- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Siz zahmet etmeyin ben geleceğim diyip gitmeyeceğim bende :)İlerleyen sürede dönüş yaparlarsa sizde onları ciddiye almayın :)
Kesinlikle :) O kadar sıkıntı strese soktular durduk yereSiz zahmet etmeyin ben geleceğim diyip gitmeyeceğim bende :)
Gece yarısına bekleyip koltukta uyuyakalmışız her tarafımız ağrıyor şikayetciyizzzKesinlikle :) O kadar sıkıntı strese soktular durduk yere
Eveett tamda buGece yarısına bekleyip koltukta uyuyakalmışız her tarafımız ağrıyor şikayetciyizzz
Kesinlikle ararlarsa olacagımmmEveett tamda buBence o arayan atarlıdan ve o gece çalışan memurlardan şikayetçi olun :)
Ben de Elazigin maden ilcesindeyim esim polis, merkezde olsak esim bilirdi kesin tuhhEvet elazığdayım , bende iyi yaptım diyorum teşekkür ederim :)
Bugünü de not alın ama şu gece çalışan memurlar o kadar huzurumu bozdu deyin :)Kesinlikle ararlarsa olacagımmm
Bu kk iyi ki var ya sağolun hep beraber sinirlendik üzüldük güldükBugünü de not alın ama şu gece çalışan memurlar o kadar huzurumu bozdu deyin :)
Ay gerçekten üzüldüm gereksiz gergin bir gece geçirdiniz.
Amin canim aminŞanslısınız ki eşiniz maden ilçesinde görevliymiş eşim polis deyince bir üzüldüm sonra madeni okuyunca rahatladımeşiniz dahil Rabbim askerlerimizi polislerimiz korusun inşAllah
KK hatunları olarak arkandayız :) o saatlere kadar bizi de kaygılandırdı o heriflerBu kk iyi ki var ya sağolun hep beraber sinirlendik üzüldük güldükkk adına şikayetci olmalıyım bir beni mi huzursuz ettiniz diyip reklam yapacagım
MaduruuuuzzzzzzzzzzzzKK hatunları olarak arkandayız :) o saatlere kadar bizi de kaygılandırdı o herifler
Yahşi Cazibe'deki o sahne geldi gözümün önüneMaduruuuuzzzzzzzzzzzz
155i tekrar arayarak teyit etttirmiş.Polis taklidiyle arayanlar oluyormus ya, öyle olmus olabilir mi?
Bilmem aramadımTekrar emniyeti arayıp böyle bir ihbarda bulunmustum sonuc ne oldu diye sorsaydınız keske bende merak ediyorum
Bende onu düşünerek yazmıstımYahşi Cazibe'deki o sahne geldi gözümün önüne
Beklemeyip aradım bekleyin gelecekler dedi bir dahada aramadım sürekli arayıp gelecekmisiniz gelmediniz demek istemiyorum ararlasa zaten bende geliyorum diyip gitmeyeceğimpeki siz neyi bekliyosunuz polisi arayip bana gelicez diyosunuz ve bilgilendirme yapmiyosunuz diye ?
İşte sıkı takipçiiiii155i tekrar arayarak teyit etttirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?