Eve gelip giden erkekler

ailesi muhafazakar diye kız cozutmuş, fazla sıktılarsa demek. acısını çıkarıyo

Sabah 8de dersim olmasına ragmen şu saatte hala uyumuyorum. Nedeni de ev arkadaşımın eve getirdigi 'arkadaşları'. Eve çıkarken ikimiz de hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımızın evde yatıya kalmayacagı konusunda anlaşmıştık. Ama getirdigi kişiler erkek arkadaşı yani sevgilisi degilmiş. Ders çalışıyolarmış. Sabahlara kadar gürültüleri kesilmiyo, kesildigi zaman da çocuklar gidiyo mu yatıya mı kalıyo bilmiyorm bile çogu zaman odadan çıkmıyorum. Çok kavga ettik çünkü şimdiye kadar hem kendisiyle hem de arkadaşlarıyla başa çıkamıyorum. Suçlu ben oluyorum sonunda ben onu ne yerine koyuyomuşum , ne ima etmeye çalışıyomuşum. Senenin başından beri bu sorun var eve gelip giden erkeklerden biri (ev ark.ımın da çok yakını) nişanlım oldugunu bile bile senenin başında bana yazmıştı. Tersledim kaç kere falan yine de uzun bi süre peşimi bırakmadı. Ev ark.ımı sıkıştırıyomuş aramızı yap diye. Geldigi zamanlar bakışlarını yakalıyordum. En son başedemeyince nişanlıma havale ettim, korktu bıraktı. Şimdi o gelmiyo ama yine de degişik degişik tipler sürekli evde. Yoruldum gerçekten nişanlıma da anlatamıyorum artk en son anlattıgımda geldi kavga etti ev ark.ımla ama kız arsız hala devam ediyo getiriyo arkadaşlarını. Ben artık dayanamıyorum bu sene bitsin diye dua ediyorum. Bu kızla nası eve çıkabilmişim kendime şaşırıyorm.
Elalemin adamını evinde istememen çok doğal asla izin verme. Az bir zaman kaldı ve seneye bu arkadaşından ayrıl. Sende gözü olan adamın senin evinde işi ne. O gitsin arkadaşlarının evine dersçalışmaya

İnş bulduğunuz çözümün sonucu güzel olur ama bence ailenize söyleyin gizli saklı iş yapmayın daha önce başınıza iş açıldı sonuçta. ..

Nisanlim derken erkek arkadasinizi mi kastediyorsunuz yoksa ailelerin tanistigi bildigimiz nisan toreni yapildi mi?

Sunun icin soruyorum ,ailenizin tepkisinden cekinip sorunu onlara anlatmiyosunuz ama eger aileniz evden ayrildiginizi ,baska yerde kaldiginizi duyarsa bu cok daha buyuk bi probleme yol acar mi?

İnş bulduğunuz çözümün sonucu güzel olur ama bence ailenize söyleyin gizli saklı iş yapmayın daha önce başınıza iş açıldı sonuçta. ..
Bu seneyi nişanlımın evinde tamamlıcam zaten az kaldı. Seneye yurt belki de nişanlımla eve çıkarız bilmiyorum

Nisanlim derken erkek arkadasinizi mi kastediyorsunuz yoksa ailelerin tanistigi bildigimiz nisan toreni yapildi mi?

Sunun icin soruyorum ,ailenizin tepkisinden cekinip sorunu onlara anlatmiyosunuz ama eger aileniz evden ayrildiginizi ,baska yerde kaldiginizi duyarsa bu cok daha buyuk bi probleme yol acar mi?
Aileler tanıştı yüzük de takıldı. Seneye yaza evlilik düşünüyoruz zaten. Şu bi iki haftayı nişanlımın evinde tamamlıyıp seneyi öyle düşüncem. Yazın da söylerm zaten ama şu bi iki hafta söylemeyi düşünmüyorm

Back
X