Eve hırsızmı giriyordu??

Eşim bugün evden çıkarken anahtarı üstünde bırakmam sen kendin açarsın zile basma felan demiştim binadanda sesler geliyordu acaba duyanmı olduki.

Tabiki polis ilgilenir aramadiginiz hata o isisklar gören hırsız niyeti varsa kaçar devriye gezer vs... Aramamaniz enteresan tamam sizi acamadi belki başkasına zarar verecek bu uuzden bile aranir

Polisi aradım eve girme olmadığı için ilgilenmediler pek.
Polis geldi hırsız o civardaysa polisin ışıkları görüp vazgeçmiştir iyi yapmışsınız..benimde başıma geldi ayrıca ne yapabilirler kapiniza gelip olayı sorup devriye gezerler buda ilgilnmektir zaten

Sizde eve girdilermi?
Hayır TV izliyorduk birde sesli konuşuyorduk gece 1 gibiydi cesarete bak ki iki kişi oynamaya başladı anahtarla delikten bakınca birde deliği eliyle kapatıp oynamaya devam etti sonra kaçtı araizlikta üst nokta bu hirsizlar

Kapınıza ekstra sürgü taktırın kapı kilidini açsalar bile aralık olmayacak onlanlardan. Çünkü zincirli ve geçmeliler kapının aralanmasını müsaade ettiği için kesip açmaları daha kolay oluyor.

Kapınıza ekstra sürgü taktırın kapı kilidini açsalar bile aralık olmayacak onlanlardan. Çünkü zincirli ve geçmeliler kapının aralanmasını müsaade ettiği için kesip açmaları daha kolay oluyor.

Aynen öyle yaptıracağız, ben bu saaten sonra zaten önlem almadan oturamam

Back
X