Eve gitmek istemiyorum

Bakın burada karşısındakine saygı duymayacak kadar büyük bir kıskançlık krizi var.Tahminen altında da özgüvensizlik veya parfümden dahi aşırı derece tahrik olabilen bir şahıs var ki diğer insanları da kendi gibi düşünüyor.

Ayrıca öfkesini kontrol edemiyor bu şahıs.Direksiyonu yumruklamak vs.

Sizin parfümünüze karışmak,size sormadan sizi eve bırakmak sizin kararlarınıza ve varlığınıza yapılan büyük hakarettir.Basit görüp küçümsemeyin.

Size haber vermeden çekip gitmesi ise asilik.Olgunlaşma yok.

Lütfen tepkinizi yeterince koyun ve ciddiyetle bu durumu kabullenmediğinizi belirtin.

İyi akşamlar
+++++

Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım
Yapma diyorlarsa yapmayın da nedir yahu. Tuvalete giderken de izin isteyelim mi.

Zekayla kıskançlık öfke problemi gibi psikolojik sorunlar ilişkili değildir çok zeki bi insan da takıntılı olabilir
Çok haklısın yaşla ilgisi yok.tamamen öfke problemi var.benim eşimde evlendigimizde 31di ve giyimime makyajima herşeyimden kavga çikarirdi hergün.öyle bıktımki kavga etmesinden en son makyajı saçı ayakkabiyi güzel giyinmeyi birakip spor takıldım.yıldırdı nemrut kavgalariyla.ama öfke problemi var ya şimdide başka şeylerden kavga çikariyo hergün.kavgadan zevk alıyo adam çözdüm.bende tam tersi nefret ederim kavgadan.huzur severim.yanlış bi karakterle evrilmemiş biriyle evlenmişim

Hayir kendini iyi hissetmek ve kendine guzel kokmak icin

E iste kimseye kötü kokmadığımızı biliyoruz o yüzden iyi hissediyoruz. Şahsen beni rahatsız eder parfüm kokusu. 7 24 koklayamam.Evde hiç sıkmam. Dışarı çıkarken de muhakkak sıkarım. Ben başkaları icin sıkıyomuşum eşim duymasın:)

E iste kimseye kötü kokmadığımızı biliyoruz o yüzden iyi hissediyoruz. Şahsen beni rahatsız eder parfüm kokusu. 7 24 koklayamam.Evde hiç sıkmam. Dışarı çıkarken de muhakkak sıkarım. Ben başkaları icin sıkıyomuşum eşim duymasın:)
Kesin oledir:)

Aycemil Aycemil roll on sklmiyi zaten suruluyo kokusuda yok denecek kdr az. Es istemiyosa pis kokun hep birlikte, yeterki herifleri memnun edin:)
Aaa ciddimisiniz ben onu da sıkılıyor sanıyordum ii ki söylediniz :) ben öyle bi şey söylemedim ama tarz sizin tarzınız nasıl isterseniz öyle kokabilirsiniz

Parfüm kokusundan rahatsız oluyorum sıkma ile tuvalete gidebilirmiyim aynı şey mi sizin lügatınızda?
Adamın istemediği şeyleri yapmayacakmışız ya... bu sadece parfumle sınırlı kalır mı? Ayrıca buradaki adam sağlık nedeniyle, rahatsız olduğu için falan sıkma demiyor zira kendi parfümünü boca etmiş. Niyet belli. Yarın etek giyme, ertesi gün oraya gitme.... devam eder gider. Yani parfüm sıkmayla tuvalete giderken izin isteme arasında zerre fark yok. Ama kadınlarımız o güzel kafalarını çalıştırıp erkeklerin kulu kölesi ya da emrinde cariyesi olmadığımız gerçeğine bir türlü vakıf olamıyor. Nedense pek hoşlarına gidiyor "sahiplenilmek" ki ben evdeki evcilimi bile sahiplendim saymıyorum.

Parfüm kokusundan rahatsız oluyorum sıkma ile tuvalete gidebilirmiyim aynı şey mi sizin lügatınızda?
Adam parfüm kokusundan rahatsız oluyorum değil, parfümü dışarıdaki insanlar için sıkıyorsun demiş. İğrenç bir ima. Sapla samanı ayırmak gerek.

