- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Ailemle eskiden gelen bir düşmanlık , sonra bunlar küs olduğumuz halde çat kapı defalarca evimize geldiler , ben de gelme dedim kinlendiler çünkü evimizi dinleyip , gözetleyip millete sürekli dedikodu muzu ediyorlarDurduk yere neden ev taslanir gizlice girip gaz açılır ne gibi bi düşmanlığı varki
Pencereleri içerden kilitleyin
Çünkü elimde kanıtım yok o yüzden , doktorun bu konuyla ilgisi yokNeden bir doktora gitmiyorsunuz?
Neden polise bildirmiyorsunuz?
Buraya yazdığınızda verilecek başka çözüm önerisi var mi bu ikisi dışında?
Neden şikayet etmediniz bu zamana kadarAilemle eskiden gelen bir düşmanlık , sonra bunlar küs olduğumuz halde çat kapı defalarca evimize geldiler , ben de gelme dedim kinlendiler çünkü evimizi dinleyip , gözetleyip millete sürekli dedikodu muzu ediyorlar
Edicem de elimde kanıt yokdaha neler ,ne tuhaf insanlar var,bence hemen şikayet edin
Polise şikayet etsem kanıt yokNeden şikayet etmediniz bu zamana kadar
Caniniza kasdedilmiş
Kanıt yoksa komşunun yaptığını nasıl anladınız pekiEdicem de elimde kanıt yok
Bir de benden için babası na söyler felan diyorlar inanmazlar ki buna dediler , burda bile şizofren felan diyorlarPolise şikayet etsem kanıt yok
Polise şikayet etsem kanıt yok
Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar
Siz şikayetçi olun. Kanıt bulmak sizin değil onların gorevi. En azından hakkınızda şikayet var diye kapılarını çalarlar. Parmak izi karşılaştırirlar.Neden bir doktora gitmiyorsunuz?
Neden polise bildirmiyorsunuz?
Buraya yazdığınızda verilecek başka çözüm önerisi var mi bu ikisi dışında?
Anlamadım çünkü mutfağın kapısını kapatmıştım odamdaydımTüp boşalmış ve kokudan anlamadınız mi ?
Doktorluk bir durumum yok onlar doktorluk , ben konuyla ilgili tavsiye istiyorum sadeceSiz şikayetçi olun. Kanıt bulmak sizin değil onların gorevi. En azından hakkınızda şikayet var diye kapılarını çalarlar. Parmak izi karşılaştırirlar.
Şu tutumunuz da doktorun ilgisi olduğunu gosteriyor aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?