Eve gitmek istemiyorum

Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın

İzin almak ve özür dilemek? :KK57::KK57:

Esim de benim parfum skmami istemezdi (hala istemez) tuttum bütün parfümlerini cope attım oda benimkileri atti olay cozuldu

Gittiğiniz yer arkadaşlarınızın yanı, parfüm sıkma diyor tekrar ediyorum arkadaşlarınızın yanı! Töbe est yan gözle bakacak olsalar, aklında öyle düşünce olsa oturup kalkmayın birlikte zaten. Güvenmiyorsa insanlara...

Arkadaşlarınızın yanı olmasa bile parfüm sıktınız diye bu denli şiddet görmenize çok üzüldüm.

Arabadan atmış resmen. Bu kıskançlık değil bence rahatsızlık. Dediğimi nasıl yapmazsın sen kim oluyorsuna getirmiş resmen.

Lütfen dediğimi yanlış anlamayın ama maddi anlamda rahat olabilirsiniz fakat şu gördüğünüz muamele çok gurur kırıcı. Bunun üstüne bir düşünün derim. Adam akıllı bir özür gelmezse barışmayın bence. Gönlünüzü alsın. Çok üzüldüm sizin adınıza.

Gittiğiniz yer arkadaşlarınızın yanı, parfüm sıkma diyor tekrar ediyorum arkadaşlarınızın yanı! Töbe est yan gözle bakacak olsalar, aklında öyle düşünce olsa oturup kalkmayın birlikte zaten. Güvenmiyorsa insanlara...

Arkadaşlarınızın yanı olmasa bile parfüm sıktınız diye bu denli şiddet görmenize çok üzüldüm.

Arabadan atmış resmen. Bu kıskançlık değil bence rahatsızlık. Dediğimi nasıl yapmazsın sen kim oluyorsuna getirmiş resmen.

Lütfen dediğimi yanlış anlamayın ama maddi anlamda rahat olabilirsiniz fakat şu gördüğünüz muamele çok gurur kırıcı. Bunun üstüne bir düşünün derim. Adam akıllı bir özür gelmezse barışmayın bence. Gönlünüzü alsın. Çok üzüldüm sizin adınıza.
Yanlış anlıcak bişey yok dediklerinizde ve yaşadığım olayın ne kadar gurur kırıcı olduğunun farkındayım üzerime parfüm sıkmak bi nevi şiddet bana göre çünkü o anda çaresizsin aciz hissediyosun ve bişey yapamıyosun.
benim bu olayda en çok takıldığım da bu oldu.parfüm sıkmak sıkamamak değil eşimin gururumu kırması beni eve bırakıp gidebilmesi ve hala gönlümü almak için bişey yapmaması bu şekilde davranarak beni yola getirmeye çalışıyo ama ben çok doluyorum yavaş yavaş ve bir gün fena patlıcam hissediyorum

Yanlış anlıcak bişey yok dediklerinizde ve yaşadığım olayın ne kadar gurur kırıcı olduğunun farkındayım üzerime parfüm sıkmak bi nevi şiddet bana göre çünkü o anda çaresizsin aciz hissediyosun ve bişey yapamıyosun.
benim bu olayda en çok takıldığım da bu oldu.parfüm sıkmak sıkamamak değil eşimin gururumu kırması beni eve bırakıp gidebilmesi ve hala gönlümü almak için bişey yapmaması bu şekilde davranarak beni yola getirmeye çalışıyo ama ben çok doluyorum yavaş yavaş ve bir gün fena patlıcam hissediyorum
Yaa umarım hallolur ama bence düzgünce oturup konuşun. Yaptığı şey çok çirkin. Sen adım atma. Haklısın sonuna kadar. Hatasını anlaması gerekiyor.

İkinizde çok asabisiniz ikinizde de hata var. O size sıkma demiş siz ona sıkma demişsiniz camı açınca uçacak birşey için çok fazla olmuş eşiniz istemiyorsa roll on kullanabilirsiniz deodorantı o kadar arabayı kokutacak kadar sıkmanıza gerek yok o da fevri davranmış ama çok gereksix bir tartışma

İkinizde çok asabisiniz ikinizde de hata var. O size sıkma demiş siz ona sıkma demişsiniz camı açınca uçacak birşey için çok fazla olmuş eşiniz istemiyorsa roll on kullanabilirsiniz deodorantı o kadar arabayı kokutacak kadar sıkmanıza gerek yok o da fevri davranmış ama çok gereksix bir tartışma
Deodorantı arabada sıkmadım ki o benden önce inmişti arabaya bende evde sıktım sonra da arabaya binince beni yakaladı ben onu kandırmaya çalıştım ama yakalandım. bana dediği bu :kızgın:
Bence de çok fazLa gereksiz bi tartışma ama bizim çoğu tartışmamız eşimden ötürü hep bu tarz olaylar.artık kk üyeleri de anladı ilişkimizi açtığım konulardan.
ben terapiye gidiyorum ama tek taraflı olmuyo çift terapisine onu ikna etmeye çalışıcam tek yol o gibi duruyo giden var mı aranızda?

