- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Tupun gazini mi actilar ben mi yanlis okudum.Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar
Nasıl anladım çünkü sesleri ni duydum ve cok ses vardı ben de hiç bakmadım annem de ben de yapmadıkOnların mutfaga gırdıgını nasıl anladınız_
Lütfen böyle yorumlar yapacaklar yorum yapmasınYa ağır maytap geçiyorsun bunları yazarken, ya da hakikaten paranoyaya tutulmuşsun. Bir doktora git lütfen, kendine daha fazla kötülük etme.
Ailem de sakiSizofren olabilir misiniz acaba?
Tüm aileniz sakinken sizin böyle fevkalade diken üstünde oluşunuz hiç normal degil.
Evde tek annem ve ben var ben de annem de mutfağa hiç girmedik, ve bunlar dışarda lardı hatta ben anneme söyledim anlamış dediler şizofren felan değilimSizin önceki konularınızı da biliyorum lütfen bir uzmandan yardım alın zira anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor. Ya hastasınız, ya bizimle kafa buluyorsunuz, ya da çok fazla sırlar dünyası tarzı programlar izliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?