Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkür ederim 91 yılının bi filmi bende geç kaldım izlemek için ama güzel tavsiye edebilirim :delphin:

2 filim için " Kuzuların sessizliği" ve "dövüş kulübü" bir çok kere kesinlikleizlemem konusunda tavsiye almama ramen ikisinide seyretmedim

Dediğim gibi sinema benim için TV de zaman geçirme aracı. Ne verirlerse onu seyrederim.
Sinemya gittiğim zamanda ya esnerim yada uyurum yada çok konusurum

:)
Evet bu filmi bir kaç kez izledim. Ve gerçekten çok beğendiğim bir filim. Top 10 uma kesinlikle girer.

bizde film alırken bunu sormuştuk
satan kişi eşime " Abi bu filmi izlemediysen ,film izledim deme" dedi :1:
Hakikaten film ağır belki bir bayana göre , ama gerçekten çok güzelbir film
top 10 muzun arasında kaydirigubbakcemile3

kahvaltı sofranızda nasıl bir menü görmekten hoşlanırsınız cokacimcoook

taklit yeteneğiniz var mıdır, ses yada espiri olarak.. örneğin Kemal Sunal, Şener Şen :hooray:

dinlediğiniz zaman sizi eskilere götüren sevdiğiniz şarkılar var mı ..

iç sezileriniz kuvvetli midir.. sizin için kimin iyilik kimin kötülük düşündüğünü az çok hisseder misiniz..

Bir kişi nasıl bakımlı diye nitelendirilir? Dışardan bakarak. Yani görünümdür burda kriter.

Peki bakımlı kadını kim görür? Erkeler, hemcinsler, ve tabiki aynadan kendisi.
Ozaman mantık olarak bakımlı olan kadın göründüğü herkes için bakımlı oluyordur diyebiliriz. Hem kendini beğenmek hemde dışarıdan hemcinlseri ve karşı cinsin kendisini beğenmesi için.. BEn böyle düşünüyorum. Sadece kendisi için yada sadece erkekler için, sadece hemcinsleri için demek doğru olmaz.

Çocuklarla arkadaş olmak bana pek mantıklı gelmiyor. Anne, baba gibi kavramlar neden var o zaman. Söylemek istediğimin yaş ile alakası yok. Başkalarının çocukları ile arkadaş olabilirsiniz. Ama kendi çocugunuzla arkdaş olamassınız. Haa olmak isteyebilirsiniz, öyleymiş gibi davranabilirsiniz ama arkadaş olamassınız.

Kaldı ki bu çocuklarıyla arkadaş gibi olmak sanki matah bişeymi şgibi ben çocuklarımla arkadaş gibiyim. İŞte çok iyi anlaşıyoruz vs cümleler duyuyorum bazen.

Sorarım size bir çocuğun arkdaşı olmak mı, annesi/babası olmak mı daha yeğdir?
EE zaten cümle içinde geçtiği gibi bakarsak çocuğunuzla zaten arkadaş olamassınız ancak "gibi" olursunuz.

Anne , anne gibi davranacak, baba , baba gibi davranacak çocukda çocuk gibi. BU cümlelerdeki gibiler anne-anne baba-baba cocuk-cocuk.
Anne-arkadaş gibi baba-arkadaş gibi çocu arkadaşgibi.

Yok bana uymaz.

Bırakın çocukların arkadaş gibi arkadaşları olsun.
BU demek değildir ki çocuğa yakın olmamak laızm resmiyet kurmak lazım. Hayır bunuda demiyorum. Demek istediğim çocuklara arkdaş gibi değil anne baba gibi yaklaşmak, onla ilgilenmek.

Ne kadar doğru yazmışsınız baştan sona haklısınız Curly! :lepi:

isimlerin kişiğe etkisi olduğunu düşünüyormusunuz..

bazı isimlere karşı önyargınız var mıdır? mesela falanca ismi taşıyan bi kişiye ister istemez cephe almanız yada yakın hissetmeniz olabiliyor mu?

evden dışarı çıkarken kendinizde neye dikkat edersiniz..

bazı hususlarda titizliğiniz var mıdır?

masanızın üstünde gördüğünüzde huzur duyduğunuz birşeyler bulundurur musunuz?

günümüz erkeklerine ve bayanlarına kıyafet olarak yakıştırmadığınız giysiler var mı?

doğada tek başınıza mı, sevdiğiniz bi insanla mı kamp yapmayı tercih edersiniz

cumhurbaşkanı yada başbakan olsanız önce hangi konuya müdahale etmek isterdiniz?

