- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Yorumlarda bir üye sizin olayınızı anlattı babasının basına gelmişsizi tebrik ederim en dogrusunu yapmıssınız.
gecenlerde tvde gördüm adam kadını sokakta dövüyor baska bir kadın ayırayım derken dayak yiyor polis geliyor gösteriyor haberde ayıran kadına niye sen karısıyon diyo dayak yiyen kadın ve adam bu kadından sikayetci olmuslar bide . ayıran kadın bir sürü kadın ölüyo niye ayırmayım diyo . polis karısmıyacan deyip durdu. böylede sacma bir zihniyet kaplamıs heryeri
Bence ifadeniz alınacak görgü tanığı olarakKızlar yorumlarınız icin tesekkür ederim hala polisler gelmedi beklemedeyim ciddi bir durum olsaydı sanırım daha erken gelirlerdi kac saat oldu beklemekten kafamda kurup düşünmekten çatladım vallahi . Umarım kıza birşey olmamıştırGelişme olursa yazacagım gelirlerse ilk sorum kıza ne oldu ? Olacak
Tesekkür ederiimmmm , kimse sesini cıkarmadı ya basımıza böyle bir olay olsa sığınacak kimse yok herkes izliyor üzülüyorum insanlık ölmüşVallahi tebrik ederim,sırf bunun için yazdım,esnaf adam olsaydı kızı alamazdı o çocuk.siz en azından bir ses olmuşsunuz
Elleri dert gormesinSonuç nedir. Benzer bi olay yasadık tek sorun babam karısını döven adamı dövdüğü için polis bizi suçladı
İhbar ettim diye suçlanacağım diye korkmuyor değilim artıkSonuç nedir. Benzer bi olay yasadık tek sorun babam karısını döven adamı dövdüğü için polis bizi suçladı
tesekkur ederim :)Coook tesekkür ederiiimm :) sağlıkla kavusun bebeğinize inşallah icim rahatladı :)
Dövsemiydim bende cocuğu napsaydım vallahi müdahale eden olsaydı döverdim kadına şiddete tahamülüm asla yok ne olursa olsun sen kimsin be bir annenin büyütüp bu yaşına getirdiği evladını hakkın yokken dövüyorsun hoş hakkın varsada o ellerini kırarım ama işte kızlarmız cesur değil sus pus olduklarından böyle oluyor işteBence ifadeniz alınacak görgü tanığı olarak
Aklıma başka bir şey gelmiyor
Kız belki şikayetçi olmuştur sizi şahit göstermiştir
Kötü ihtimali düşünmek istemiyorum
Kadına şiddet olayları arttı
Ne oluyorsa arabaya zorla bindirmeler falan Efe misn nesin !
Sinir oluyorum şu tip erkeklere !
Tekrar tesekkür ederim :)tesekkur ederim :)
Okuyunca bende merak ettm boyle bir sey varmi diyede varmis. Olabiliyormus . Insanlik gorevinizi yapmissiniz tebrk ederim. :)
İhbar ettim diye suçlanacağım diye korkmuyor değilim artık
Eş olunca esirmi olunuyormus canımı o mu verdiki onun almasına müsade edilecekmiş babanıza helal olsun öpün o güzel ellerinden benim yerime Allah dert keder vermesin elleri dert görmesin beter etseydi , inşallah kızın babası cocugu dövüştürde aklı basına gelmiştirKarı koca arasına girilmezmiş.
Öldürse bile müdahale edilemezmiş.
Sizin durumunuz için bende yazılı tutanak için gelirler diye düşünüyorum.
Eş olunca esirmi olunuyormus canımı o mu verdiki onun almasına müsade edilecekmiş babanıza helal olsun öpün o güzel ellerinden benim yerime Allah dert keder vermesin elleri dert görmesin beter etseydi , inşallah kızın babası cocugu dövüştürde aklı basına gelmiştim
Kamera kayıtlarına bakın derim uğraşmak isterlerse uğraşsınlar öyle olursa kızı bulup hak ediyosun sen herseyi deyip yüzüne tükürürüm vallahiGorgu tespit tutanagi duzenleyebilirler ama saat 11 olmus muhtemelen sizi arayip yarin karakola davet edeceklerdir
Eger gece boyu da bi problem cikmazsa belki sizi hic araya bile sokmayacaklar o degil gecen haberlerde izlemistim. Onun benzeei gibi bisey olmaz ins.. Tutup kiz ben sikayetci degilim yok boyle bisey derse isler karisir
Gelismeleri merakla bekliyoruz
İnşallah vicdanımızı susturamadık suclu olduk demek istemiyorumAdalet sistemimiz malesef bizi kör ve sağır olmaya itiyor... geçenlerde bir kadın karı koca kavgasına karıstı diye karakola götürüldü hemde alkollü diye ....mesele daya yiyen kadın değil mesele diğer kadının alkollü olması....
Şimdi bu manyak insan size musallat olsa sizi koruyabileceklermi acaba... inşallah fazla başınız ağrımadan kapanır bu konu
Tesekkür ederimmekimkahvesen duyarlılığın için çok teşekkürler. Vicdanını susturamayan cesur kadınlara ihtiyacımız var bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?