Yer sancaktepe yarim gun yani 4 saat 1200 tlBu saydığınız işleri yardımcı yarım gün gelerek halledebilir. Yarım gün geldiği için de 1200 uygun olur gbi.
Sizin cok iyiymis yatilular cok istitor turki cumhuriyetlerden miydi ordakiler az istiyorYaklasik 10 sene oncesine kadar annemin yardimcisi vardi ,sabah 9 da gelirdi yemek yapardi , camasir yikar utu yapardi , temizlik yapardi yani bir evde yapilmasi gereken ne yaparsa yapardi , saat 5 de cikardi , haftada 5 gun gelirdi
Ama maas olarak o zamanlar bin civari aliyordu diye hatirliyorum
Yani su anda 1200 dusuk bir rakam geldi bana
Benim de gecen seneye kadar yatili bakicim vardi , ben isteyken bebege bakar yemek yapardi , ben gelince bebekle ben ilgilenirdim o da gunluk isleri yapardi , ben 2.200 veriyordum
Yani bence iyi bir rakam kötü değil .Yer sancaktepe yarim gun yani 4 saat 1200 tl
Aynen kotu degil benim kiz da cok seviyor onu en onemlisi de güvenilirYani bence iyi bir rakam kötü değil .
İstanbulda mı 2200 veriyorsunuz?Yaklasik 10 sene oncesine kadar annemin yardimcisi vardi ,sabah 9 da gelirdi yemek yapardi , camasir yikar utu yapardi , temizlik yapardi yani bir evde yapilmasi gereken ne yaparsa yapardi , saat 5 de cikardi , haftada 5 gun gelirdi
Benim de gecen seneye kadar yatili bakicim vardi , ben isteyken bebege bakar yemek yapardi , ben gelince bebekle ben ilgilenirdim o da gunluk isleri yapardi , ben 2.200 veriyordum
Aslında benim önceliğim yemek. Genel temizlikte sil,süpür sadece. Ben de çok bimediğim için fikir alayım istedim.Yaklasik 10 sene oncesine kadar annemin yardimcisi vardi ,sabah 9 da gelirdi yemek yapardi , camasir yikar utu yapardi , temizlik yapardi yani bir evde yapilmasi gereken ne yaparsa yapardi , saat 5 de cikardi , haftada 5 gun gelirdi
Temizlik işi sadece silip süpürme kadar olacak önceliğim de yemek. Büyükşehir de tanıdık da yok sora sora buluruz İnşallahYarım gün temizliğe gelen yardımcım 80 alıyor haftada 3 olsa 240 olur 4 hafta olsa 1000 civarı olur
Düzenli gelince fiyatlar düşüyor
1500 civarı çok rahat bulursunuz gibi
Ev yardımcısı piyasası geniş bakıcıdan farklı zira siz evdesiniz zaten geç de çıkmayacak
Evet ozbek rusuyduSizin cok iyiymis yatilular cok istitor turki cumhuriyetlerden miydi ordakiler az istiyor
İş yemeğe gelince fiyatı yükseltiyorlarmış ben d öyle duydum. Doğrusu yemek dediğin 1 saatini alır. Temizlik desen sil süpür. Ben de öyle fiyatlara şaşırıyorum. Yarım gün sigorta isteyen bile varmışHicbir bilgim yok ama okuyunca olur diye düsünmüstüm suan sasırdım,gerçekten fiyatlar bu kadar uçuk mu? Yarım gün ve neredeyse asgari ücret fiyatları sasırdım.Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz
Hayir bodrum'da , ama bodrum istanbuldan daha pahalidir , ben dolar arttigi icin sıkı pazarlik yapip ucretini sabitlemistim , o da kabul etmisti senden iyi isveren bulamam deyipİstanbulda mı 2200 veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?