıca eskiyim diye her üyeyi takip etmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X