Eve gitmek istemiyorum

Eski konularına baktım, kalbini kırmak istemiyorum konu sahibesi ancak çok mu aradın bu adamı? Tamamen aşağılık kompleksine bürünmüş, senin kişiliğini silmeye uğraşıyor ve başarıyor da farkında mısın? Mühendislik okumuşsun, y.lisans yapmışsın ve parfümden arkadaşlarının tahrik olacağını düşünen bir insan müsveddesiyle evlisin? Sana hakaret, evine gidip yemeğini yediği arkadaşlarına hakaret...nereden tutsan elinde kalıyor olay!

Şimdi yeni evlisin, aşklar çiçekler tatlı geliyor ama gözündeki perde kalkınca kariyerin için çok geç kalmış olacaksın. Yarın bi'gün dayanamayıp boşanayım desen belli bir yaştan sonra iş bulamazsın. Emeğine yazık, evlenince karakterinden hayatından yaşam tarzından ödün vermek nedir? Adam mı yok başka nereden buluyorsunuz böylelerini adam sapık kusura bakma parfümden milletin karısına kızına hallenmese sana böyle davranmazdı pes!

Eşler arası orta yol bulmak önemli evet ama bu olay kariyere, parfüme giriyorsa sıkıntı çok büyük. Yarın altından arabayı da alır, evden de çıkarmaz. Yapmaz deme hiç, bunları yapan daha neler yapar.

Bu adamla omur gecmez. bence bosanin, cok ciddi soyluyorum. asiri kiskanclik ve siddet egilimi var. siz izin verir alttan alirsaniz size bir gun siddet uygulayacagindan kuskunuz olmasin. Uzerinize parfum sikmak, arabadan atmak falan zaten bence fiziksel siddete giriyor. Genc ve guzelmissiniz. Size deger verecek, daha sakin ve anlayisli, daha zeki birini bosandiktan daha bir kac ay icerisinde bulabilirsiniz.

Bir de sunu ekleyeyim. Genclik ve guzelliginiz bir gun bitecek, ve o zaman bu adam sizin diger iyi ozelliklerinizi de sindirmis oldugu icin ne onun ne de baska erkeklerin gozunde hic bir degeriniz kalmayacak. O gun gelir de bu adam baskasiyla sizi aldatirsa, ya da ben baskasina asik oldum derse ne yapacaksiniz? Kariyerinizi de etkilemis. Kariyer hic bir erkek icin cope atilmaz.

Evli misiniz? Öyleyseniz keşke bende siz gibi takmayan rahat biri olsam:110:
Bekarken canım sıkkın olunca bende yapardım ama şu an canım istemiyo iştahım kaçıyo
Evet evliyim takmaya devam edersen hasta olursun senin mutlu yapan neyse onu yap.

Kötü olan şu ki böyle olaylar güçlü sevgiyi de zedeliyo bence yerine tamamen geri gelmiyo o sevgi barışınca da.çünkü bizim küslüğümüzü eşim çok uzatıyo haklı haksız fark etmeksizin ve araya soğukluk sokuyo. ondan ayrı yattım ben bu gece mesela.eğer konuşma isteğimi reddetmeseydi böyle olmazdı. işim gerçekten çok zor
Haklısınız katılıyorum, insanlarda da bilgşsayarlar gibi reset düğmesi olsa keşke herşey eskiye dönebilse... Allah yardımcınız olsun

Kızlar dediklerinizde beni, ilişkimi tanımasanız da, acı da olsa gerçeklik payı var evet.ama bi evliliği yıkmak kolay değil.sudan sebeplere ayrılmak pişmanlık doğurur.hayat bu evet bu dediklerinizden biri başıma gelebilir (her kadının gelebilir) ama o benim sevgilim değil, eşim.evliliği yıkmak kolay değil ve nefret ettirmediyse adam kendinden (aldatma,şiddet vs.)hiç bi kadın çok mutlu olmaz boşandığında.
Eşim ciddi bir hata yaparsa beni kaybedeceğini çok iyi biliyor.öyle bi durumda arkama bakmadan çıkarım hayatından ,çıkarırım.
Dört dörtlük evlilik yok bdv bana bunu gösterdi. insan hep terazi hesabı yapmalı. hangi seçimle daha mutlu olurum düşünmeli.karar verirken hangi taraf azıcık ağır basıyorsa onu seçmeli.
Ben asla küs kalamazdım mesela ama eşimden öğrendim. bu olay yüzünden ortada sebep yokken 5 gündür küsüz pazartesiden beri konuşmuyoruz bi kez adım attım konuşup çözmek için konuşmak istemedi o günden beri 2 gecedir ayrı odada yatıyorum hala hiç bi adım yok.soğumuş hissediyorum yabancı gibiyiz daha 10 ayda nasıl böyle uzatır insan hiç mi özlemez.sanırım özlemiyo yada burun sürtme derdine hasarlar bırakıyo evliliğimizde. Ve içimden artık benim de çabalamak gelmiyo.ne acı

