Eve yapmaya devam ederse barınağa gidecek lütfen kedisi olanlar bilgisi olanlar baksın !!

Cileklireceke

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
101
72
13
Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum

Kısırlaştırılma vakti gelmiş, cozumsuz bir durum değil. Erkek kediler yapıyor bunu.

Kısırlaştırın. Ayrıca o biblo değil bir canlı. Üç hafta huyu değişti diye barınağa gönderecekseniz kalıcı yuva bulun. Hayret yani çocuğunuz olsa üç hafta yatağa işese yetimhaneye mi göndereceksiniz.
Hanımefendi istiyor gibi bi halim mi var ? Çatacak yer arıyorsunuz ben de üzgünüm gördüğünüz gibi

Değil yaşını doldurmasını bekliyorduk
Yaşı şart değil diye biliyorum hemen veterinere sorun. Erkek kediler için bu işlem çok daha kolay zaten. Kısırlaştırdığınızda sorun ortadan kalkacak. kızgınlık dönemi olduğundan öyle yapıyor.

Kediniz kızgınlık belirtilerini yaşıyor muhtemelen. Veteriner hekim tarafından bir görülse ve acilen uygunsa kısırlaştırma operasyonu geçirse bu huyu biter. Ama işte bu sürecin uzamamaıs lazım
Çiş yaptığı yerleri amonyaklı temizlik ürünleriyle silin. Ben yorganımı atmış, yatağımı da yıkamacıya vermiştim. Kimi kediler ameliyat sonrası hemen keserler bu huylarını, kimisi biraz devam edermiş. Benim kedim ameliyaytam sonra bir kere daha yaptı ve bıraktı. Bu süreçte bir kaç eşya ziyan oldu ama ondan önemli değil. Erkek kedilerin kısırlaştırma işlemi çok daha kolay. Bir gece veterinerde kalmıştı benim ki. Tamamen kızgınlık ve bölge işaretleme olayından dolayı böyle.

Kediniz kızgınlık belirtilerini yaşıyor muhtemelen. Veteriner hekim tarafından bir görülse ve acilen uygunsa kısırlaştırma operasyonu geçirse bu huyu biter. Ama işte bu sürecin uzamamaıs lazım
Çiş yaptığı yerleri amonyaklı temizlik ürünleriyle silin. Ben yorganımı atmış, yatağımı da yıkamacıya vermiştim. Kimi kediler ameliyat sonrası hemen keserler bu huylarını, kimisi biraz devam edermiş. Benim kedim ameliyaytam sonra bir kere daha yaptı ve bıraktı. Bu süreçte bir kaç eşya ziyan oldu ama ondan önemli değil. Erkek kedilerin kısırlaştırma işlemi çok daha kolay. Bir gece veterinerde kalmıştı benim ki. Tamamen kızgınlık ve bölge işaretleme olayından dolayı böyle.
çok çok teşekkür ederim ilginiz için

Hanımefendi istiyor gibi bi halim mi var ? Çatacak yer arıyorsunuz ben de üzgünüm gördüğünüz gibi
İstemediğinizi anlıyorum ama belli ki evde sizin değil annenizin lafı geçiyor. Eğer anneniz her huy değiştirme de göndereceğim diyorsa o kediye koşulsuz yuva sağlayacak birini aramaya başlayın. Kısır değildir işer, idrar yollarında sıkıntı olur anksiyetesi tutar hastalanır; tıpkı insan gibi türlü durumlar da türlü zahmet verecek kediniz bunları göze alacaksınız.

İstemediğinizi anlıyorum ama belli ki evde sizin değil annenizin lafı geçiyor. Eğer anneniz her huy değiştirme de göndereceğim diyorsa o kediye koşulsuz yuva sağlayacak birini aramaya başlayın. Kısır değildir işer, idrar yollarında sıkıntı olur anksiyetesi tutar hastalanır; tıpkı insan gibi türlü durumlar da türlü zahmet verecek kediniz bunları göze alacaksınız.
Annem de çok seviyor aslında ama ev kokuyor artık çok üzülüyor o da kısırlaştıracağım hemen bakalım

Kısırlaştırın ama ileride de yapabilir bunu. Hasta olur kakasını yapar, kusar. Hayvan sahiplenmek zor iş. Benim köpeğim 1 ay eve kakasını, çişini yaptı. Her gün halı sildim evde. Poposunu bile ben sildim kendi temizlenmiyordu. İleride de sorun olacaksa sahiplendirmeye gidin. Belli ki anneniz yine rahatsız olacak.

Back
X