:3:

Son düzenleme:
bilgisayar hakkında soru sormak istiyorum izninizle
bizim kullandığımız dizüstü şuan asus menmun değiliz ısınma problemi var abimde öğretmen öğrencilere 2 slayt falan izleityo yada oyun oynatıyo 10 dk ısınıyo o yüzden yeni alacağız heralde önerebileceğiniz markalar var mı? birde rusyada yaşayan bir tanıdığımız var oradan yarı fiyata getirebiliceğini söylüyor sadece 1 yıl dünya garantisi varmış rusyadan alsak herhangi bir sorun olur mu? acaba şimdiden teşekkür ederim

Curly çocuklarla aranız nasıl?

küçük Emir'le nasıl vakit geçiriyorsunuz, neler paylaşabiliyorsunuz, gönül bağınız kuvvetli midir?

ailenizin kaçıncı çocuğusunuz. Kazenin abi olduğunu biliyoruz.. keşke ben abi olsaydım dediğiniz oldu mu..

Kazenin dayağını yediniz mi :1:

kaç yıllık evlisiniz?

babam ve oğlum filmini babanızla izleyebildiniz mi? izlediyseniz onun tepkisi ne oldu?

geride bıraktığınız yıllar içinde, en çok hangi yaşınızın hatırası var ?

içinde bulunduğunuz zamanı bilinçli kullanmayı başarabilir misiniz , yoksa kendi içinizde sürekli pişmanlıklar yaşarmısınız ?

kuru havayı tercih ettiğinizi okudum..peki dışarıda işiniz olmadığında yağmurlu havayı severmisiniz

kendinizi olduğunuzdan daha yakışıklı hissettiğiniz anlar oluyor mu?

ölümden sonrası için ne düşünüyorsunuz ?

vakit ayırdığınız için teşekkürler....

Curly çocuklarla aranız nasıl?

Zaman çok uzun olmadığı müddete güzel vakit geçiririm.

küçük Emir'le nasıl vakit geçiriyorsunuz, neler paylaşabiliyorsunuz, gönül bağınız kuvvetli midir?

:) Emir ile genelde NFS oynuyoruz. Puzzle yapıyoruk artık puzle dan sıkıldı.
Ufak yüzlerce araası var onlarla arabacılık oynuyoruz
Yazın denizde de oyandık sırtımda yüzdürdüm :)

ailenizin kaçıncı çocuğusunuz. Kazenin abi olduğunu biliyoruz.. keşke ben abi olsaydım dediğiniz oldu mu..

Ben ortancayım ve zaten abiyim. 3 numara 20 yaşında ilk defa bu yaz onunla Uzun süreli bir gezi yaptık. Beraber GAP turu yaptık. Benim daha öncedne görüp onun görmediği yerlere gittik.

Kazenin dayağını yediniz mi :1:

Hayır hatırlamıyorm. Kazen her zaman mülayim olmuştur. Kavgacı değildir. VE sinir eşiği yüksektir.

kaç yıllık evlisiniz?
Sanırım 5yıldır beraberiz.
babam ve oğlum filmini babanızla izleyebildiniz mi? izlediyseniz onun tepkisi ne oldu?

Ben 14 yaşımdan beri ailemin yanında değilim. Genelde babamla gitiğim zanlarda tde haberler oluyor onu seyrediyoruz :) Ama TV de çıktığı zaman seyretmeleri için annemi aramıştım.

geride bıraktığınız yıllar içinde, en çok hangi yaşınızın hatırası var ?

Her gün bir hatıra. Artık yıllar hariç 365 gün artık yılların hatırası biraz fazla oluyor :) 1gün

içinde bulunduğunuz zamanı bilinçli kullanmayı başarabilir misiniz , yoksa kendi içinizde sürekli pişmanlıklar yaşarmısınız ?

Evet her zaman bunun için çalışıırm zamanı verim li kullanmak adına WC de bile boşa vakit harcamam.

kuru havayı tercih ettiğinizi okudum..peki dışarıda işiniz olmadığında yağmurlu havayı severmisiniz

Yok sevmem. Belki yada bazen yaz yağmuru olabilir.

kendinizi olduğunuzdan daha yakışıklı hissettiğiniz anlar oluyor mu?

Hatun bunu hissettiriyor sağolsun

ölümden sonrası için ne düşünüyorsunuz ?

düşünmemin bişey değiştireceğini sanmıyorum. Allah kolaylık versin diyorum sadece

vakit ayırdığınız için teşekkürler....
Ben teşekür ederim.

sizce bir bayan çalışmalımıdır?

Bayan yada herkez yetişkin ise tabiki çalışmalıdır. Hatta çalışmak zorundadır.
Ama eğer bayanın çocuğu varsa da tam tersi çalışmamalıdır. (tabi bu evli bayanlar için geçerli.)

kahvaltı sofranızda nasıl bir menü görmekten hoşlanırsınız cokacimcoook

taklit yeteneğiniz var mıdır, ses yada espiri olarak.. örneğin Kemal Sunal, Şener Şen :hooray:

dinlediğiniz zaman sizi eskilere götüren sevdiğiniz şarkılar var mı ..

iç sezileriniz kuvvetli midir.. sizin için kimin iyilik kimin kötülük düşündüğünü az çok hisseder misiniz..

Adı kahvaltı olan herşey benim için en güzle öğündür.
Kızarmış ekmek ve peynir bile yeter. İllaki çay yanında.

