Eve gelmeyen eş ...

Her gece bi bahanesi var yok şu arkadaşımdayim yok bu arkadaşıma bisey olmus oraya gidiyorum sürekli bahane üretiyo eve gelmemek için
Canım büyük ihtimal aldatıyor.kanıt topla ondan sonrada boşan.çekme bu pislik adamı boşyere.insan gece gece nerede olabilir.

Siz nasıl evlendiniz, eşiniz sizi isteyerek mi evlendi. Kolay kolay eşinden çocuğundan kaçmaz bir erkek. Eğer ki gece de çalışan biri değilse ki birde kıskanır bir olur acil birşey olur tamam ama her geceyi dışarıda geçirmez. Aldatma vs olma ihtimali yüksek ya da sizi ve evliliği gösterip arkada başka anormal hayatı vsr

Üzgünüm ama eşinizin hayatında biri olma ihtimali yüksek
İş çıkışı karı koca gibi onun evine gidiyor yiyip içip yatıyorlar sabahta kadın erken işe gidiyor herhalde eşin de kahvaltıyı sende hallediyor muhtemel 3 senelik evli olduğuna göre gençsiniz eşin de bu kadar gezip dolaşabiliyorsa sağlıklı bir bireydir cinsel yönden de aktiftir sana yaklaşmaması anormal demek kadın onu evine alsın diye kadına verdiği karıma yaklaşmıyorum sözüne baya kaptırmış kendisini...
Erkek arkadaşının evinde bir gün beş gün bilemedin 10 gün kalırsın yarı uykusuz dağınık kokuşmuş cinsel isteğin tavan olarak eve dönersin ev yemeği ararsın
Adam 2 hayat yaşıyor kadın seni biliyor onun için msjlaşabiliyorsun aslında anlaman lazımdı görüntüli ara konum iste olmadı arkadaşını iste telefona ya da arka plan seslerde ev ortamı sessiz mi ...
Bu kadar açık yazdığım için gerçekten üzgünüm ama sen zaten bazı şeyleri kafanda netleştirmişsin o ruh hastası ayaklarına da sakın gelme sana bana yaparlar böyleleri ahh neyse sen bir Bismillah de Allah a sığın yap ne yapacaksan ben ne sıkıntılı tipler gördüm niyeyse bu tür kişilikler sindirdiklerine aslan olurlar hiç korkma gayette sosyal hayat kovalayan yeri gelince deli ayağına yatan sefa düşkünü bir adam o bas tekmeyi al çocuğunu yeniden doğ.

Ben önceden de yazmıştım 3 yıllık evliyim eşim eve gelmiyo diye yine aynı şeyleri yapıyo bu sefer hiç gelmiyo geceleri sürekli dışarda şuan bile yok sabah kavga akşam kavga canıma tak etti artık boşanıcam diyorum beni tehdit ediyo oğlumu götüremezsin ölüm çıkar o evden sanki oğluyla ilgileniyomuş gibi bi de çocuğumu bana vermiycekmiş artık dayanamıyorum bu sorumsuz adama çocuğum ićin bu zamana kadar getirdim bundan sonra devam ettirmek istemiyorum ama çocuğumla tehdit ediyo beni normalde çocuğun yüzüne bakmaz ilgilenmez şimdi beni hassas noktamdan vurmaya çalışıyo oğlum benim herşeyim bunu biliyo ondan yapıyo çok bunaldım artık insan yerine konmamaktan deger görmemekten her gece yalnız kalmaktan aileme söylüycem dedim ben seni bırakır gelirim o zaman dedi onun annesine söyledim oralı bile olmadı yoruldum yalnız herşeye gögüs germekten gücüm kalmadı artik
ben olsam caktırmadan (nasılsa eve gelmıyor kolay olur ) uzak bıyere pansıyon mansıyon ya da uzak bır akradaba ya da arkadas .. gıderım. dava acar ve eve gelmedıgını de kanıtlayacak delılllerı mahkemeye sunarım. eve gelmeyen bır baba cocuguna da bakmaktan acizdir.
ölümle mi tehtıt edıyor. o zaman muge anlıya cıkarım . nedır bu ya , bosan öl , cocugunu ıste öl. ne kolay. bende onu öldururum o zaman. ben kadınların bu kadar ezılmesı ve cıkmaza sokulması konusunda cok ama cok sınırlenıyorum ve hep sınırle yazıyorum :D

eğer düzgün bir avukat ve yeterli delili toplarsan hiçbir şey yapamaz. aile içi geçimsizlik, tehdit, ilgisizlik hatta aldatıyor belki.buna dair şahitler ve deliller bulursan mahkeme uzaklaştırma bile verir kocan hakkında. çocuğuna iyi bir aile ortamı sunamayacak ise seni mutsuz edecekse o evde olmanın evli kalmanın hiçbir anlamı yok. ayrıca mahkeme de çocuğu sana verir ona değil.

Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar
boşanma durumunuz zor gibi onu istemiyorsunuz e oda hiç eve gelmiyor ben olsam yok gibi davranır hayatıma bakarım. bende eşimi istemiyorum boşanma mevzusunda ölümle tehdit ediyor. 1 yıldır işsiz evde keşke senin ki gibi olsa hiç olmasa evde ne güzel. Zaten ihanet gibi bir durum da var ise yakında evi terk eder kulliyen kurtulursun bu hayvandan. durumlar benzer eve gelmediği için kavga cikarmaniz ilginç zira ben bunu Allah tan istiyorum.

Hiç bi halt edemez. Eve gelip çocuğunun yüzüne bakmayan herif, velayeti alıp da napıcak. Dışarda sürtmek varken oğluyla mı ilgilencek. Seve seve vericek velayeti.

Üff kafam dağılsın diye bi dolanayım şurda dedim, cinlerim tepeme çıktı. Uyuz kocalar günü bugün heralde.

Mutsuz olduğu için kaçıyor evden yanlış ama durum bu maalesef..

Ben önceden de yazmıştım 3 yıllık evliyim eşim eve gelmiyo diye yine aynı şeyleri yapıyo bu sefer hiç gelmiyo geceleri sürekli dışarda şuan bile yok sabah kavga akşam kavga canıma tak etti artık boşanıcam diyorum beni tehdit ediyo oğlumu götüremezsin ölüm çıkar o evden sanki oğluyla ilgileniyomuş gibi bi de çocuğumu bana vermiycekmiş artık dayanamıyorum bu sorumsuz adama çocuğum ićin bu zamana kadar getirdim bundan sonra devam ettirmek istemiyorum ama çocuğumla tehdit ediyo beni normalde çocuğun yüzüne bakmaz ilgilenmez şimdi beni hassas noktamdan vurmaya çalışıyo oğlum benim herşeyim bunu biliyo ondan yapıyo çok bunaldım artık insan yerine konmamaktan deger görmemekten her gece yalnız kalmaktan aileme söylüycem dedim ben seni bırakır gelirim o zaman dedi onun annesine söyledim oralı bile olmadı yoruldum yalnız herşeye gögüs germekten gücüm kalmadı artik
Boşanmaya gönlünüz yok sizin. Yoksa bildiğin abuk sabuk tehditler kocandan gelenler. Neye dayanarak alıyomuş çocuğu? Gece eve gelmekten aciz, kimbilir ne haltlar yiyor çocuğa mı bakacak? Nafaka bile vermez o adam çocuğuna sana öyle söyleyeyim. Parayı dışarıda yemek daha tatlı gelir.
Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama yapabiliyosan dedektif tutabilirsin kimle nerde belgelerler. Eve gelmediğini kanıtlarlar. Sonra da boşanmak istiyorsan mahkemeye verirsin.

Mutsuz olduğu için kaçıyor evden yanlış ama durum bu maalesef..
Evet ya konu sahibide mutsuz o da kaçsın bütün mutsuzlar sokakta çünkü mutsuz olan boşansın!Kimsenin hayatını karartmaya kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum

Böyle adamlar aldatılmayı hak ediyorlar.

O arkadaşıyla arası bozuldu oraya gitmiyo artık nereye gittiği belli değil ailesi de bisy demiyo annesini dinler nornalde ona söyluyorum ama o da müdahale etmiyo r ben evde onu bekleyim o gezsin kafasına gore yasasin her sabah eve geldiginde konusuyorum özür diliyo sonra gece yine aynı şeyi yapıyo dengesiz bi insan
Ne is yapiyo mesela isin geliriyle harcamalar yada eve gelen celisiyor mu artma yada eksilme filan...

Back
X