- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
merhaba sevgili hanımlar,
tavuk gibi erkenden uyuyan ben uyuyamıyorum şu sıralar. derslerine, okuluna aşık olan ben derslerden kalma korkusu yaşıyorum. şu an kulağımda yaşar'dan aldanırım şarkısını dinliyorum ve ağlıyorum...
aldanırım aldanırım gülüşüne
1.5 yıllık ilişkim 25 martta bitti. bitmesi mantıklı olanıydı. ikimiz beraberken iyi anlaşıyorduk fakat hayattan beklentilerimiz farklıydı. burada da bahsetmiştim. ben sorunlarımızdan bahsediyordum. o da bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi.
ben de öyle deyince şaşırdım ve geri adım atmadım.
böylesinin daha iyi olduğunu söyledi. her şey benim mutluluğum içinmiş
ulan be adam, sen ilk kez çiçek aldığında solmuş çiçekleri daha ucuza aldığın için kendini akıllı sanan insansın!
bir de aldığın fiyatı da söyleyerek tam odun olduğunu kanıtladın gözümde. ben ona bile sevindim mutlu oldum sen beni düşüneceksin öyle mi?
mutlu değildik ve bitti hanımlar. ama tuvalette ekmeğe basmış gibiyim
. ne keyif ne moral var. sürekli yatmak
ve müzik dinlemek
istiyorum. vallahi kulaklarım zarar görecek
kampüsteki sevgilileri görünce bi gözlerim doluyor. diğer yandan kafalarına balgam atıp kaçasım geliyor
biliyorum bu da geçecek, ama nasıl?
yani şu an ciğerim kavruluyor...
hani kötü bir şey olacağını hissedersiniz ya, kalbiniz bir garip çarpar, mideniz bulanır. ben o hissi her dakika yaşıyorum
bilmiyorum yahu, bi sabah gözlerimi açtığımda pufff gidecek mi bu his?
söyleyin bana ablalarım, bacılarım

tavuk gibi erkenden uyuyan ben uyuyamıyorum şu sıralar. derslerine, okuluna aşık olan ben derslerden kalma korkusu yaşıyorum. şu an kulağımda yaşar'dan aldanırım şarkısını dinliyorum ve ağlıyorum...
aldanırım aldanırım gülüşüne

1.5 yıllık ilişkim 25 martta bitti. bitmesi mantıklı olanıydı. ikimiz beraberken iyi anlaşıyorduk fakat hayattan beklentilerimiz farklıydı. burada da bahsetmiştim. ben sorunlarımızdan bahsediyordum. o da bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi.

ulan be adam, sen ilk kez çiçek aldığında solmuş çiçekleri daha ucuza aldığın için kendini akıllı sanan insansın!

mutlu değildik ve bitti hanımlar. ama tuvalette ekmeğe basmış gibiyim

biliyorum bu da geçecek, ama nasıl?

hani kötü bir şey olacağını hissedersiniz ya, kalbiniz bir garip çarpar, mideniz bulanır. ben o hissi her dakika yaşıyorum

bilmiyorum yahu, bi sabah gözlerimi açtığımda pufff gidecek mi bu his?

söyleyin bana ablalarım, bacılarım