Eve serh koyma

Kadın çalışmıyorsa 3 de 1 diye birşey yok bildiğim kadarıyla yarı yarıya evlilik tarihide önemli bir tarihten sonra sadece edinilmiş mallara ortak okunuyor örneğin ben eşim evlenmeden önce yazlık almıştı ona hicbir şekilde ortak değilim evlendikten sonra edinilen mallara ortagım vefat durumunda kadının hakki 4 de 1 onla karıştırılıyor bence boşanma davası açıldıktan sonra aile mahkemesi kararıyla şerh konuluyor şerh ev araba bankadaki para vs herşeye konulabilir

keşke öyle olsa yakın zamanda annem için o kadar çok danıştık ki avukatlara ki kuzenim de avukat bu tarz davalara da bakıyor. evlilikten sonraki mallar paylaşılıyor zaten öncesi kişinin kendisine ait. Ancak miras ya da para geldiğini kanıtlaman lazım ki alabilesin.

2001_2002 den önce ki yapılan evliliklerde mal paylaşımı ortak olsun diye 31 aralika kadar süre taninmisti O dönemde notere gidip mal paylaşımı rejimi için anneniz muhtemelen ona takılmıştir .

Ben de oyle biliyorum . Yeni kanunla degismisti. Yeni edinilen mallara ortak olunuyor diye biliyorum ama emin degilim

Ben de oyle biliyorum . Yeni kanunla degismisti. Yeni edinilen mallara ortak olunuyor diye biliyorum ama emin degilim
Yok ben eminim vefat durumunda önceki mallara mirasçı olunabilir ama ayrılık durumunda evlilik sonrası edinilen mallar yüzde 50 ortak Ben önceden boşanma davasıyla bölunuyor diye düşünüyordum ama çekişmeli davalarda ayrıca bir dava açmak gerekiyormus

Peki bosanma davasi olmadan eve serh nereden koydurulabilir, biliyor musunuz?
Yani ev uzakta , ikametgah baska bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…