- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Bu tarz kadınlara üzülmüyorum çünkü onlar dayağa alışmış köle olmayı kendilerine yeğlemişler . Babanızın ellerine sağlık :))Yok canım karı koca arasına girip adamı darp etmiş sayıldı.
Yapması gereken öldürsede müdahale etmeden polisi aramakmış.
Adam bayağı bi hırpalanmıştı
Kadında eşinin tarafını tuttu.
Ay Allah korusuun ya kıza birşey olsaydı erken gelirlerdi gelmediler bile bence birşey olmamıs şahıslarda reşit kavga ediyorduk bir sorun yok demişlerdir belki. Yada kız reşit değildi bana beddua ediyordur :) ailesi öğrendi diyekiza bisey olduysa gorgu tanigi olan bir tek siz varsiniz suan kayitlarda yalan ihbar derlersede esnaf size destek cikar ama muhtemelen kiza bisey oldu
Kuzum sabaha kadar polisler ifadeler imzalar kavgalar hat safadaydı :)) tabi ki rüyamdaaaekimkahvesen sen o arayanı da şikayet et. Gelicez dediniz gelmediniz beni bosyere beklettiniz de :)
Bana sıra gelene kadar sanırım yaşlanırımSiz de hafif bir ben görmedim değilYalnız olayın akışını merakımdan 17 sayfayı okudum. Ne hadsiz memurmuş onlar geleceğiz deyip gelmemişler.Bu saatten sonra gelseler siz gidin ben geliyorum deyip gitmezdim artık :) Hem rahat et ya olayın önem sırasına göre demişler bak sıra daha sana gelmemiş
Artık neden ifade vermek istemediğimi acıklamayacagım. İfade vermek istemiyorumu aştık polisleri bekledik burada konunun tamamını okuduğunuza eminmisiniz?Neden ifade vermek istemiyorsunuz? Kimliğinizi gizli tutsunlar siz insanlık görevinizi her şekilde yerine getirin.
BekliyoruuummmMerak ettim sonucu
Tekrar emniyeti arayıp böyle bir ihbarda bulunmustum sonuc ne oldu diye sorsaydınız keske bende merak ediyorumBen de bir kızın kaçırıldığını görüp aramıştım plaka filan vermiştim geri arayıp teyit almışlardı ama hiç öyle adres filan istemediler. Arabada tek kişi de değillerdi 3 kişi filandı. O kızın sonunu hala merak ederim inşallah bulunmuştur..
yalnız senin nereden baksan 24 saatini yediler . Kalk git en yakın karakola bekle bekle nereye kadar .Bekliyoruuummm
Yaşadığım şehirde emniyeti ağustos ayında hainler tarafından patlatıldı şehrin en sonunda yeni açılan koleji kapatıp emniyet yaptılar oraya gitmek icin iki araba değiştirmem lazımyalnız senin nereden baksan 24 saatini yediler . Kalk git en yakın karakola bekle bekle nereye kadar .
Yaşadığım şehirde emniyeti ağustos ayında hainler tarafından patlatıldı şehrin en sonunda yeni açılan koleji kapatıp emniyet yaptılar oraya gitmek icin iki araba değiştirmem lazım
Bu saatten sonra zahmet etmesinler bence sende bekleme hiç :)Bekliyoruuummm
Elazida misin yoksa burda dedigin sey olmustu,emniyet binasi patlatilip kolej emniyet binasi olmustu.Yaşadığım şehirde emniyeti ağustos ayında hainler tarafından patlatıldı şehrin en sonunda yeni açılan koleji kapatıp emniyet yaptılar oraya gitmek icin iki araba değiştirmem lazım
Evet elazığdayım , bende iyi yaptım diyorum teşekkür ederim :)Elazida misin yoksa burda dedigin sey olmustu,emniyet binasi patlatilip kolej emniyet binasi olmustu.
Ihbar etmeklede cok iyi yapmissin
Beni ciddiye almadılarmı acep ne :)Bu saatten sonra zahmet etmesinler bence sende bekleme hiç :)
Bende online bir ihbarda bulunmuştum siber suçlara taaaaa aylar sonra arayıp şikayet ettiğiniz kişinin kimliğini bulamadık yardımcı olur musunuz demişlerdi. Güler misin ağlar mısın? Bilgime başvurulacağını söylediler EGM'ye gidip bildiklerimi anlatmıştım ama halaaa ses yok
AmiiinnnnBende böyle baktım ilk başta
Ne diyeyim Allah devletimize zeval vermesin
İlerleyen sürede dönüş yaparlarsa sizde onları ciddiye almayın :)Beni ciddiye almadılarmı acep ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?