Eve gitmek istemiyorum

Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım
Bu yoruma katılıyorum esiniz istemiyirsa yapmıyacksın gecim iki başlıdır o parfum sıkmanızı istemez sizde ondan baska bir sey yapmasnı istemessiniz cnku hayatı birlikte paylasıyorsnz benim esimde sevmez bnde dısarda hic sıkmam evde sıkarım cnku dısarda sıksam kavga cıkacak huzursuzluk olacak ne gerek var ki kaldi ki cokda onemli bir sey degil parfum olmasada olur yani huzursuz kalmaktnsa sıkmayın esiniz istemiyor

Eşinizin size tahammülü yok mu?

Sanki ne yapsam da bir yerden kavga çıkartsam diye bakıyor adam.

Tepkileri, hareketleri çok abartılı.:oha:

Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.

Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
Bu kadar sert yazmanıza gerek yok hepimiz düşüncelerimizi yazıyoruz değil mi?
Ben kendisinin bir konusunda 23 yaşında olduğunu yazdığını gördüğüm için küçük dedim ama günümüzde 26 yaş bile evlilik için küçük.
Diğer yorumumu görseydiniz en azından bu kadar sert yazmazdınız.

İnsanlara güzel kokmaya çalıştığım için sıkıyormuşum bana gıcık oluyor parfüm sıkmıyorum zaten ama yazın deodorant da sıkılır yani

Bu kadar sert yazmanıza gerek yok hepimiz düşüncelerimizi yazıyoruz değil mi?
Ben kendisinin bir konusunda 23 yaşında olduğunu yazdığını gördüğüm için küçük dedim ama günümüzde 26 yaş bile evlilik için küçük.
Diğer yorumumu görseydiniz en azından bu kadar sert yazmazdınız.
Çok saçma bu dediğiniz 26 yaş evlilik için küçük falan değil burdaki insanların sorunlarına, çok uç bi yaş olmadıktan sonra 18 yaşında falan evlenmediyse küçük evlendin ondan bu oldu demek hiç mantıklı gelmiyor bana esas ters olan sizsiniz

İnsanlara güzel kokmaya çalıştığım için sıkıyormuşum bana gıcık oluyor parfüm sıkmıyorum zaten ama yazın deodorant da sıkılır yani
Yazın ortasında ter mi kokalim? Yeni duş alıp çıkmış olsan bile yaz sıcağında terlersin. Kimse o kokuyu çekmek zorunda değil .önce kendine olan saygımdan sonra da çevrene verdiğin değerden ötürü parfüm de deodorant da kullanmalısın. Kocana bunu anlat ,basmıyor sanırım .en sinirlendiğim insan tiplerinden .toplu taşıma kullanmıyorum fakat bazen kullanmak zorunda kaldığımda özellikle de yazsa kusmak istemem .herkes bakımını yapsın arkadaş .

Çok saçma bu dediğiniz 26 yaş evlilik için küçük falan değil burdaki insanların sorunlarına, çok uç bi yaş olmadıktan sonra 18 yaşında falan evlenmediyse küçük evlendin ondan bu oldu demek hiç mantıklı gelmiyor bana esas ters olan sizsiniz
Peki.
Siz sizi kendisinden üstün görüp destek olacağı yerde köstek olan eşinizle evli kalmaya devam edin.
Çalışmanıza da karışır parfüm sıkmanıza da.
Bir süre sonra hiç evden de çıkartmaz filan şaşırmayın yani aaa ne oluyor bu adama yahu diye gidişat onu gösteriyor çünkü.

"İnsanlara ... yapmaya çalıştığın için ..." kalıbı şekil değiştirerek ve şiddeti artarak hayatınızı zehir eder. Bunun en son adımı "İnsanlara kendini göstermeye çalıştığın için dışarı çıkıyorsun" olur.

Adam bunları hep kompleksinden yapıyor, görmek istemiyorsunuz. En sonunda birinizden biri bu evliliği yürütemeyecek noktaya gelecek bence. Umarım o siz olursunuz da daha az hasarla atlatmış olursunuz bu evliliği.

Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım

Peki bunun yerine erkek "karışma!" dendiğinde karışmamayı öğrense? Evlenecek kadar yetişkin biri olarak başkalarının tercihlerine saygı duymayı öğrenmiş olması lazım.

