eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

Etsy.com duydun mu bilmiyorum ama bu siteden el işleri satabilirsin. Avrupalilar arasında popüler diye biliyorum

Eğer düzenli gittiğiniz biri değilse ilk zamanlar bir şeyler eksik kalabilir. Düzenli gidip kişinin isteklerine alışınca ona göre yaparsınız.
İstanbul'da hangi yakadasınız acaba

Eğer düzenli gittiğiniz biri değilse ilk zamanlar bir şeyler eksik kalabilir. Düzenli gidip kişinin isteklerine alışınca ona göre yaparsınız.
İstanbul'da hangi yakadasınız acaba
istanbul da değilim malesef:)
orada olsam is bulma imkanım çok daha fazla olurdu.
yurt dışındayım ve dil sorunu var ne yazik ki
teşekkür ederim ilginiz için

120 150 arası diyelim ankara için hatta 120 pek denk gelemedim ben:)

Yarım gün ne kadara geliyor sizin gorevliniZ. Bizimki 80 tl

hepsini not alıyorum teşekkürler.:)) ev sahibinine yazacagim malzemeleri büyük ihtimal mesajda.

Evimize gelen görevli mutlaka eski atlet çarşaf ve havlu ister

Yerleri asla vileda ile silmez havlu kullanır

Çamaşır suyu yüzey temizleyici mavi su yağcoz loc falan kullanır

Bi de şu rahat akmiyordu hemen lavabo açıcı istedi bilmem yeni apartman lazım olur mi ama :)

Eger ankara ise ben sizinle çalışmak isterim :)

Eger ankara ise ben sizinle çalışmak isterim :)
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.
malesef türkiyede değilim.
o yüzden iş sıkıntısı yaşıyorum.türkiyede iş olanağı daha fazla benim için.
ama yurt dışı dil sorunu malesef.
hayırlısı olsun..
tekrar teşekkürler
benden çok daha iyi çalışanlar bulursunuz inşallah

Yurt dışında saat bası fiyat biciliyordu 2009 2010 yılında saatlik 10 pound ingilterede ( ütü çamaşır wc banyo süpürge silme toz alma)

80 pek az olmuş

Karşı tarafta türk heralde :)

Son düzenleme:
Yurt dışında saat bası fiyat biciliyordu 2010 yılında saatlik 10 pound ingilterede ( ütü çamaşır wc banyo süpürge silme toz alma)

80 pek az olmuş

Karşı tarafta türk heralde :)
evet aynen:))
zaten olmadı geri arayıp haber bile vermedi.
sözde dün için konuşmuştuk.
kısmet artık.
daha iyi imkanlar çıkar inşallah karsima

Benim gordugum toz alip ev supurme, yerleri silme falan gibu haftalik is. Camlar yok, pencere kenarlari yok, mutfak dolaplari yok ankarada bu fiyati istiyorlar.
Yok ben İstanbuldayım önce şirketle anlaştım şirket de 130 dedi. Sonra çok beğendim gelen kadını ve artık şirketten değil direk çağırıyorum. Camlar mutfak yerler her şey var. Ankara abartmış ama evin büyüklüğü de önemli.. benim evim 100 metrekare

Mutfak için yağ çöz, banyo için kireç sökücü, domestos ve sıvı vim tuvaletler lavabolar için, halı yıkayacaksan koltuk sileceksen pril. Camlara cam sil, yoksa azcık domestos damlatın pırıl pırıl. Bim de satılan 5 li bezler varya onlar çok güzel temizliyor ondan alın mutlaka.Fiyat konusu heryerde değişir nerde yaşıyorsun. Ben orta halli bir şehirdeyim 130 a gelir bana kadın. Ama boş evin temizliği daha zor der 250 te geldi benim boş eve .ama temizlik malzemesi ev sahibine ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…