- 12 Nisan 2012
- 5.488
- 8.314
- 398
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Evet elden verildi altin olarak. Eve serh koydurmak lazim o zaman degil mi?evi satabilir onu biliyorum . genelde sözlü şahit olmuyor. banka hesaplarından aktarma olduysa iyi . elden altın bilezik verildiyse sınıtı
evet. mallara tedbir konulabilir.Evet elden verildi altin olarak. Eve serh koydurmak lazim o zaman degil mi?
Benim hic bilgim yok .
Malesef borc , altin olarak elden verildiÜzerine olan tüm mallara tedbir konabilir. Ödemelerin banka dekontlarıyla açıklama kısmına da şu adres evin borcu diye belirtilmiş olması gerekiyor diye biliyorum.
aile mahkemesine dilekçe ile başvuruluyordu bir kaç yıl öncesinde belge filan olmadan. İnternette dilekçe örnekleri de var. bir araştır istersenMalesef borc , altin olarak elden verildi
İnternette serh koydurmak icin o evin muhtarina gidip belge almak gerek yaziyor.
Ev biraz uzakta. Farkli bir yolu var mi?
Teşekkürleraile mahkemesine dilekçe ile başvuruluyordu bir kaç yıl öncesinde belge filan olmadan. İnternette dilekçe örnekleri de var. bir araştır istersen
bir de kadın eğer çalışıyorsa yarı yarıya olur çalışmıyorsa 3 te 1 i kadına veriliyor diye biliyorum. rica ederim.Teşekkürler
Oyle mi ilk defa duydum . Evlilik sonrasi edinilen mallar ikiye bolunuyor diye biliyorum. Kadin calismiyor . Fakat evde calisiyor ve cocuklara bakiyor.bir de kadın eğer çalışıyorsa yarı yarıya olur çalışmıyorsa 3 te 1 i kadına veriliyor diye biliyorum. rica ederim.
benim annem ile babam ayrılık yaşadılar mahkemeden döndüler o süreçte kaç avukata gittikse aynı şeyi söylediler her iki tarafta sigortalı çalışıyorsa o yarı yarıya kuralı geçerli kadın çalışmıyorsa eğer malesef 3 te 1 dedi tüm avukatlar.Oyle mi ilk defa duydum . Evlilik sonrasi edinilen mallar ikiye bolunuyor diye biliyorum. Kadin calismiyor . Fakat evde calisiyor ve cocuklara bakiyor.
Mesela bende calismiyorum . Cocuklara bakici ve temizlik vs icin yardimci tutsam 1 maas kadar rahat eder. Kendim bakmayi tercih ettim .
İns is gorur. Kuyumcu (tanidik) vs bir cok kisi sahit var .Bankadan gonderilip aciklamaya yazilmasi gerekiyor
Ama tabi ayrintilari bu konuda uzman avukatla gorusurse iyi olur
Sahitler is gorur belki
İns is gorur. Kuyumcu (tanidik) vs bir cok kisi sahit var .
boşanma esnasında tüm mallara taşınır taşınmaz herşeye ihtiyadi tedbir konulabilir mahkeme aracılığı ile.Eve şerh koyulabilmesi için o evde ikamet etme şartı var diye biliyorum bende .
Şuan ortada mahkeme yok ama mahkeme olmadan direkt şerh koydurmak istiyorlar onun içinde o evde ikamet şartı vardı intErnette okumustumboşanma esnasında tüm mallara taşınır taşınmaz herşeye ihtiyadi tedbir konulabilir mahkeme aracılığı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?