- Konu Sahibi cayimin sekeri
-
orası daha iyiymiş:))
haklısınız ama çevre edinmek için çevre lazım.
bir seferlik bir durumdu yinede heyecan yaptım düzgün yapayım diye.olmadı zaten.
dünden beri geri dönmedi ev sahibi.
kısmet artık.
evet 20 euro yurt dışında 20 lira gibi harcaniyor.çok kıymeti yok.
ama en azından bir pazar harçlığı çıkar.
herşeyin hayırlısı.belki başka bir yerden bir is çıkar.
su an örgü yapıyorum mesela.
onlari satmaya çalışıyorum.
teşekkür ederim yazdiklariniz için
Bu 130 ne icin tam olarak?Ev sahibi malzemeleri kendisi tedarik eder. Zaten ev boşmuş kolay yaparsınız. Ben 130 veriyorum gelen yardımcıya.
ilk defa duyuyorum.mutlaka bakacağımEtsy.com duydun mu bilmiyorum ama bu siteden el işleri satabilirsin. Avrupalilar arasında popüler diye biliyorum
Dip köşe temizlik için bu fiyatı veriyorum. Ama ütü yok. Sadece ev temizliği.Bu 130 ne icin tam olarak?
Bir de dip kose temizlik var hani onun icin fiyat nedir acaba bilginiz var mi
istanbul da değilim malesef:)Eğer düzenli gittiğiniz biri değilse ilk zamanlar bir şeyler eksik kalabilir. Düzenli gidip kişinin isteklerine alışınca ona göre yaparsınız.
İstanbul'da hangi yakadasınız acaba
Çok kibarsınız, keşke sizin gibi biriyle çalışabilseydim.
Ev sahibi malzemeleri size sormadıysa kullanılmasını istediklerini almıştır. Almadıysa da gittiğinizde söylersiniz.
Fiyat Ankara'da tam gün 120 civarı.
hepsini not alıyorum teşekkürler.:)) ev sahibinine yazacagim malzemeleri büyük ihtimal mesajda.
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.
devamlı işim olmasını çok isterim ama bu bir seferlik aracı sayesinde bulduğum bir işti.
daha ses çıkmadı.
sanırım vazgeçti ev sahibi:)
kısmet.
burada yazılan herşeyi tekrar tekrar okuyacağım siteye girdikçe.
mutlaka bir gün faydası olacak.
olmadı kendi evimde uygularım artık:))
+1Eger ankara ise ben sizinle çalışmak isterim :)
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.Eger ankara ise ben sizinle çalışmak isterim :)
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.
malesef türkiyede değilim.
o yüzden iş sıkıntısı yaşıyorum.türkiyede iş olanağı daha fazla benim için.
ama yurt dışı dil sorunu malesef.
hayırlısı olsun..
tekrar teşekkürler
benden çok daha iyi çalışanlar bulursunuz inşallah
evet aynen:))Yurt dışında saat bası fiyat biciliyordu 2010 yılında saatlik 10 pound ingilterede ( ütü çamaşır wc banyo süpürge silme toz alma)
80 pek az olmuş
Karşı tarafta türk heralde :)
Benim gordugum toz alip ev supurme, yerleri silme falan gibu haftalik is. Camlar yok, pencere kenarlari yok, mutfak dolaplari yok ankarada bu fiyati istiyorlar.Dip köşe temizlik için bu fiyatı veriyorum. Ama ütü yok. Sadece ev temizliği.
Yok ben İstanbuldayım önce şirketle anlaştım şirket de 130 dedi. Sonra çok beğendim gelen kadını ve artık şirketten değil direk çağırıyorum. Camlar mutfak yerler her şey var. Ankara abartmış ama evin büyüklüğü de önemli.. benim evim 100 metrekareBenim gordugum toz alip ev supurme, yerleri silme falan gibu haftalik is. Camlar yok, pencere kenarlari yok, mutfak dolaplari yok ankarada bu fiyati istiyorlar.
Eskiden gelen anla 60a geliyordu ama sonzamanda yarım gün gelen bulamıyorum. İyi olanlar zaten sürekli dolu.120 150 arası diyelim ankara için hatta 120 pek denk gelemedim ben:)
Yarım gün ne kadara geliyor sizin gorevliniZ. Bizimki 80 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?