Lütfen ironi yaptığınızı söyleyin.Hayır ben bu cümlenin bırakın bir kadını,bir insan evladından çıktığına inanmak istemiyorum.Kadını ikinci sınıf yapan şu cümlelerinizi bari sosyal platformlarda paylaşmayın.Doğruyu yanlışı ayırt edemeyen minik beyinler var.Şu yazdıklarınızı doğru sanıp da yarın kendi ayakları üzerinde duramayan,bir kadının en önemli başarısını evlilik sanan insanlar olmasınlar

Bu yoruma katılıyorum esiniz istemiyirsa yapmıyacksın gecim iki başlıdır o parfum sıkmanızı istemez sizde ondan baska bir sey yapmasnı istemessiniz cnku hayatı birlikte paylasıyorsnz benim esimde sevmez bnde dısarda hic sıkmam evde sıkarım cnku dısarda sıksam kavga cıkacak huzursuzluk olacak ne gerek var ki kaldi ki cokda onemli bir sey degil parfum olmasada olur yani huzursuz kalmaktnsa sıkmayın esiniz istemiyor

yarın kocanız evden çıkma, perde açma dese de boyun eğip tamam mı diyeceksiniz?
erkek ne derse yapmak geçim demek değildir aksine bu kadını küçük görmektir.
pek çok erkek bilirim ki deodorant parfüm farkını bilir. sizin çevrenizde hep hödük tipler varsa o sizin sorununuz.
parfüm sıkmanı istemiyorum diyemez bir koca. böyle saçma bir yaklaşım olamaz. bu kadın dün parfüm sıkmaya başlamadı değil mi baştan kabul edip şimdi neden yan çiziyor? bir de parfüm yani?
kaldı ki çalışmaya da karışıyormuş yobaz kocası.
bu iş parfüm meselesi değil yani karşısında kadının birey olmasını kabullenmeyen, ona bişeyler dikte etmeye kalkan bir tip var. siz de kendiniz kocalarınıza ezildiğiniz gibi başkası da ezilsin istiyorsunuz.
hiç kocası alttan alsın, makul olsun diyen yok, erkek her haltı yapsın ama kadın alttan alsın.
ne güzel iş ya...

Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım
Evliliğimin ilk yılı aklıma geldi en ufak şeyden kavga eder hemencecik de barışırdık,şimdi kavga bile edemiyoruz :((
Ne güzel günlerdi aaah ah

Fazlaca kiskanc bir dusunce. Parfum deodorant bunlari kullanmak ekstra bir sey degildir. Yaz gunu zaten evde otururken bile terliyoruz. Bir yerden bir yere gidene kadar ter kokmak cok mu guzelmis?

Esiniz , olgun bir insan değil.
Önceki konunuzu da okumustum.
Sürekli bos konulardan kavga cikariyor.
Daha da yeni evlisiniz.
Çözümü nedir bilmiyorum ama adam sürekli size hayati zindan mi edecek?

Oturun konuşun. Mutsuz olduğunuzu böyle bir evlilik istemediginizi anlatin.
Bu gidisle sonunuz boşanmak olacak.

yarın kocanız evden çıkma, perde açma dese de boyun eğip tamam mı diyeceksiniz?
erkek ne derse yapmak geçim demek değildir aksine bu kadını küçük görmektir.
pek çok erkek bilirim ki deodorant parfüm farkını bilir. sizin çevrenizde hep hödük tipler varsa o sizin sorununuz.
parfüm sıkmanı istemiyorum diyemez bir koca. böyle saçma bir yaklaşım olamaz. bu kadın dün parfüm sıkmaya başlamadı değil mi baştan kabul edip şimdi neden yan çiziyor? bir de parfüm yani?
kaldı ki çalışmaya da karışıyormuş yobaz kocası.
bu iş parfüm meselesi değil yani karşısında kadının birey olmasını kabullenmeyen, ona bişeyler dikte etmeye kalkan bir tip var. siz de kendiniz kocalarınıza ezildiğiniz gibi başkası da ezilsin istiyorsunuz.
hiç kocası alttan alsın, makul olsun diyen yok, erkek her haltı yapsın ama kadın alttan alsın.
ne güzel iş ya...
Ay çok tatlısınız biz kendimizi kocalarımıza ezdirdiğimiz gibi başkalrı da ezilsin istiyoruz. Mesele parfüm meselesi değil karşılıklı anlayış meselesi yani adam rahatsız oluyosa kadın sıkmaz kadın rahatsız oluyosa adam sıkmaz olay bu

Back
X