Deodorantı arabada sıkmadım ki o benden önce inmişti arabaya bende evde sıktım sonra da arabaya binince beni yakaladı ben onu kandırmaya çalıştım ama yakalandım. bana dediği bu :kızgın:
Bence de çok fazLa gereksiz bi tartışma ama bizim çoğu tartışmamız eşimden ötürü hep bu tarz olaylar.artık kk üyeleri de anladı ilişkimizi açtığım konulardan.
ben terapiye gidiyorum ama tek taraflı olmuyo çift terapisine onu ikna etmeye çalışıcam tek yol o gibi duruyo giden var mı aranızda?
Siz bu adamla evli oldukça daha çookk terapiye gidersiniz.
Adam resmen aşağılık kompleksine kapılmış. Eski konularınızdan çıkardığım sonuç bu. Huyuna gidip sözünü dinlediğinizde sizi daha çok sevip evliliğinizde mutlu olacağınıza inanıyorsunuz ya, yanarım yanarım buna yanarım.
Hiç aşık olacak adam kalmamış piyasada sanki gidip bunu bulmuşsunuz. İnsanın kendi güzel olacağına bahtı güzel olsun der eskiler, çok doğru bir söz.

Sizi hatirladim gecen de mezuniyet gibi bir şey için tartışmıştınız sıkıntı su ki adam kendini küçük görüyo ve sizi ezmeye çalışıyo bu şekilde mutlu oluyo kendini böyle tatmin ediyo gibi geldi bana. Yerinizde olsam çok yüz vermem eğitim farkı var arada sıkıntı daha çok çıkar üzgünüm.

Çok iyi fikir :))
Ahahaha
Ben de ironi yapmistim zaten.
Yazdiginiz yorum gayet acik ortalama zekaya sahip her insan aninda anlar.

Konuya bakis acimiz farkli.
Siz parfum istemezse sikmam anlayisli olmak gerek diyorsunuz.
Burada ise sorun neden disarida parfum kullanmasini istememesinin nedeni.
Disaridaki insanlara guzel kokmak gibi bir amacla kullandagini dusunerek kisitlamaya gidiyor konu sahibinin esi.
Sonrasinda sizin de belirttiginiz boyle yaparsaniz basiniza bunlar gelir tarzinda tehditvari konusup cinnet haline giriyor.
Karsilikli anlayis falan işlemez bu durumda.
Bu durumda parfum hakkindan feragat mi edecek konu sahibi.
Sorunlar konusarak cozulur anlayisli olmak karsilikli olarak birseylerden feragat etmek degildir birbirlerinin tarzina fikrine saygi gostermek duracagi yeri bilmek demektir.
Aslinda kadinin toplumdaki yerinden dolayi bu sikca rastlanan bir durum.
Hani kuyrugu dik tutma hikayesinden erkek egemenligine karsi "ya o beni kiskaniyor ama ben de onu kiskaniyorum... o benim kiyafetime karisiyor ama ben de onunkine karisiyorum... o benim parfumume laf ediyor ben de onunkine ediyorum...."
Boyle gider bu liste. Aslinda ezilmenin verdigi bir savunma mekanizmasi.
Yoksa karsilikli hosgoru anlayis durumu sozkonu degil.
Sadece varolan duzenin devami saglaniyor.
Konu sahibi ise bunu kabullenmek istemiyor ve adam da hemen dunyayi dar etmeye hazir hale geliyor.
Eger ortak noktada bulusup hosgoru ve anlayista karar kirarlarsa ne ala..

Ve bu eş sizin evde güzel kokmanızı istiyor ve aldığınız parfümleri dışarda sıkmayacagınıza göre evde sıkacaksınız.
Ne kadar kötü bir zihniyet...
Üzüldüm size ve siz bunu kabul ederseniz kendinize olan saygınızı da azaltmaya başlarsınız gün gelir sizi ezen eşiniz sizi beğenmez kokunuzu... Fikirlerinizi
Sakın KENDİ doğrularınızdan vazgeçmeyin

Kendi yaptığınızı başkasına tavsiye etmeyin bazı kadınların kendilerine ait fikirleri var ve özgürler bir parfümdür gidiyor konunun özünü anlamanızı boşuna bekliyor diğer üyeler sizin hayatınız bu kocadan ibaret tek önemli şey koca bu hayatta böyle devam edin aklınızıda kendinize saklayın lütfen
Anlaşılan idrak edememe problemin var. Ben böyle yapıyorum sende yap diye bir ifadede bulunmadım. Bir fikri o an için olsaydı buraya derdini yazmazdı. Demek ki o an ki kırgınlıkla belki bi yardımcı olan olur diye düşünmüş. Evet buraya kadar anlama nı beklemeyoruz.

Back
X