Eve Golden cinsi almak istiyorum ama...

nurdankaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
18
4
1
48
Eve Golden cinsi almak istiyorum ama eşim astım hastası ve tüğlerinin zararlı olduğunu söylemişlerdi. Acaba gerçekten böyle bir şey varmı? Hem astım hastası olup hem de evinde köpek besleyen arkadaşlarım bana yardımcı olabilirmisiniz?

Annem kronik astım hastası ve alerjisi var fakat evimizde iki kedi ve bir köpeğimiz var. Sanırım Golden R. ırkı ile bu tarz problemler yaşıyabilirsiniz. Biz beslemeye karar vermeden önce uzun yıllar araştırdık. Kedilerimizin ırkları, Scottish Fold ve Exotic Shorthair, köpeğimizin ırkı ise Maltipoo.

Bu ırklar hipoalerjik olduğu için annem hiç kötü olarak etkilenmedi, bilirsiniz sıfır tüy dökmeme diye birşey yoktur ama yok denecek kadar azlar. Hatta köpeğimiz kedilerden daha az döküyor.

Benim astımım var ama köpeğim de var hatta şuan kışın en yoğun olduğu aydayız ama bana eve geldiğinden beri hiç zararı olmadı :)

Benim astımım var ama köpeğim de var hatta şuan kışın en yoğun olduğu aydayız ama bana eve geldiğinden beri hiç zararı olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…