Norma
Adamın istemediği şeyleri yapmayacakmışız ya... bu sadece parfumle sınırlı kalır mı? Ayrıca buradaki adam sağlık nedeniyle, rahatsız olduğu için falan sıkma demiyor zira kendi parfümünü boca etmiş. Niyet belli. Yarın etek giyme, ertesi gün oraya gitme.... devam eder gider. Yani parfüm sıkmayla tuvalete giderken izin isteme arasında zerre fark yok. Ama kadınlarımız o güzel kafalarını çalıştırıp erkeklerin kulu kölesi ya da emrinde cariyesi olmadığımız gerçeğine bir türlü vakıf olamıyor. Nedense pek hoşlarına gidiyor "sahiplenilmek" ki ben evdeki evcilimi bile sahiplendim saymıyorum.
Normal çiftler için söylüyorum bu sahiplenilme meselesi değil, karşılıklı anlayış meselesidir sadece eş kişisi için de geçerli değil. Karşılıklı anlayış denen bir şey vardı eskiden bildiniz mi hah ondan bahsediyorum. Konu nerelere geldi yok ey sahip yok ayak yıkamak, toplum olarak ne zaman okuduğumuzu anlıycaz mersk içerisindeyim.

İnsanlara güzel kokmaya çalışıyorsun dediğinde sizde umarım öyle bakmamışsınızdır. Hayatımda böyle psikolojik baskı görmedim

Çok haklısın yaşla ilgisi yok.tamamen öfke problemi var.benim eşimde evlendigimizde 31di ve giyimime makyajima herşeyimden kavga çikarirdi hergün.öyle bıktımki kavga etmesinden en son makyajı saçı ayakkabiyi güzel giyinmeyi birakip spor takıldım.yıldırdı nemrut kavgalariyla.ama öfke problemi var ya şimdide başka şeylerden kavga çikariyo hergün.kavgadan zevk alıyo adam çözdüm.bende tam tersi nefret ederim kavgadan.huzur severim.yanlış bi karakterle evrilmemiş biriyle evlenmişim
üzüldüm. evlenince düzelir yaklaşımından kaçınmak gerekiyor. aksine, mevcut problemler evlilikte katlanıyor maalesef

Norma

Normal çiftler için söylüyorum bu sahiplenilme meselesi değil, karşılıklı anlayış meselesidir sadece eş kişisi için de geçerli değil. Karşılıklı anlayış denen bir şey vardı eskiden bildiniz mi hah ondan bahsediyorum. Konu nerelere geldi yok ey sahip yok ayak yıkamak, toplum olarak ne zaman okuduğumuzu anlıycaz mersk içerisindeyim.
Sevgili kadın arkadaşım neden anlaşılması bu kadar zor? Bu işin karşılıklı anlayışla ilgisi yok. Adam gürültülü müzikten rahatsız oluyordur kısık sesle dinlersin bu anlayıştır. Belirli günlerde misafir ağırlamak istemez, evde pijamayla dolaşmak ister tamam dersin anlayıştır. Ama ben kıskanıyorum parfüm sıkma demek kelimenin tam anlamıyla hodukluktur. Yasam tarzına müdahaledir. Kısıtlamaktir. Buna tamam dendiği an gerisi gelir.

Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
Yorumun dikkatimi çekti, kaç yaşında evlenmiş ki?
Merakımdan çatlardım sormazsam :)

26 yaşında evlenmiş sanırım ama ben kendisini 23 yaşında sanmıştım bir yanlış anlaşılmadan dolayı :) 26 gene de küçük yaş bence ama neyse :)
Ahhh kız ben 24 yaşında evlendim :/ eşimden yana hiç pişman değilim ama akrabaları, ailesi fazlasıyla pişman etti.

Yaş konusunda sonuna kadar haklısın, şöyle 30'dan aşağı evlenmeyeceksin :)

Konu sahibi, evliliğin ilk döneminde böyle saçma sapan ufak şeylerden çok tartışma oluyor da, eşinin bu kadar tepki vermesi seni arabadan indirip gitmesi çok fazla olmuş.
Eşin haddini aşmış.
Size tavsiyem ilk zamanları böyle saçma konularla heba etmeyin.

Back
X