Eve gitmek istemiyorum

İyi de adam parfum sıkma dediğinde kabul etmissiniz. Ilk hatanız bu zaten sanane demeniz gerekirdi de, şimdi bunu kabul edip sonra da deodorant sıkarsanız haklı tabi ki. Demis ya ne farkeder diye bana da oyle geliyor ikisi de cok kokuyor çünkü. Mesela ter kokmak istemiyorsanız roll on kullanmalıydınız parfüm ve deodorant gibi buram buram kokmaz çünkü o. Neredeyse kokusuz oluyor. Çocuk kandırmak gibi olmuş sizinkisi.
Ama yanlış anlasılmasın asla bu durumu tasvip etmiyorum en başta böyle biseyi kabul etmemliydiniz zaten.
Onun da sinir olduğu buymuş zaten adam gibi evet sıktım dicekmişim onu kandırmaya çalışmıcakmışım ya normal bi insan bu konuya bu kadar takılıp karısını arabadan indirme yoluna kadar götürtmez ben bi sorun olduğunu düşünüyorum.eşimi seviyorum o da beni seviyor ama bu tarz şeyler beni artık çok yordu giyimim parfümüm makyajım vs.kaç defa konuştum direk kabul mü ettim hayır işte etmedikçe böyle olaylar yaşıyorum.kıyafetlerime karışabilir kocamdır istemediği gibi giyinmem ki zaten nası giyinceğimi biliyorum kolsuz giyiyorum ama yanları oyuk giymiyorum vs.ama parfümüme izin vermicem çünkü güzel kokmayı kendi parfümümü çok seviyorum biriyle sarıldığımda (kadın) güzel kokmak istiyorum bu benim en doğal hakkım

Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın
Eğer beni arabadan indirmeyip o yemeğe kavgalı da olsak beraber gitmiş olsaydık dediğini yapardım ama çok kızgınım ve öfkeden alıp kendi parfümünü üzerime sıktığı için kendimi aşağılanmış hissediyorum.o bu şekilde davranmasaydı belki evet haklısın deodorantta aynı kokulu derdim ama şu an asla.

Bu zihniyetle zor:) adam deseki banyo yapma, agda yapma..belki banyoda kullandigin sabun kokusu irkekleri tahrik etcek:) ee onada mi eyvallah kocandir canim 2 ay yikanmasan nolcak:)) ayhh yaaa

Erkek kardesim abim var.. babamla birlikte giderdim parfum deodorant almaya daha yeni genc kiz olmaya baslarken.. kocam bana bole bise dicek ole mi? Yani sebep sacma anlatabiliyo muyum?
Bana normalde karışmaz kişisel bakımıma manikür pedikürüme lazerime karışmaz.evde parfüm sıksam hoşuna gider takıldığı nokta ona değil dışarı giderken insanlar için bişey yapmam

Onun da sinir olduğu buymuş zaten adam gibi evet sıktım dicekmişim onu kandırmaya çalışmıcakmışım ya normal bi insan bu konuya bu kadar takılıp karısını arabadan indirme yoluna kadar götürtmez ben bi sorun olduğunu düşünüyorum.eşimi seviyorum o da beni seviyor ama bu tarz şeyler beni artık çok yordu giyimim parfümüm makyajım vs.kaç defa konuştum direk kabul mü ettim hayır işte etmedikçe böyle olaylar yaşıyorum.kıyafetlerime karışabilir kocamdır istemediği gibi giyinmem ki zaten nası giyinceğimi biliyorum kolsuz giyiyorum ama yanları oyuk giymiyorum vs.ama parfümüme izin vermicem çünkü güzel kokmayı kendi parfümümü çok seviyorum biriyle sarıldığımda (kadın) güzel kokmak istiyorum bu benim en doğal hakkım
kıyafet makyaj tarzı konular evlilik öncesi konuşulmalı orta yol bulunmalı giymem deyip giymeye başladıysanız adam haklı istemiyorsa istemiyordur. Ha ben kendime karıştırtmam ne istersem onu yaparım diyorsanız da evlenmeyecektiniz o zaman.. Böyle inatlaşarak ve kavga ederek sadece evliliği yıpratırsınız.

ama işte bu olay sevmediği şeyi yapma yapmama meselesi değil ki.
çocuk açık açık başkalarına güzel kokmak için sıkıyorsun demiş. bir kadın bu hakarete maruz kalmamalı. peki kocacım istemiyorsan sıkmam dememeli.
kıskançlığın da bir dozu bir edebi olmalı.
insan karısını bu şekilde itham edebilmek için paranoyak olmalı. tedavi olsun madem.
:KK9::KK9::KK9:

Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım
Aşktan gözünüz kör olarak evlenmenin yan etkileri.

Eşiniz komplekslerinden arınmadan, karşılıklı konuşmayı öğrenmeden evlilik düzelmez, yıpranır.

Ben de parfum ve deodorant kokusunu kapali alanda sevmem aninda basima agrilar girer. Ayrica deodorant sinek ilaci kokusundan farksiz ve sanki sikanlar arkasinda bir toz bulutuyla gidiyoe gibi inanilmaz rahatsiz edici. lutfen roll on kullanin, onlarin da size yetecek kadar kokusu var en azindan toz toz dagilip bizleri bogmuyor.

Lütfen ironi yaptığınızı söyleyin.Hayır ben bu cümlenin bırakın bir kadını,bir insan evladından çıktığına inanmak istemiyorum.Kadını ikinci sınıf yapan şu cümlelerinizi bari sosyal platformlarda paylaşmayın.Doğruyu yanlışı ayırt edemeyen minik beyinler var.Şu yazdıklarınızı doğru sanıp da yarın kendi ayakları üzerinde duramayan,bir kadının en önemli başarısını evlilik sanan insanlar olmasınlar
burda yazan iki cümleyle hayatini kuracaksa o kadınlar, sorgulamayı kafasını çalıştırmayı unutmuşsa zaten onları çoktan kaybetmişizdir
insanlar istediğini yazmakta özgür yargılama hakkınız yok

Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın

Kendi yaptığınızı başkasına tavsiye etmeyin bazı kadınların kendilerine ait fikirleri var ve özgürler bir parfümdür gidiyor konunun özünü anlamanızı boşuna bekliyor diğer üyeler sizin hayatınız bu kocadan ibaret tek önemli şey koca bu hayatta böyle devam edin aklınızıda kendinize saklayın lütfen

ya siz ağaç kovuğunda yetşip bu adamın avcuna mı düştünüz de üzerinizde bu kadar hukum kurmaya çalışıyor
yok çalışma yok parfüm sıkma.
sebep?

İnsanin eşinin bile sinirlari olmali diye düşünüyorum.Birey olduğunuzu unutmayin.İstediginiz parfümü sıkın ve yoruma kapayin.

:KK70:ya konu sahibi ortaya bi taş atmış ve çekilmiş. muhtemelen akşam eve gidiverdi hemen:KK60: ama ne deodorantmış ki uğrunda üyeler banlandı :confused:
Ya insanin sinirlerini zorlayan bi konu. Kadin olmakla kole mi Oluyoruz yoksa birey olmaktan mi cikiyoruz? Bu erkekler bu kadar karisma hakkini haddini nerden buluyolar? Kocada olsa bi zahmet duracagj yeri bilsin. Bu gibi adamlarin zihniyeti bozuk bence. Alerjin olur bise olur ya da kendin istemezsin kullanmazsin..

Back
X