Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Hangi karakol olduğunu öğrenin ve kendiniz gidin veya 155i arayıp ekip gelmedi falan diye bir sorun
Polis telefon numarasından adresi ve kimlik bilgilerinizi öğrenemez mi

Sakın korkmayın, siz dogru olanı yapdınız.Polisler yalan ihbar falan derse güvenlik kameraları görüntülerini istersiniz böylece herşey ortaya çıkar.

Hakliyken bile korkmayi ogrenmisiz. Kadinlara korkmaktan baska bir sey ogretilmiyor.

En dogrusunu yapmissiniz. O kiz kardesiniz, kiziniz olabilirdi. Basit bir olay bile olabilir bu ama ya degilse? ya hayati sayenizde kurtulduysa? ya ailesinin bile bilmedigi korkunc bir durumun icindeyse ve sayenizde kurtulacaksa?

Hazir yasa cikti, tecavüz etse haydi evlenin de namusunuz temizlensin denecek....

Ses cikarmaktan, gören olmaktan korkmayin. Görün, duyun, konuşun.

Sizinle konuşan p. memuru gıcıkmış yada espiri yapmak istemiş . Çünkü ifade vermeniz gerekiyor. En azından yazılı bir ifade . Ama kız veya oğlan durumu yalanladıysa ve ortada reşit olmama gibi bir durum varsa ifadenizi alabilirler :)

Belki bir olay olmustur birileri ihbarda bulunmustur kizim gelmedi vs diye sizden detayli bilgi isteyecek olabilirler diye dusundum ben bir defa igdasi aradim
Sokakta insaatta kutuya zarar verdikleri kacak oldugu icin onda bile igdas incik cincik bilgi alip sonrada hallettik diye aramisti

Yapılması gereken ilk şeyi yapmışsınız. Allah da sizi hep sizin gibilerle karşılaştırsın.
Konuyla ilgili bilgim yok, lütfen yazın durumunuzu bildirin. İnşallah her şey yolundadır

Durumun aciliyeti olsaydı bu kadar gecikmezlerd sanırım hala bekliyoruz

Bence siz normal bir karakola gidip ihbar etseydiniz yoktur birşey diyip sizi gönderirlerdi. Ama 155 ı arayıp ihbar ettiğiniz için muhtemelen kayıt açıldı ve o iş bir şekilde takip edilip bir şekilde sonuçlandırılması gerekiyor olabilir. Yani prosedur icin geliyor gibiler. Ayrıca siz o kıza bir şey olursa tanık durumundasınız. Ben olacağını sanmıyorum ama. Yani inşallah kizcagiza birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…