- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Delirmişler herhalde gaz açmak ne demek ya sizi mi öldürecek?Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar
Kız yok öyle bişey öyle sey olsa şikayet eder polise ,aklından yazıyor konu sahibi sıkıldıkçaDelirmişler herhalde gaz açmak ne demek ya sizi mi öldürecek?
Kamera koyardım ve şikayet ederdim. Rezillik!
Insanlar inanmıyor kamera koyacağım zaten ben yazdım police neden gitmediğimi hala daha gerçek olsa polis e gider diyorlarDelirmişler herhalde gaz açmak ne demek ya sizi mi öldürecek?
Kamera koyardım ve şikayet ederdim. Rezillik!
Insanlar inanmıyor kamera koyacağım zaten ben yazdım police neden gitmediğimi hala daha gerçek olsa polis e gider diyorlar
Konuları okuyunca anladım :))Kız yok öyle bişey öyle sey olsa şikayet eder polise ,aklından yazıyor konu sahibi sıkıldıkça
Polise gitmeme sebebin o kadar saçmaki çünkü o yüzden inanmıyolar. Ya uyduruyosun yada polise gitmeme sebebin çok başka bişeyler saklıyosun.Insanlar inanmıyor kamera koyacağım zaten ben yazdım police neden gitmediğimi hala daha gerçek olsa polis e gider diyorlar
Canım son konuda gerçekmi dalga mı geçiyor bilemeyince yönetim bize ulaşın dedi hesabı pasifleştirdi bi daha da gelmedi.Allah sifa versin nooldu acaba bu arkadas? Kesin sizofreni ya
Aaa bilmiyordum. Ya iletisim kurmadi ya da gercek degil o zaman. Yakinlari acisindan cok buyuk sorun boyle bir insanin varligi.Canım son konuda gerçekmi dalga mı geçiyor bilemeyince yönetim bize ulaşın dedi hesabı pasifleştirdi bi daha da gelmedi.
Ara ara benimde aklıma geliyor.
Ben artık hiç bizi tınmayınca kibledim orda. Ama tamamen artık burda ki insanlar gerçek, sana yardım etmek istiyoruz’u göstermek amaçlıydı.Aaa bilmiyordum. Ya iletisim kurmadi ya da gercek degil o zaman. Yakinlari acisindan cok buyuk sorun boyle bir insanin varligi.
Bana da sizofren gibi geldi. Olmayan seyleri olmus zannetmek falan. Ciddi tedavi lazimBen artık hiç bizi tınmayınca kibledim orda. Ama tamamen artık burda ki insanlar gerçek, sana yardım etmek istiyoruz’u göstermek amaçlıydı.
Böyle olacağını düşünmemiştim.
Ve bence trollden çok şizofren gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?