Eve Gizlice Giren Komşu

Durduk yere neden ev taslanir gizlice girip gaz açılır ne gibi bi düşmanlığı varki
Pencereleri içerden kilitleyin
Ailemle eskiden gelen bir düşmanlık , sonra bunlar küs olduğumuz halde çat kapı defalarca evimize geldiler , ben de gelme dedim kinlendiler çünkü evimizi dinleyip , gözetleyip millete sürekli dedikodu muzu ediyorlar

Şikayetçi olun. Hatta sürekli sizin evi göZetlediğini de söyleyin. Polisten belki korkarlar

Neden bir doktora gitmiyorsunuz?
Neden polise bildirmiyorsunuz?
Buraya yazdığınızda verilecek başka çözüm önerisi var mi bu ikisi dışında?
Siz şikayetçi olun. Kanıt bulmak sizin değil onların gorevi. En azından hakkınızda şikayet var diye kapılarını çalarlar. Parmak izi karşılaştırirlar.
Şu tutumunuz da doktorun ilgisi olduğunu gosteriyor aslinda.

Sızın elinizde kanıt olmasına gerek yok. Parmak izinden polis zaten ortaya çıkarır. bana da pek inandırıcı gelmedi. Buraya yazacağınıza ilk iş polise gidip sonra konu acsaydıniz yine neyse derdik.

Önce evin çevresine kamera taktır sonra şikayet et.
Aslında direk polise şikayet edip parmak iziyle de delilin olabilir ama mutlaka bir şey yap. Manyak mıdır nedir?

Doktorluk bir durumum yok onlar doktorluk , ben konuyla ilgili tavsiye istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…