Evet 10 yilin evlilikten Ve bitis

Bu ne ya her şey var. Sizin için çalışıyo diye bu insan olmayan insan kabul edilir mi?
Neyini çektiniz bu herifin?
Boşanı ya adamın sizi bi kanser etmediği kalmış! (İnşallah testler temiz çıkar)
Sagol canim Evet kendime eziyet etmisim yillarca ama dusundumde 31 yasima girdim nasil hayat yasiyorsun dedim yeter

Sagol canim Evet kendime eziyet etmisim yillarca ama dusundumde 31 yasima girdim nasil hayat yasiyorsun dedim yeter
Canım bak benimle aynı yaştasın ve 60 yıllık eziyet yaşamışsın.
Ayrıl biraz da kendin için yaşa, çocuklarının psikolojik sağlığı için yaşa.
Ayrıca ayrılacaksın adamın yaptıklarına, ettimlerine dair delil topla.

Canım bak benimle aynı yaştasın ve 60 yıllık eziyet yaşamışsın.
Ayrıl biraz da kendin için yaşa, çocuklarının psikolojik sağlığı için yaşa.
Ayrıca ayrılacaksın adamın yaptıklarına, ettimlerine dair delil topla.
Evet yoruldum zaten ve kac gun ayriyiz hic korkularim olmadi anksiyete bozuklugundan demekki sorun oymus

Bence sizinde akıl saglıgınız en basından beridir yerinde degilmiş yoksa böyle bi adama seviyorum falanlar filanlar diyerek 10 yıl boyunca katlanılmazdı

ilk yaşanan olaydan sonra ayrılmalıydınız....
alışmış kudurmuştan beterdir derler..
gençlere tavsiyemdir: aldatılma ve şiddet kırmızı çizgimdir diye baştan şart koşun..
bunları yaparsan ilk seferde bırakırım, affı olmaz diye çok kesin konuşun evleneceğiniz kişiyle

Bi öldürmediği kalmış zaten şiddet, aldatma ne ararsan var. Nasıl geçirdiniz 10 yıl gerçekten akıl alır gibi değil. Çoklu ilişki sebebiyle oluştuğu belli olan tüm raporlarınız da delildir. Hepsini toplayın ve kararınızdan asla dönmeyin. Pislik herif ya sinirim tepeme çıktı daha okurken değil 10 yıl yaşayacağım bu şekilde.

Bi öldürmediği kalmış zaten şiddet, aldatma ne ararsan var. Nasıl geçirdiniz 10 yıl gerçekten akıl alır gibi değil. Çoklu ilişki sebebiyle oluştuğu belli olan tüm raporlarınız da delildir. Hepsini toplayın ve kararınızdan asla dönmeyin. Pislik herif ya sinirim tepeme çıktı daha okurken değil 10 yıl yaşayacağım bu şekilde.
Evet cunku calismiyorum gelirim yok cesaret edemedim ama artik eski ben yok yeter

Niye böyle bir adamla 10 yil birlikte oldun? Altından miydi adam?
Cunku cesaret edemedim kendi ayaklarimin ustunde durmuyordum ve cocuklarim elimden alinir korkusuyla.arabanin sigortasini durdurmus yarin okula goturecegim 8km gidip gelis ama kendin action sigorta yine.evinm kirasini 6 ocak bitirmis yani beni boyle parasiz pulsuz birakmak amaci ama basaramiyacak

Anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz bu konuda daha şanslısınız bu tehditleri filan boş bütün herşeyi saklayın oturma izni filan da Yoksa bir dakika bile tutmazlar onu o ülkede

Cunku cesaret edemedim kendi ayaklarimin ustunde durmuyordum ve cocuklarim elimden alinir korkusuyla.arabanin sigortasini durdurmus yarin okula goturecegim 8km gidip gelis ama kendin action sigorta yine.evinm kirasini 6 ocak bitirmis yani beni boyle parasiz pulsuz birakmak amaci ama basaramiyacak
Adam ne iş yapıyor

Back
X