Hayır taklit yeteneğim yok..

Vardır muhakkak böyle şarkılar. Dinlediğim zaman aklıma gelir.

Çok kuvvetlidir. Hiç şaşmaz. İnsan sarrafıyım :P Konuşmama görme e bile yok anlatın bana birisini size ne düşündüğünü ne yapcağıın söyliyeyim.

isimlerin kişiğe etkisi olduğunu düşünüyormusunuz..

bazı isimlere karşı önyargınız var mıdır? mesela falanca ismi taşıyan bi kişiye ister istemez cephe almanız yada yakın hissetmeniz olabiliyor mu?

evden dışarı çıkarken kendinizde neye dikkat edersiniz..

bazı hususlarda titizliğiniz var mıdır?

masanızın üstünde gördüğünüzde huzur duyduğunuz birşeyler bulundurur musunuz?

günümüz erkeklerine ve bayanlarına kıyafet olarak yakıştırmadığınız giysiler var mı?

doğada tek başınıza mı, sevdiğiniz bi insanla mı kamp yapmayı tercih edersiniz

cumhurbaşkanı yada başbakan olsanız önce hangi konuya müdahale etmek isterdiniz?

:3:

Evet isimlerin kişileri yansıttığını düşünürüm.
Mesela bütün aliler gelir
Ayşeler topu tutar :)

İsimlere karşı önyagım evet var ama bu genede iyi manada oluyor. Yani kimsyee isminden dolayı önyargılı yaklaşmam ama iyi manada ön yargılı yaklaşırım.

Birisinin ismi "Ali" is hiç korkmayın mesela :D

Evden çıkarken hiç bişeye dikkat etmiyorum.
Bu yüzden ya anahtar, ya cep telefonu ya bilmem ne evde kalır hep.

Zaman ve iş konusunda çok titizimdir. Gideceğim yerde zamanında olurum. Gelcek kişininde zamanında olmasını isterim. İşimi zamanında bitiririm. İş veridğim zamanda zamanında bitmesini isterim. Bu konularda mazeret kabul etmem. Mazeret de sunmam.

Masamın üstünde ne ararsanız bulabilirsiniz. KOyduğum şey başkası ordan kaldırana kadar orda kalır.

Evet hem erkeklere hemde bayalara yakıştırmadığım kıyafetler var. Örnek mi Kadının KOt pantolon haricinde pantolon giymesini yakıştırmıyorum. Çok uzun topuklar bazısında itici oluyor. Özellikle kısa boylularda. BUnlar bayanlarda olanlar siz erkekleri merak etmiyorsunuzdur zaten.

Sevdiğim kişiyle ama bir şartla tabiki. ben bunu yapmam , ben bunu etmem, ben oraya cıkmam, yok yağmur yağdı, böcek var, ayı geldi demeyecekse.

Hms eğitim şart sanırım en öncelikli konu eğitim.

bilgisayar hakkında soru sormak istiyorum izninizle
bizim kullandığımız dizüstü şuan asus menmun değiliz ısınma problemi var abimde öğretmen öğrencilere 2 slayt falan izleityo yada oyun oynatıyo 10 dk ısınıyo o yüzden yeni alacağız heralde önerebileceğiniz markalar var mı? birde rusyada yaşayan bir tanıdığımız var oradan yarı fiyata getirebiliceğini söylüyor sadece 1 yıl dünya garantisi varmış rusyadan alsak herhangi bir sorun olur mu? acaba şimdiden teşekkür ederim

Muhtemeşlen Asus unuzun fanları problemli. Tozlanmış olabilir. Temizletirseniz sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum.

Marka olarak hangi markayı tercih ederseniz edin fiat haricinde fazla farkı olmaycaktır. 3 aşşa 5 yukarı hepsi aynıdır.

1 yıl uluslar arası garanti olayına çok güvenmeyin. Alacağıınz markanın türkiye dağıtıcıs ıile irtibata geçip bu garantinin geçerli olup olmayacağını mutlaka sorun. Zira bir ço kfirma sizin kendi ağından almadığınız bir bilgisayara destek vermek istemeyecektir.

Curly bey
şu ana kadar sorulmuş soruları beğendiniz mi
en çok size ne sorulmasını isterdiniz
yani serbest takılın diye yazdım
kendine istediğiniz bir soruyu sorup cvpladırabilirisniz :)

patronn :3: beni özledin mi? :kedi:

Valla isteyen kızsın bana...

Kimse kusura bakmasın, kimsede üzerine alınmasın...(Ya da alınsın...)

Bazı sayfalara göz attımda; laf olsun diye o kadar gereksiz sorular sorulmuş ki...

Dığdımın dığdısının dığdısı... akannehir

Curly'ye hayran kaldım valla, birde hiç üşenmeden kah iğneleyerek kah ciddiyetle cevap yazmış.

Yok gözünde kirpik mi var, yok gözünün üstünde kaşın mı var gibilerinden resmen dalga geçer gibi bazı sorular.

:umursamaz:

Back
X