Guncellemeyi ilk mesajiniza yapin isterseniz. Ilk adim atan siz olmayin sakin. Evlilik bu kolay yikilmiyor diyorsunuz haklisiniz ama adam sizi arabadan indirmis. Uzerinize parfumu sıkmış vs. Siddet egilimi demesek bile sinir kontrol problemi oldugu garanti. Konusup anlasmadan ya da psikolojik destek almadan, ozetle kocaniz bu hareketlerinden vazgecmeden bu evlilik sizi cooooookkkk yipratir. Aklinizin bi kosesinde dursun. Yine de karar sizin.

Kızlar dediklerinizde beni, ilişkimi tanımasanız da, acı da olsa gerçeklik payı var evet.ama bi evliliği yıkmak kolay değil.sudan sebeplere ayrılmak pişmanlık doğurur.hayat bu evet bu dediklerinizden biri başıma gelebilir (her kadının gelebilir) ama o benim sevgilim değil, eşim.evliliği yıkmak kolay değil ve nefret ettirmediyse adam kendinden (aldatma,şiddet vs.)hiç bi kadın çok mutlu olmaz boşandığında.
Eşim ciddi bir hata yaparsa beni kaybedeceğini çok iyi biliyor.öyle bi durumda arkama bakmadan çıkarım hayatından ,çıkarırım.
Dört dörtlük evlilik yok bdv bana bunu gösterdi. insan hep terazi hesabı yapmalı. hangi seçimle daha mutlu olurum düşünmeli.karar verirken hangi taraf azıcık ağır basıyorsa onu seçmeli.
Ben asla küs kalamazdım mesela ama eşimden öğrendim. bu olay yüzünden ortada sebep yokken 5 gündür küsüz pazartesiden beri konuşmuyoruz bi kez adım attım konuşup çözmek için konuşmak istemedi o günden beri 2 gecedir ayrı odada yatıyorum hala hiç bi adım yok.soğumuş hissediyorum yabancı gibiyiz daha 10 ayda nasıl böyle uzatır insan hiç mi özlemez.sanırım özlemiyo yada burun sürtme derdine hasarlar bırakıyo evliliğimizde. Ve içimden artık benim de çabalamak gelmiyo.ne acı
Sizin özür dilemeniz gereken bir durum yok bence . “Parfümü başkaları için sıkıyorsun” paranoyası bir Kadin için fazlasıyla gurur kırıcı. Üstüne birde azarlayıp arabandan indirmesi daha fena. Burada sizin tek suçunuz beyefendiye şimdiye kadar ‘şehzade’ muamelesi yapmanız sanırım , size böyle efendilik yapabildiğine göre.
Evlilikte saygı yoksa sevgi çabuk tükenir. Bu tür hadiseler fazlaca tekrarlanırsa sizde tükenirsiniz. Bu sıcakta deodorant sıkmanızdan daha doğal hiç birşey yokken üstüne hesap sorulması ve ‘başkaları için yaptın’ gibi ağır bir itham yüklenmesi çok çirkin. Hatasını eşiniz idrak edene kadar taviz vermeyin.
Neden kırıldığınızı anlasın. Evlilikte herkesin çizgileri olmalı . Siz bu çizgilerden ödün vererek mutlu olamazsınız

Su kariyer kismini yeni gordum mesajlardan.
10 sene sonranizi dusunun. Arkadaslariniz konferanstan konferansa, ulkeden ulkeye, basaridan basariya kosarken siz evde birkac cocukla oturmus, kendinizi taniyamazken ic gecireceksiniz. Ailenizin ve sizin 18 20 senelik emegine boyle buyukk bir saygisizlik eden adama neden kul kole oluyorsunuz? Size abarti gelebilir ama sirf calisamazsin dedi diye bile bosanabilirdim. Kimsenin haddine degil bunu demek. Ben kendim bile calismayim diye dusunsem sonra kendime kizarim yazik degil mi cabama emegime ailemin umitlerine diye. Size boyle bir saygisizlik yapan adam ne anacigim? Bulunmaz hint kumasi mi acaba? Sizin nezdinizde boyle dusunebilen herkese kiziyorum. Ya da siz kendinizi mi ipek, pamuk yerine degil de kagit mendil yerine koyuyorsunuz?
Parfumdu suydu buydu suan tartisilacak son sey bence. Kisiliginizi degsitirmeye calisiyor adam. Sizi kafasundaki kadina cevirmeye calisiyor. Daha cok ebteresan seylerle karsilasacaksiniz boyle giderse. Demedi demeyin.
Uslubun sert olduysa da ozur dilerim ama bu konularda gercekten dayanamiyorum..

