- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi mavusbebek
-
kızlar salı günü eşimin arkadaşlarını iftara çağırdık yemek olarak bişeyler düşündüm ama hala kararsızlık var yardım eder misiniz düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
benim aklımdaki yemekler
çorba olarak sulu köfte
pirinç pilavı
yaprak sarma
yeşil fasulye
biber dolması
subra (küçük hamurları yoğurtluyolar)
salata
hurma tatlısı
kızlar bunlar hepsini yapmıycam içinden seçim yapayım diyorum çorba olarak yoksa kırmızı mercimek çorbasımı yapsam köfte çok mu ağır olur ne dersiniz
kızlar eşim sulu köfte kesin olsun diyo( eşimin ailesinin milli yemeğide ) piriç pilavı fırında türlü yapsam tavuklu bide yeşil fasulye cacık olsa nasıl
guzel oldu bence salatada ekle...
salata olarak çoban salatası nasıl
salata olarak çoban salatası nasıl
bence guzel ve bu kadari yeterli...fazla yapcan yenmiyecek sonra cope gidiyor israf...o kadar ac insan varken...bence yeterli oldu bu menu...
teşekkürler canım dün net gitti yazışırken sonrada yemekti falan derken giremedim yardımların için sağol bunları atlatayım bi kaç gün sonra yine misafirim var o zaman bakalım ne yapacam
rica ederim canimumarim iyi gecer yemek...sonra menuyu ne yaptin yazarsan sewinirm merak ederim simdi kendimde misafirim gelse elim ayagim dolasiyor daha misafirim gelmedi hic geldiginde ben ne yaparim hic bilemiyorum fikir vermek kolay oluyorda yemek pisirmek zor
canım yeni menüm böyle yeşil fasulye pirinç pilavı türlü gibi tavuklu falan bişey yaptım farında sulu köfte yaprak sarma cacık çoban salata börek tatlı olarakda hurma
sulu köfte
yesil fasulye
turlu
pilav
yaprak sarma
cacik
salata
borek
hurma
daha ne olsun canimmmm süpersin...simdiden afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?