Eve Gizlice Giren Komşu

Delirmişler herhalde gaz açmak ne demek ya sizi mi öldürecek?
Kamera koyardım ve şikayet ederdim. Rezillik!

Eski konularınıza baktım. Size şu an yardım almanız gerekmiyormuş gibi gelebilir ama en kısa sürede psikolojik destek almanız gerekiyor sizin. Paranoyaklaşmaya başlamışsınız, zihniniz size olmayan şeyleri oluyor gibi hissettiriyor/gösteriyor. Bundan kurtulmanız, daha iyi bir hayat sürmeniz mümkün. Diğer arkadaşlar da yazmışlar, lütfen destek alın. Hayatınızın daha iyiye gittiğini göreceksiniz, bundan eminim.

bukadar salakça birşey duymadım canıma kast edilecek kalkıp buraya ne yapayım diye yazacağım
çocuklar bile kendisine zarar veren biri olduğunda polisi aramasını gerektiğini biliyor !!!

Canım son konuda gerçekmi dalga mı geçiyor bilemeyince yönetim bize ulaşın dedi hesabı pasifleştirdi bi daha da gelmedi.
Ara ara benimde aklıma geliyor.
Aaa bilmiyordum. Ya iletisim kurmadi ya da gercek degil o zaman. Yakinlari acisindan cok buyuk sorun boyle bir insanin varligi.

Aaa bilmiyordum. Ya iletisim kurmadi ya da gercek degil o zaman. Yakinlari acisindan cok buyuk sorun boyle bir insanin varligi.
Ben artık hiç bizi tınmayınca kibledim orda. Ama tamamen artık burda ki insanlar gerçek, sana yardım etmek istiyoruz’u göstermek amaçlıydı.
Böyle olacağını düşünmemiştim.
Ve bence trollden çok şizofren gibi geliyor bana.

Bana da sizofren gibi geldi. Olmayan seyleri olmus zannetmek falan. Ciddi tedavi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…