Eve gelip kedi tüyünden rahatsız olan kıl misafir nasıl savılır? (mizah)

Sondor

♪♫ Kanatlarım var burnumda ♫♪
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
442
428
Soru : Ya arkadaşlar biz kedi severler evde kedi besleyince pasaklı mı oluyoruz? Arkadaşlarıma kedim var desem "Aa tüyleri dökülmez mi, eve pislemez mi ,nasıl baş ediyorsun çişiyle ?" diyorlar .
Hem kedime bakarım hem evime çok mu zor? (Alıntı)


Bu soruyu üyesi olduğum kedi sever gruplarından birinde gördüm. Böyle arkadaşınız var mı? Benim yok .:KK51:
Ama olsa ve evime gelip kedime böyle söz söylese onu bir güzel trollerim ben.
😎
Yaratıcılığınıza kalmış .
😁


Aklıma hemen gelen iki tanesi :KK48:

Troll cevap 1
Aaa olur mu hiç .
☺️
Asıl tüyleri güzel . Biz tüyü için besliyoruz
🙃
. Her hafta topluyoruz, güzelce soğanla kavuruyoruz ,
😋
Böreğe, poğaçaya nefis gidiyor. Demin yedin ya.
🤪
Fark etmedin mi? :kk77:

Alternatif troll cevap
Yok ,bu sıradan bir kedi değil .Rahmetli babaannem var içinde :cry:
Zaten ölmüyor bu kedi . Geçen hafta kırk yaşına girdi.
😌
Veterinere götürdük ,her şey normal dedi .Adam inanmadı tabii bize . Torunlara miras bırakacağız herhalde.
😇

Şerife Hanııım! Gel pisi pisi :KK54:

Siz olsanız evdeki kediye laf eden kıl tüy misafiri nasıl trollerdiniz ? :KK45:

manul (3).jpg
 
Son düzenleme:
Küçük çocuğu olan bir misafirim gelmişti. Çocuk kedimin tırmalama tahtasına dokundu annesi de "ayy pistir elleme" dedi. " Evet evet sakın dokunma bacağını kaldırır bu tahtaya çişini yapar hep. Ay hatta ıslak şuanda " dedim. Dalga geçtiğimi anlayan diğer misafirler güldü o da bozuldu :işsiz:
 
Valla evime kedi almam. Kıldan tüyden. Kendi kılımı zor temizliyorum çünkü. Kediye de bakacak kadar marifetli değilim. Bu sebeple objektif yorum yapabilirim sanırım.
Ama milletin evinde kediye de laf etmem. Banane ayol ister temizler ister kılıyla tüyüyle mutlu mesut yaşar. Ne ilgilendirir nasıl temizlediği. Bir de bu kadar takıntılı olanlar kedi olan eve neden gider onu da anlamam.
 
Benim bir arkadaşım gelmişti bende rahatsız olmasın diye kedimi yatak odama kapatmıştım. Bir iki saatlik diye baktım kedi tüyü zart zurt muhabbeti yapıyo gittim odanın kapısını açtım. Kedim etrafta dolanmaya başlayınca rahatsız oldu gitti ,hiç otur vsvs demedim. İşin garibi aynı kişi iki hafta sonra mesaj atmış canım sana oturmaya gelecektim diye,bende geri mesaj attım .tatlım benim kedim misafirden hoşlanmıyor kabul edemem kusura bakma diye😂 bir daha ne mesaj ne arama .çıkarttım gitti hayatımdan.sevmek zorunda değilsin ama bile bile bir eve gidiyorsan. Saygı duy.yada gelme kedimden değerli değilsin ya😂
 
Benim kedim hala avcı olduğu için muazzam bir temizlik ritüeli var. Yattığı yerdeki minderinde bile tüy yok .Nasıl başardığını bilmiyorum.Ev halkı kediyi bana örnek göstermeye başladı çünkü ben uzun tüylüyüm :KK68: -pardon uzun saçlı.:KK3: Benim saçım dökülüyor, kedi Bay Monk gibi titiz, pirü pak geziyor . Benim açımdan can sıkıcı bir durum . :stop:
 
Benim kedim hala avcı olduğu için muazzam bir temizlik ritüeli var. Yattığı yerdeki minderinde bile tüy yok .Nasıl başardığını bilmiyorum.Ev halkı kediyi bana örnek göstermeye başladı çünkü ben uzun tüylüyüm :KK68: -pardon uzun saçlı.:KK3: Benim saçım dökülüyor, kedi Bay Monk gibi titiz, pirü pak geziyor . Benim açımdan can sıkıcı bir durum . :stop:
Nasıl ya
Yutuyor mu tuylerini nereye yok ediyor 😅
 
Herhalde temizlerken yutup sonrasında dışkı ile ya da ot yiyip kusarak atıyor. Hiç eve kusmadı . 2 yaşında ama biz bu yıl tanıştık. Sahiplendim ,daha doğrusu kedi bizi sahiplendi.
Kedimle bu haziranda tanıştık uzun süren bir evcilleşme güvenme döneminden sonra her gün gelmeye başladı önce balkonda kendi yatağı ve yemek kabı oldu .Yavaş yavaş içeri girmeye başladı güvenle uyuyabileceği bir ev ve ilgi ,sevgi görmek fikrini değiştirmiş olmalı ki artık bizimle yaşıyor
 
Son düzenleme:
X