Eve polis gelecekmiş anlamadım bi bakın kızlar

Kızlar yorumlarınız icin tesekkür ederim hala polisler gelmedi beklemedeyim ciddi bir durum olsaydı sanırım daha erken gelirlerdi kac saat oldu beklemekten kafamda kurup düşünmekten çatladım vallahi . Umarım kıza birşey olmamıştır :KK43: Gelişme olursa yazacagım gelirlerse ilk sorum kıza ne oldu ? Olacak :KK42:

Eşim polis memuru Konunuzu aynen okudum kızın başına birşey geldiyse kacırılma allah korusun öldürme gibi herhangi birşey olduysa sizin ifadenize ihtiyac duymuslardır dedi.

Aslında ilk genç bir kızsa karsıdaki sesinden hoşlanıp iletişim bilgileirni almak için aramıstır böyle sacma seyler de olabiliyor dedi

Kızlar yorumlarınız icin tesekkür ederim hala polisler gelmedi beklemedeyim ciddi bir durum olsaydı sanırım daha erken gelirlerdi kac saat oldu beklemekten kafamda kurup düşünmekten çatladım vallahi . Umarım kıza birşey olmamıştır :KK43: Gelişme olursa yazacagım gelirlerse ilk sorum kıza ne oldu ? Olacak :KK42:
Siz arasaniz ekip gelcek dediler bekliyorum diye.yada ihbarda bulundugum olayda durum nedir deseniz bilgi vermezlermi.

Eşim polis memuru Konunuzu aynen okudum kızın başına birşey geldiyse kacırılma allah korusun öldürme gibi herhangi birşey olduysa sizin ifadenize ihtiyac duymuslardır dedi.

Aslında ilk genç bir kızsa karsıdaki sesinden hoşlanıp iletişim bilgileirni almak için aramıstır böyle sacma seyler de olabiliyor dedi
23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmediler :( sadece telefonla ihbar ettiğim icin yazılı ifade gibi basit bi durum olmustur inşallah , kıza bir şey olmussa cok üzülürüm yaa :(

Siz arasaniz ekip gelcek dediler bekliyorum diye.yada ihbarda bulundugum olayda durum nedir deseniz bilgi vermezlermi.
Arayıp ekip gelecekti dedim HANFENDİ YOĞUNLUĞA GÖRE GELECEKLER BEKLEYİN dedi , hayır olaylı bir memlekette de değilim ki ne kadar yoğun olabilirlerde 3 saat bekletilirim ki :işsiz:

23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmediler :KK43: sadece telefonla ihbar ettiğim icin yazılı ifade gibi basit bi durum olmustur inşallah , kıza bir şey olmussa cok üzülürüm yaa :KK43:
Zaten ilk söylediğimiz ihtimal daha guclu sizin ifadenize ihtiyac duymus olabilirler sizi de korkutmamak için onemli değil demişlerdir

Diğeri ise malesef bazı işini gucunu kotuye kullanan insanlar için malum hani bazen heyecanlı ihbarlar geliyor vatandaş panik içinde arıyor karsı da ki memurda hani sesinden genc bir kız belli vs diyip şahsi duygularını işin içine karıstırabiliyor ama merak etmeyin sizin durumunuz tamamen ifade ile alakalıdır

Bende ifadeyle ilgili diye düşünüyorum ama böyle hep 3 4 saat gecikiyorlar mı acaba ? Gelecez deyip gelmeyeceklermi ki bilemedim kac saat oldu :(

Arayıp ekip gelecekti dedim HANFENDİ YOĞUNLUĞA GÖRE GELECEKLER BEKLEYİN dedi , hayır olaylı bir memlekette de değilim ki ne kadar yoğun olabilirlerde 3 saat bekletilirim ki :işsiz:
Zorla sinirlendiriyorlar seni nefes egzersizi yapmayı unutma:KK53:
Mesai saati bitmemişmi bu saatte ifade alınıyormu ki

Cok önemi olmayan bir konu ise öncelik sırasına girmeyebilir dedi eğer ki ciddi birşey olsa bekletmeden gelirlerdi demekki burdan içimiz rahatlayabilie ki kıza birşey olmamış

23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmediler :KK43: sadece telefonla ihbar ettiğim icin yazılı ifade gibi basit bi durum olmustur inşallah , kıza bir şey olmussa cok üzülürüm yaa :KK43:
Samimiyetle soyluyorum tebrik ederim hic sikinti yapmayin ihbarin cozuldugune iliskin imza gibi birsey almak icin geliyor olabilirler
Bazi arkadaslar polis niye arasin bilgi istesin onlarda adres bilgisi olur demis ama siz sabit bir numaradan degil cepten aramissiniz
Cep telefonlari baskasinin uzerine kayitli kullanici baska kisi olabiliyor (binlerce yalan ihbar aliyorlardir)muhtemelen ondan arayip bilgi istemislerdir siz 155 in aradigini teyit ettiyseniz rahat olun derim
Muhtemelen cagriyi kapatmak icin imza alip giderler

Teşhis etmeniz içindir belki de.
Ay kızın yüzünüde unuttum cocuğunda gösterseler hatırlamam bile durup dikkatli inceliyemedim kız daha fazla utanmasın diye bakmamaya calısıp giyindiklerine ve plakaya dikkat ettim 155i ararken sürekli plakayı tekrar ettim ömrümce plakayı unutmam sanırım :)

Samimiyetle soyluyorum tebrik ederim hic sikinti yapmayin ihbarin cozuldugune iliskin imza gibi birsey almak icin geliyor olabilirler
Bazi arkadaslar polis niye arasin bilgi istesin onlarda adres bilgisi olur demis ama siz sabit bir numaradan degil cepten aramissiniz
Cep telefonlari baskasinin uzerine kayitli kullanici baska kisi olabiliyor (binlerce yalan ihbar aliyorlardir)muhtemelen ondan arayip bilgi istemislerdir siz 155 in aradigini teyit ettiyseniz rahat olun derim
Muhtemelen cagriyi kapatmak icin imza alip giderler
İnşallah dediğiniz gibi olur :) tesekkür ederimm :)

sizi tebrik ederim en dogrusunu yapmıssınız.
gecenlerde tvde gördüm adam kadını sokakta dövüyor baska bir kadın ayırayım derken dayak yiyor polis geliyor gösteriyor haberde ayıran kadına niye sen karısıyon diyo dayak yiyen kadın ve adam bu kadından sikayetci olmuslar bide . ayıran kadın bir sürü kadın ölüyo niye ayırmayım diyo . polis karısmıyacan deyip durdu. böylede sacma bir zihniyet kaplamıs heryeri

Back
X