- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Eşim bugün evden çıkarken anahtarı üstünde bırakmam sen kendin açarsın zile basma felan demiştim binadanda sesler geliyordu acaba duyanmı olduki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kilidi bi kere acip tekrar ters yöne çevirip kapamış olabilir.
anahtarı taksanıza arkasına.
Tabiki polis ilgilenir aramadiginiz hata o isisklar gören hırsız niyeti varsa kaçar devriye gezer vs... Aramamaniz enteresan tamam sizi acamadi belki başkasına zarar verecek bu uuzden bile aranir
Ne olduğu önemli değil sonuca bakın . Gitti
Polis geldi hırsız o civardaysa polisin ışıkları görüp vazgeçmiştir iyi yapmışsınız..benimde başıma geldi ayrıca ne yapabilirler kapiniza gelip olayı sorup devriye gezerler buda ilgilnmektir zatenPolisi aradım eve girme olmadığı için ilgilenmediler pek.
Polis geldi hırsız o civardaysa polisin ışıkları görüp vazgeçmiştir iyi yapmışsınız..benimde başıma geldi ayrıca ne yapabilirler kapiniza gelip olayı sorup devriye gezerler buda ilgilnmektir zaten
Hayır TV izliyorduk birde sesli konuşuyorduk gece 1 gibiydi cesarete bak ki iki kişi oynamaya başladı anahtarla delikten bakınca birde deliği eliyle kapatıp oynamaya devam etti sonra kaçtı araizlikta üst nokta bu hirsizlarSizde eve girdilermi?
Konu sahibi korktum ha. Korkun gecti miSizde eve girdilermi?
Konu sahibi korktum ha. Korkun gecti mi
Esinizi arayamazmisiniz o gelsin
Dua oku bol bol uykuya dalabilsen keske ama bu sartlarda zor. Şafak sökmek üzere. Allah 'ın izniyle bisey olmaz. Ürkütücü ama gercekten.Siz birde beni düşünün, her sesten korkuyorum şuan.
Kapınıza ekstra sürgü taktırın kapı kilidini açsalar bile aralık olmayacak onlanlardan. Çünkü zincirli ve geçmeliler kapının aralanmasını müsaade ettiği için kesip açmaları daha kolay oluyor.