Eve kapatılmak

Sen eve dönmüyorsun, eşinde senin istediğini yapmıyor, evi taşımıyor. Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Boşanacak mısın?

malasef öyle gözukuyor, sadece ınat yapıyor esım, ve ınadı ugruna benı kaybedıyor, pısman olucaktır elbet, ama ozmanda hersey ıcın cok gec olucak

Ben sana direk boşan demiştim zaten. Ailende arkandaymış bak ne güzel. Kurtar kendini ya değmez bu zihniyetteki erkeklere...

sen eşini çok seviyorsun ve bu nedenle ne ayrılabiliyorsun, ne de tavrını net ortaya koyabiliyorsun. Aslında tavrın belli ama eşin kendisinden vazgeçemeyeceğini biliyor bence...Şöyle aileleri ortaya koymadan başbaşa konuşsanız; sakince...

sen eşini çok seviyorsun ve bu nedenle ne ayrılabiliyorsun, ne de tavrını net ortaya koyabiliyorsun. Aslında tavrın belli ama eşin kendisinden vazgeçemeyeceğini biliyor bence...Şöyle aileleri ortaya koymadan başbaşa konuşsanız; sakince...

basbasa konustuk 1hafta önce, ama kendısı cok ınatcı soledıklerımı kabul etmıyor, ayrıca yanımızda olmasa bıle derınlerde babasının baskısınıda hıssedıyo bunu bılıyorum , cunku kendısı gıbı konusmuyo. Bazen telefonda konusuyoruz, ama artık onuda yapmıcam anlasın ne kadar kararlı oldugumu

Bence boşuna uğraşıyorsunuz, eve kapatılmak ne demek, bir insana bu söylenemez. 250 yılının Arabistanında mı yaşadıklarını sanıyor bu insanlar?

Kocanızla birşey düzeltemezsiniz, ne kadar da sizi sevdiğini söyleseniz, babasının baskısı ile de olsa böyle birşeye göz yuman bir insan yarın herşeye göz yumar.

Gazetelerin 3.sayfa haberleri boşuna olmuyor, böyle şeylerden doğyuyor.

Eğitimsiz de olsanız iş bulabilirsiniz, çalışmak isteyen insana bu ülkede iş çok, ama herkes iş beğenmiyor.

Maksat anne babanıza yardım değil mi, kalifiye olmasa bile (eğitim durumunuzu bilemiyorum) tezgahtar olabilirsiniz, çocuk bakabilirsiniz, hiç birşey olmazsa temizliğe bile gidebilirsiniz. Daha gençsiniz, yeniden evlenebilirsiniz.

Ama eşiniz ve ailseinden size fayda gelmez bu saatten sonra.

Hala neyi bekliyorsunuz ki, hem eve kapatılmayı hem de dövülmeyi mi?

Bence boşuna uğraşıyorsunuz, eve kapatılmak ne demek, bir insana bu söylenemez. 250 yılının Arabistanında mı yaşadıklarını sanıyor bu insanlar?

Kocanızla birşey düzeltemezsiniz, ne kadar da sizi sevdiğini söyleseniz, babasının baskısı ile de olsa böyle birşeye göz yuman bir insan yarın herşeye göz yumar.

Gazetelerin 3.sayfa haberleri boşuna olmuyor, böyle şeylerden doğyuyor.

Eğitimsiz de olsanız iş bulabilirsiniz, çalışmak isteyen insana bu ülkede iş çok, ama herkes iş beğenmiyor.

Maksat anne babanıza yardım değil mi, kalifiye olmasa bile (eğitim durumunuzu bilemiyorum) tezgahtar olabilirsiniz, çocuk bakabilirsiniz, hiç birşey olmazsa temizliğe bile gidebilirsiniz. Daha gençsiniz, yeniden evlenebilirsiniz.

Ama eşiniz ve ailseinden size fayda gelmez bu saatten sonra.

