- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi ekimkahvesen
Dogru olani yapmissiniz. Ama sonuc ne oldu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz arasaniz ekip gelcek dediler bekliyorum diye.yada ihbarda bulundugum olayda durum nedir deseniz bilgi vermezlermi.Kızlar yorumlarınız icin tesekkür ederim hala polisler gelmedi beklemedeyim ciddi bir durum olsaydı sanırım daha erken gelirlerdi kac saat oldu beklemekten kafamda kurup düşünmekten çatladım vallahi . Umarım kıza birşey olmamıştırGelişme olursa yazacagım gelirlerse ilk sorum kıza ne oldu ? Olacak
![]()
23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmedilerEşim polis memuru Konunuzu aynen okudum kızın başına birşey geldiyse kacırılma allah korusun öldürme gibi herhangi birşey olduysa sizin ifadenize ihtiyac duymuslardır dedi.
Aslında ilk genç bir kızsa karsıdaki sesinden hoşlanıp iletişim bilgileirni almak için aramıstır böyle sacma seyler de olabiliyor dedi
Arayıp ekip gelecekti dedim HANFENDİ YOĞUNLUĞA GÖRE GELECEKLER BEKLEYİN dedi , hayır olaylı bir memlekette de değilim ki ne kadar yoğun olabilirlerde 3 saat bekletilirim kiSiz arasaniz ekip gelcek dediler bekliyorum diye.yada ihbarda bulundugum olayda durum nedir deseniz bilgi vermezlermi.
Zaten ilk söylediğimiz ihtimal daha guclu sizin ifadenize ihtiyac duymus olabilirler sizi de korkutmamak için onemli değil demişlerdir23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmedilersadece telefonla ihbar ettiğim icin yazılı ifade gibi basit bi durum olmustur inşallah , kıza bir şey olmussa cok üzülürüm yaa
![]()
Zorla sinirlendiriyorlar seni nefes egzersizi yapmayı unutmaArayıp ekip gelecekti dedim HANFENDİ YOĞUNLUĞA GÖRE GELECEKLER BEKLEYİN dedi , hayır olaylı bir memlekette de değilim ki ne kadar yoğun olabilirlerde 3 saat bekletilirim ki![]()
Samimiyetle soyluyorum tebrik ederim hic sikinti yapmayin ihbarin cozuldugune iliskin imza gibi birsey almak icin geliyor olabilirler23 yaşındayım ay aman Allah korusun ama hala gelmedilersadece telefonla ihbar ettiğim icin yazılı ifade gibi basit bi durum olmustur inşallah , kıza bir şey olmussa cok üzülürüm yaa
![]()
Ay kızın yüzünüde unuttum cocuğunda gösterseler hatırlamam bile durup dikkatli inceliyemedim kız daha fazla utanmasın diye bakmamaya calısıp giyindiklerine ve plakaya dikkat ettim 155i ararken sürekli plakayı tekrar ettim ömrümce plakayı unutmam sanırım :)Teşhis etmeniz içindir belki de.
Gecede olsa calcaklar yani kapiyi.Arayıp ekip gelecekti dedim HANFENDİ YOĞUNLUĞA GÖRE GELECEKLER BEKLEYİN dedi , hayır olaylı bir memlekette de değilim ki ne kadar yoğun olabilirlerde 3 saat bekletilirim ki![]()
Sen nerelerdesin canım :) zorla sinirlendiryorlar nefesi burnumdan alıp burnumdan veriyorum o dereceyimZorla sinirlendiriyorlar seni nefes egzersizi yapmayı unutma
Mesai saati bitmemişmi bu saatte ifade alınıyormu ki
Artık uyurken veririm ifadeyiCok önemi olmayan bir konu ise öncelik sırasına girmeyebilir dedi eğer ki ciddi birşey olsa bekletmeden gelirlerdi demekki burdan içimiz rahatlayabilie ki kıza birşey olmamış
İnşallah dediğiniz gibi olur :) tesekkür ederimm :)Samimiyetle soyluyorum tebrik ederim hic sikinti yapmayin ihbarin cozuldugune iliskin imza gibi birsey almak icin geliyor olabilirler
Bazi arkadaslar polis niye arasin bilgi istesin onlarda adres bilgisi olur demis ama siz sabit bir numaradan degil cepten aramissiniz
Cep telefonlari baskasinin uzerine kayitli kullanici baska kisi olabiliyor (binlerce yalan ihbar aliyorlardir)muhtemelen ondan arayip bilgi istemislerdir siz 155 in aradigini teyit ettiyseniz rahat olun derim
Muhtemelen cagriyi kapatmak icin imza alip giderler