Eve gelmeyen eş...

Kalması saçma geldi ama hemen büyütmeyin. Özlemiş arkadaşını. Onlar zaten kuma gibi oluyor.

Bana çok tuhaf geldi
Aklıma 40 tilki dolanıyo
Yazıp senin de içine kurt düşürmeyeyim ama nasıl bi arkadaş o anlamadım, karısı dururken onla niye kalır insan
Sende pek bi kibarsın

Yani gezmesini tozmasini anlarimda kalmak ne ya !!!neyin ozlemiymis bu .araştırmalı!

Telefonunu da evde bırakır hep yine ev de araştırabilsem ah yabancı memşelet
Geç gelmesi sorun değil ama niye seni başkasının yanında tek bırakip arkadaşında kalıyor ki?

1 e kadar oturdun işte, kalmaya ne gerek var? Orada da uyumuyor mu?

Trip sonuna kadar hakkın diyorum!

Değil mi Türk kızı tribini haketti hiç trip atmadım şimdiye kadar ama demek ki trip şartmış...

Bana çok tuhaf geldi
Aklıma 40 tilki dolanıyo
Yazıp senin de içine kurt düşürmeyeyim ama nasıl bi arkadaş o anlamadım, karısı dururken onla niye kalır insan
Sende pek bi kibarsın

Arkadaşı bekar bir de düşğnmekten sabahı edecem sanırım.. Saat 12 de aradı ben de bir şey diyemedim. Saflık bende

Ara kalmanı istemiyorum de,ne var bunda canım. Gece nasıl uyuyacaksın huzursuz olmayacakmısın? Evli adamın böyle istekleri bana tuhaf geliyor ya,altında bişey ararım başıma gelse

Doğrusu benim de ilk defa başıma geldi şoktayım sadece ne yapacağım nasıl tepki vereceğim bilemedim :(

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak cevablarınızı bekliyorum çğnkü bana yol gösterecek.
Eşimin memleketine geldik. Samimi olduğu bir arkadaşı var beni onunla tanıştırdı sonra ben eve geçtim onlar beraber dışarı çıktılar. Gece 1 de geldi. Yine gitmek istedi 11 de gel ama dedim tamam dedi ama 1 de geldi. Son olarak ise yine aynı arkadaşıyla buluşmaya gitti bu sefer saat söylersem yalancı çıkıyorum muhabbet uzuyor filan ddi bir şey demedim. Ama beni arayıp arkadaşında kalacağını söyledi. Ben de arkadaşının yanında rencide etmemek için sadece yarın konuşalı dedim. Ama çok sinirliyim. Bana göre yanlış birşey. Atkadaşıyla olduğuna eminim ama bilmiyorum. Nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Ben bir hata yaptığımda inat edip benimle konuşmaz mesela. Ama kendi hata yapınca hemen affedilmeyi bekler. Şimdilik sadece konuşmamayı ya da kısa cevablarla geçiştirmeyi düşünüyorum. Ama çok üzgünüm yani bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım??

Eşin yabancı mi
Yabancıysa boşver normal olabilir onlar da

Panik yapma ya p.s oynuyolardır yada ooooooo çok kötü , çağır eve gelsin ne işi olur bekâr arkadışyla , vah vah vah çabuk çağır gelsin , sabaha çok geç olabilir

Telefonunu da evde bırakır hep yine ev de araştırabilsem ah yabancı memşelet

Değil mi Türk kızı tribini haketti hiç trip atmadım şimdiye kadar ama demek ki trip şartmış...

Valla içini pek karartmayim hanide pek iskillendim. Kötü ruhlumuyum neyim. Bin tilki dolaşıyor aklımda şuanda.

Bekar gibi davranıyor olmasına takıldım ben.
Evli insanın bu kadar özgürlüğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Bize senin yerin kocanın yanı demeyi bilirler ama:KK14:
Gerçi yabancı damat belki demez onu bilemedim:KK53::KK53::KK53:

İki yılda bir gidiyormuşsunuz zaten özlemiştir. Bir de ben kendimden yola çıkarak düşünüyorum. Zamanında kız kıza sabahlamayı çok severdim. Çok çok eğlenceli olurdu. Keşke memlekette denk gelip yine yapsak isterim açıkçası. Ne bileyim evliyiz tamam da arada böyle hem eski günleri anmak hem eğlenmek hem değişiklik yapmak insana enerji depolar. Ben de bozulurdum ama benimkinin nedeni bunu kendi memleketinde yapıp beni orda yalnız bırakması olurdu. Mesela benim ailemde olsak sorun etmezdim diye düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum başıma gelirse ne yaparım bilmem

Bekar gibi davranıyor olmasına takıldım ben.
Evli insanın bu kadar özgürlüğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Bize senin yerin kocanın yanı demeyi bilirler ama:KK14:
Gerçi yabancı damat belki demez onu bilemedim:KK53::KK53::KK53:

Ben yine de yarın annesine çıtlatacam o güzelce cevabını verir

İki yılda bir gidiyormuşsunuz zaten özlemiştir. Bir de ben kendimden yola çıkarak düşünüyorum. Zamanında kız kıza sabahlamayı çok severdim. Çok çok eğlenceli olurdu. Keşke memlekette denk gelip yine yapsak isterim açıkçası. Ne bileyim evliyiz tamam da arada böyle hem eski günleri anmak hem eğlenmek hem değişiklik yapmak insana enerji depolar. Ben de bozulurdum ama benimkinin nedeni bunu kendi memleketinde yapıp beni orda yalnız bırakması olurdu. Mesela benim ailemde olsak sorun etmezdim diye düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum başıma gelirse ne yaparım bilmem

Zaten gidip gezmesine bir şey demiyordum ama kalmak apayrı bir mevzu. Bir de dediğin gibi benim ailem de yok burada. " :/

Back
X