Eve gelmeyen eş...

JustTired

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
133
74
98
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak cevablarınızı bekliyorum çğnkü bana yol gösterecek.
Eşimin memleketine geldik. Samimi olduğu bir arkadaşı var beni onunla tanıştırdı sonra ben eve geçtim onlar beraber dışarı çıktılar. Gece 1 de geldi. Yine gitmek istedi 11 de gel ama dedim tamam dedi ama 1 de geldi. Son olarak ise yine aynı arkadaşıyla buluşmaya gitti bu sefer saat söylersem yalancı çıkıyorum muhabbet uzuyor filan ddi bir şey demedim. Ama beni arayıp arkadaşında kalacağını söyledi. Ben de arkadaşının yanında rencide etmemek için sadece yarın konuşalı dedim. Ama çok sinirliyim. Bana göre yanlış birşey. Atkadaşıyla olduğuna eminim ama bilmiyorum. Nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Ben bir hata yaptığımda inat edip benimle konuşmaz mesela. Ama kendi hata yapınca hemen affedilmeyi bekler. Şimdilik sadece konuşmamayı ya da kısa cevablarla geçiştirmeyi düşünüyorum. Ama çok üzgünüm yani bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım??

Genelde nasıl olduğunu bilmediğimiz için,eski konuların da olmadığı için ne diyeceğimi bilemedim. Çok kalacak mısınız orada? Normalde geç gelme huyu yoksa,şüpheli hareketi yoksa tolerans gösterebilirsin belki.
(Allahım bunu ben mi yazdım:KK48:)

**Pardon ya, kalma kısmını atlamışım, niye kalıyormuş ki?

Normalde boyle huylari yoksa ses etmezdim.
Memleket dedigine gore her hafta ayda bir falan gitmediginizi varsayiyorum.
Sende bak keyfine bosver.

Genelde nasıl olduğunu bilmediğimiz için,eski konuların da olmadığı için ne diyeceğimi bilemedim. Çok kalacak mısınız orada? Normalde geç gelme huyu yoksa,şüpheli hareketi yoksa tolerans gösterebilirsin belki.
(Allahım bunu ben mi yazdım:KK48:)

Evey genelde sadece takip ediyordum :/ bu hafta döneceğiz normalde de bensiz dışarı çıkmayan bir insan ama yine de 3.defa olunca iyice sinirlendim sanırım ://

Evey genelde sadece takip ediyordum :/ bu hafta döneceğiz normalde de bensiz dışarı çıkmayan bir insan ama yine de 3.defa olunca iyice sinirlendim sanırım ://
Ben mesajımı düzenledim,sadece geç geliyor sandım ama kalacakmış da. Niye kalıyormuş?
Hiç de masum gelmedi, kimse kusura bakmasın.

Benim eşimde memlekete gittiğimizde arkadaşlarıyla takılıyor akşamları çok sinir bozucu bir şey yaşadığım için biliyorum ama çocukluk arkadaşlarım onlar 1 hafta kalacağız görüşmemde ne sakınca var diyince sinirlensemde ses edemedim:KK12: ama aileside geç gelmemesi yönünde uyarıyordu onu.

Gece geç gelmesine bir şey demezdim de orada kalmasına kıyameti koparırdım.

Beni yalnız bırakacaksan ben gelmeyeyim bir dahaki sefer deyip onun memleketine gitmezdim.
Ya da kayınpederimi karşıma alıp, bu durumdan rahatsız olduğumu, oğlunun artık evli olduğunu, onun babası olarak beni yalnız bırakmaması gerektiği tavsiyesini vermesini isterdim.

Eğer yapmıyorsa bir daha onun memleketine gitmezdim. Ben çok mu meraklıyım onun annesine, babasına.
Oraya ne için gidiyorum? Eşimin yanında olmak için.
E eşim ortada yoksa bana ne gerek var?

