- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Tesekkür ederim yazacagım mutlaka ellerim kelepçeli götürülmezsemkorkmayın 155miş arayan zaten gelinceolis bizede yazın siz doğru olanı yapmışsınız
canım yine senden gördüklerini tekrarlaman için geleceklerdir endişelenme kuzum korkma
canım neredesinZaten 155den arandım sonra keske vermeseydim deyip tekrar aradım 155 i oda hanımefendi korkulacak bir şey yok ekip arkadaşlarımı gelecekler dedi
Belki bir olay olmustur birileri ihbarda bulunmustur kizim gelmedi vs diye sizden detayli bilgi isteyecek olabilirler diye dusundum ben bir defa igdasi aradimiyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ?
Durumun aciliyeti olsaydı bu kadar gecikmezlerd sanırım hala bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?