eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

Biraz alakasız olcak ama bende sirkeli su ve arap sabunuyla temizlik yaptığım için manyak oldun iyice diyo eşim ve kardeşim. Halbuki en içime sinen onlar kimyasal yok ve güzel hijyen sağlıyolar. Ne var ki bu sirkede bu kadar kafayı kırdın diycekleri kadar?

sirke o kullandigimiz envai çeşit kimyasallardan çok daha doğal sağlıklı ve hijjenik.
saç bakımından temizliğe kadar ışıl ışıl yapıyor.
ayrıca sagligida faydalı.
sirkesiz ev fakirdir derler:))
siz aldırmayın onlara sirke kullanmaya devam

Ben de temizlikci almak istiyorum ne isteyecegimi bilmedigimden alamadim hic. bir de pis olunca ayip olur diye almiyorum, temiz olunca da aman nasilsa temiz diye. Bu konuyu bos bi zamanimda okuyayim.
Kolay gelsin konu sahibi.
ha ha
aynı benim düşünceler.

param olsa yardımcı cagirsam emir vermeye utanirim.
calisan olsam olamıyorum
işveren olsam oda yok ki büyük ihtimal çoktan batardim
bu dünyadaki amacım ne aceba
varoluş sebebibimi sorgulama başlayacağım birazdan.

İşte bende bu yüzden anlamıyorum ya verdikleri bu tepkileri. Asıl bunları bilmeyen o kimyasallarla içli dışlı olanlar kaçık benim gözümde :)) büyük cesaret yani zararlarını bile bile..

Siz gerçekten çok pozitif çok tatlı bi kadınsınız.. Allah önünüzde hep hayırlı güzel kapılar açsın inşallah..

çok teşekkür ederim.:))
amin inşallah hepimizin önüne hayırlı kapılar açılsın.
eskiden daha pozitiftim:))
şimdi zaman zaman patlamalarım oluyor.
ama yine kendi icimde.
insanlara sürekli negatif enerji yayan
aşağı çeken modunu düşüren insanlardan hoşlanmıyorum.
hayat kimseye kolay değil.
herkesi bir yerden vuruyor ama her zaman sukretmek için mutlu olmamimizi sağlayacak nedenlerde veriyor.
yeterki görmeyi bilen gözlerle bakalım.
bu dusuncelerimi kaybettiğim gün isyana düştüğüm gündür benim.kendimi tanıyorum.
bu yüzden pozitif olmayı seviyorum

Bizim millet deterjanlarla ozellikle camasir suyu ile ask yasiyor malum :) sanirim o yuzden sirkenin temizleyebilecegini dusunenleri manyak olarak goruyorlar
Ne kadar az kimyasal o kadar saglikli ve kansersiz hayat diyorum :)

merhaba :)
size ozel den bir kaç şey sorabilir miyim aceba bu konuyla ilgili

Cokta kimyasala bogmayin kendinizi malum hepsi kimyasal cigerleri mahvediyor abartmadan kullanin bi damla deterjanla bile tertemiz olabiliyor heryer kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…