Yoo bence kalamaz.
Arkadaşla buluşsun görüşsün ama kalmak nedir ya.
Hem de kaç gündür görüşüyormuş.
Ben olsam bırakmazdım. İster rencide olsun ister rezil olsun ister kavga edelim ben birakmazdim.

Ama sen izin vermişsin bir kere? Ne diye izin verdin.

Ben mesajımı düzenledim,sadece geç geliyor sandım ama kalacakmış da. Niye kalıyormuş?
Hiç de masum gelmedi, kimse kusura bakmasın.

Ne düşüneceğimi bilemedim ki ben de yarın direk sorsam diyeceği belli bana güvenmiyor musun der o bana küser haklıyken haksız olurım :(

Benim eşimde memlekete gittiğimizde arkadaşlarıyla takılıyor akşamları çok sinir bozucu bir şey yaşadığım için biliyorum ama çocukluk arkadaşlarım onlar 1 hafta kalacağız görüşmemde ne sakınca var diyince sinirlensemde ses edemedim:KK12: ama aileside geç gelmemesi yönünde uyarıyordu onu.

Ah ah annesi uyumamış olsaydı eşim aradığında güzelce cevabını verirdi ama uyumuştu. :/

Ne düşüneceğimi bilemedim ki ben de yarın direk sorsam diyeceği belli bana güvenmiyor musun der o bana küser haklıyken haksız olurım :KK43:
Ara kalmanı istemiyorum de,ne var bunda canım. Gece nasıl uyuyacaksın huzursuz olmayacakmısın? Evli adamın böyle istekleri bana tuhaf geliyor ya,altında bişey ararım başıma gelse

Ne düşüneceğimi bilemedim ki ben de yarın direk sorsam diyeceği belli bana güvenmiyor musun der o bana küser haklıyken haksız olurım :KK43:

Güvenle alakası yok ki bu olayın
O artık evli bir adam. Evli gibi davransın o zaman.

Sizin memleketinize gidince siz de gidin bir arkadaşınızda kalın, onu annenizle babanızla bırakıp. O zaman o da sana güveniyorum, tabi git karıcım diyecek mi?

Güvenle ne alakası var?

Bence konu sıcakken kayınpederinizle görüşün, kulağını çeksin.
Bir daha da olmasın.

Adam bekar gibi eve gelmeyeceğim arkadaşta kalacağım diyor, siz rencide etmeyeyim diyorsunuz.

Bi güzel rencide edilir ki...

Yoo bence kalamaz.
Arkadaşla buluşsun görüşsün ama kalmak nedir ya.
Hem de kaç gündür görüşüyormuş.
Ben olsam bırakmazdım. İster rencide olsun ister rezil olsun ister kavga edelim ben birakmazdim.

Ama sen izin vermişsin bir kere? Ne diye izin verdin.

Ben de tam olarak onhn pişmablığını yaşıyorum şu an saflığıma debk geldi galiba sadece o an o kadar sinirlendim ki konuşmak dahi istemedim

Geç gelmesi sorun değil ama niye seni başkasının yanında tek bırakip arkadaşında kalıyor ki?

1 e kadar oturdun işte, kalmaya ne gerek var? Orada da uyumuyor mu?

Trip sonuna kadar hakkın diyorum!

Yani gezmesini tozmasini anlarimda kalmak ne ya !!!neyin ozlemiymis bu .araştırmalı!

Güvenle alakası yok ki bu olayın
O artık evli bir adam. Evli gibi davransın o zaman.

Sizin memleketinize gidince siz de gidin bir arkadaşınızda kalın, onu annenizle babanızla bırakıp. O zaman o da sana güveniyorum, tabi git karıcım diyecek mi?

Güvenle ne alakası var?

Bence konu sıcakken kayınpederinizle görüşün, kulağını çeksin.
Bir daha da olmasın.

Doğru söylüyorsunuz. Burada saat şimdi gece yarısı 1 sabah lahvaltı da mutlaka konuya gireyim ama nasıl

Back
X