Eveeet o gün geldi 2.meleğimi istiyorum ve ria mi çıkarttıracagim

kızlar ria çıkınca adet kanaması gibi kanaması olan var mı ben öyle oldum ayrıca adet sancısına benzer sancılar çekiyorum

kanamam kesildi regl değilmişim inşallah hiç regl olmadan hamiş olurum eşimin haberi yok onu sürekli erteliyordum büyük bir sürpriz olacak eğer olursa

Ahhh ahhh bu konuyu açali tam 6ay olmuş ama ben hala gebe kalamadım

Ahhh ahhh bu konuyu açali tam 6ay olmuş ama ben hala gebe kalamadım

canım hayırlısı olsun kısa zamanda meleğine kavuş inşaallah.. benimde 28 aylık bi oğlum var ocakta da kızımı kucağıma alcam inşaallah.. darısı tüm isteyenlerin başına...

benimde bir kizim var 3 yasina 4 ay var ikiniciyi istiyoruz hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Benimde 2yaşında kızım var spiralımı çıxardım hazıranda 3ay sonra hamile kaldım şimdi 2 aylık hamileyim.darısınsenin başına inşallah

Kızlar maşallah daha ilkeler mınızın ne kadar çok seviyorsunuz gebe kalmayı bende gebeyim hayırlısıyla bitsin çok ılerde belki çocuğun için bir tane yaparım çünkü büyüyünce çooook zor oluyor maddi manevi

He he heeeyyyt be ne günler ne günler bu konunun ustune bir bebişim daha oldu konum hala duruyor nasip işte ve zaman çok çabuk geçiyor

inş hayırlısıyla isteyen herkeze Rabbim sağlıklı evlatlar verir bende bugün riayı çıkarttım bakalım ne zaman hamile kalıcam merakla bekliyoruz hayırlısı Rabbimden
Benimde 1 ay oldu taktirdim adetim e 5 gün var önce kanla karışık akıntı sonra kahverengi akıntım geldi sizce normalmi doktor kontrolüne daha var

Insalah bende bu ay gebe kaliri
Zamanı var demek ki bende 11 ay sonra gebe kalabildim

Insalah bu ay artik gebe kalirim ilkinde hemen ilk ayimda kaldim bunda neden bole oldu sezeryanla dogum yaptim ondan kaynakli mi anlayamadim ama artik kafaya takilio koskoca 10 ay

Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun evinize huzur bereket getirsin inşallah bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…