ülkenin neden buram buram leş gibi koktuğu anlaşıldı bu konuyla.. parfüm sıkmayan ve sıktırmayan kocaların, "ben bilmem kocişim bilir"diyen kadınları.. kızlar valla eşiniz parfüm sıkmanızı istemiyor olabilir ama biz istiyoruz.. kokacaksanız lütfen topluma karışmayın, evinizde kokun..

ülkenin neden buram buram leş gibi koktuğu anlaşıldı bu konuyla.. parfüm sıkmayan ve sıktırmayan kocaların, "ben bilmem kocişim bilir"diyen kadınları.. kızlar valla eşiniz parfüm sıkmanızı istemiyor olabilir ama biz istiyoruz.. kokacaksanız lütfen topluma karışmayın, evinizde kokun..
sanki parfüm sıkanlara halleniyoruz ya hayret bir şey, resmen arkadaşına karıma sulanır muamelesi yapmış valla arkadaşı olsam yüzüne tükürürdüm

Asıl sorun deodorant sıkmanız değil o izin vermiyor diye parfüm sıkmamanız. Böyle saçma sapan istekleri yerine getirmeye çalışırsanız o saçmalıklar daha bir saçmalaşır, isteklerin kısıtlamaların sonu gelmez. Böyle bir istekle gelen birine nasıl peki diyebiliyorsunuz ya. Yani kocam sana parfüm sıkma dese "naalaka yaa" deyip aynen devam ederim. Hakikaken böyle istek mi olur...

Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.

Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
Güzeldi sonunda hak ve adl düşünen cevap yazabilen birini gördüm şükür. Hem konu ılen ne alaka ise boşa akıl yaşta değil baştadır dememişler :)

parfüm yüzünden yuva dağıtılır mi hiç Allahım korusun Rabbim aklı bakılerle karşılaştırsın

Çok haklısın yaşla ilgisi yok.tamamen öfke problemi var.benim eşimde evlendigimizde 31di ve giyimime makyajima herşeyimden kavga çikarirdi hergün.öyle bıktımki kavga etmesinden en son makyajı saçı ayakkabiyi güzel giyinmeyi birakip spor takıldım.yıldırdı nemrut kavgalariyla.ama öfke problemi var ya şimdide başka şeylerden kavga çikariyo hergün.kavgadan zevk alıyo adam çözdüm.bende tam tersi nefret ederim kavgadan.huzur severim.yanlış bi karakterle evrilmemiş biriyle evlenmişim
Rabbim evinize hanenıze huzur ihsan etsin böyle kavgacı kişilerin temelinde cocukluklarıda sorunlu kişiliklere takmaları maalesef ömür biter kavgaları kavga çıkarmaları bitmez :(
eşinizi iyi bir psikoloğa goturebılırsınız inşaAllah Allahım size hayr kapılarını açsın adınıza uzuldum :(

Bizimde yakınımızda biri var bu şekilde manevi olarak korunmak huzurla yasamak için şifa niyetine bazı dualar ayetler okuyoruz huzur büyük bir nimet inşaAllah bulursunuz

Güzeldi sonunda hak ve adl düşünen cevap yazabilen birini gördüm şükür. Hem konu ılen ne alaka ise boşa akıl yaşta değil baştadır dememişler :)

parfüm yüzünden yuva dağıtılır mi hiç Allahım korusun Rabbim aklı bakılerle karşılaştırsın
Bu cevap icin 2 gun banlandim :eğlence: üslubum hic hos degilmis :KK48:

Bu cevap icin 2 gun banlandim :eğlence: üslubum hic hos degilmis :KK48:
Yöneticiler ne yapsın artık :( şikayet edilince otomatik banlıyorlar Rabbim yerinde hak ve adl konuşanları cogaltsın ki adaletsizlik cahillik ortadan kalksın

bunada sekur :)) lakin sanane demek hoş değil elbette Polemik oluşturup dalga geçmenın kucumsemenın hoş olmadığı gibi :( sistem böyle güzelim takmıyorum direk kıb :* yapıyorum bende

Back
X