Eve sivil polis gelir mi?

Bizim eve de 50 60 yaşlarında bir adam gelmişti polis memuruyum dedi ve bir adamın ismini söyledi Mahkemesi vardı gelmedi dedi ben bu apartmanda öyle biri yok dedim adam babamın ismini sordu bende verdim bir kağıda yazdı apartmanda bazılarının ismini de sordu onlarıda verdim. Biraz pişman oldum verdim diye ama sonuçta kimlik numarası falan almadı sizdede almamış o yüzden kesin polistir bizim eve gelen de polis diye tahmin ediyorum aradan 1 hafta geçti başka biri geldi yine aynı kişiyi sordu böylece olay kapandı bence sende sorun etme polistir o adam :)

Kapıya bu tarz şeyler için sivil polis gönderilir zaten. Keşif amaçlı giidlmiştir şikayet olmuşsa

Keske kimligini gostermesini isteseydiniz. Polis olabilir. İki arkadasim yolda yururken arkalarindan bi adam gelip metrobuse nasil giderim diye sormus kizlar anlatmis yurumeye devam etmisler onlar da metrobuse gidiyomus adam arkalarindan gelmis surekli konusuyomus biseyler soruyomus kizlar rahatsiz olmus sapik sanmis korkmus icten icten. Sonra lafi gecmis adam kimligini gostermis polisim ben diye. Yanii ne olacagi belli olmazz. Dolandiriciysa da o bilgilerle nasil biseyler yapabilir bi fikrim yok

lütfen artık sivil olarak gelen hatta üniformalı bile olan memurlara kimlik sormayı adet edinelim!

ben yeni evliyken gelmişti; ama kimliğine doğru düzgün bakmıştım.
bir adamın borcu varmış bankaya adres de bizim ev; biz zildeki ismi de değiştirmemiştik bizden 2 önceki kiracıymış meğerse.
ikameti burası olamaz biz yeni aldık buraya bizden başkası gözükmüyor; dedim kağıdı da gösterdim.
daha sonra bu adam yüzünden 2-3 kere daha kapımız çalındı; bir keresinde icrayla ilgili bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

yani doğru olabilir.

Borc icin polis kapiya gelmez gelse gelse karşı tarafin avukati fln gelir
Tabi once ihtar falan almaniz lazim bir iş var içinde

Bence polis değil, polis senin evinin kime ait olduğunu falan neden sorsun ki? Üstelik senin olup olmadığını anlamak için kimlik falan isterdi garip bir durum ama inanasım gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…