Hala neyi bekliyorsunuz ki, hem eve kapatılmayı hem de dövülmeyi mi?

aynen dedıklerınıze katılıyorum ve oyle dusundugum ıcın o eve dönmüyorum zaten arkadasım

Bu aksam esımı arayıp anlasmalı olarak bosanmak ıstedıgımı soylemeyı dusunuyorum, onu cok sevıyorum ama bunu yapmaktan baska bı carem yok, bılıyorum oda benı sevıyor , ama cok caresızım

Ailen babasiyla konustu mu hic?
Neden mudahale edip baski kuruyorsun kizimin ustunde dedi mi mesela baban?
Onceki konudan hatirladigim kv koye gitmisti , donmedi mi daha.
Ne biliyim o donunce birseyler degisir mi acaba.
Yinede sizin kp de beni huzursuz eden birsey var.
Oglu da babasinin agziyla hareket edecekse evliliginiz boyunca isiniz zor.
Rahat vermez o adam size.
Sizi gercekten cok seviyor ve kaybetmek istemiyorsa bir inat ve sacmasapan dayatmalar ugruna sizi kaybetmek istemez esiniz.
Ama durum buysa ve diretiyorsa gonullu bir esaret hayati yasarsiniz ve sonra sikayet edecek yuzunuz olmaz.
Belki de cocuk yokken durumu netlestirmek en iyisi.

anlamıyorum kp ne oluyor ne demek evden çıkma yasağo ruh hastası adam kusura bakma ama eşinde bunlara göz yumuyorsa eğer bu evlilikten bişey çıkmaz bugün şartlarını kabul ettim eve dön der yarın bigün daha kötü şeyler yapmayacakları ne malum ama tabiki sen onları bizden daha iyi tanırsın karar senin Allah yardımcın olsun...

Ailen babasiyla konustu mu hic?
Neden mudahale edip baski kuruyorsun kizimin ustunde dedi mi mesela baban?
Onceki konudan hatirladigim kv koye gitmisti , donmedi mi daha.
Ne biliyim o donunce birseyler degisir mi acaba.
Yinede sizin kp de beni huzursuz eden birsey var.
Oglu da babasinin agziyla hareket edecekse evliliginiz boyunca isiniz zor.
Rahat vermez o adam size.
Sizi gercekten cok seviyor ve kaybetmek istemiyorsa bir inat ve sacmasapan dayatmalar ugruna sizi kaybetmek istemez esiniz.
Ama durum buysa ve diretiyorsa gonullu bir esaret hayati yasarsiniz ve sonra sikayet edecek yuzunuz olmaz.
Belki de cocuk yokken durumu netlestirmek en iyisi.

babam konustu onlarla ev hapsı dıye bısey olmaz dıye o pıs kp de bıze gelsın gorumcelerıne gıtsın demıstı, sadece o pıs kpo nın sekıllendırdıgı bı hayatta yasayamam ben nefret edıorum o adamdan herseyı o mahvettı

babam konustu onlarla ev hapsı dıye bısey olmaz dıye o pıs kp de bıze gelsın gorumcelerıne gıtsın demıstı, sadece o pıs kpo nın sekıllendırdıgı bı hayatta yasayamam ben nefret edıorum o adamdan herseyı o mahvettı

böle şey olurmu yaaa ne kadar saçma şeyler
ama bir açıdan bence şanslısın eşin söylediklerine tmm kabul ettim deyip seni götürüp daha kötü şeyler yaşatmamış en azından yalan sölemiyor
sende buna göre hayatını çizmelisin ewini ne kadar uzağa taşırsa taşısın eşin babasının sözünden çıkmıyorsa yine huzursuz olursun..
bir telefon yeter huzuru bozmak için

Evet o adami Allah bildigi gibi yapsin!
Gencecik insanlarin yuvasina kara yilan gibi coreklenmis.
Canim benim boylesi cok daha hayirli inan.
Bir kere uzulursun hic olmazsa.
Yoksa bunlari bir omur ceker , geri donemezsin

Back
X