Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet
Geçtiğimiz ay yeni sunucular ile siteyi türkiyeye taşıdık.
Kullandığıımz programın yaklaşk 1 senedir yeni versiyonu var. 2 defa buna geçişyapmayı denedik ama teknik sorunlardan dolayı grei dönmek zorunda kaldık.

En yakın fırsatta tekrar bir deneme yapcağız. SOrun yaşamassak tasarım da değişecek.

evet iki defa geçiş yapıldı ama bu haline alıştığımdanmıdır nedir ben yeni halini pek sevmemiştim. hem neden tasarımı değiştirmek istiyorsunuz ki "kırılmayanı tamir etme" diye çok veciz bir lafımız vardır hatırlatırım:)

curly bey size bu hafta neler kattı kk ile ilgili üyeler konusunda buradan aldığınız notlar oldu mu acaba

evet iki defa geçiş yapıldı ama bu haline alıştığımdanmıdır nedir ben yeni halini pek sevmemiştim. hem neden tasarımı değiştirmek istiyorsunuz ki "kırılmayanı tamir etme" diye çok veciz bir lafımız vardır hatırlatırım:)

Kırılan bişey yok aslında. Kırılmayanı tamir etmiyoruz biz eskiyeni değiştiriyoruz.
Yeni versiyonun bir çok özelliği geliştirilmiş, tasarım değişkliğinide evin boyasınıneskidiğini yeniden boyanması gerektiği gibi düşünün. Birde bu illa oalcak diye bişey yok. sadece düşünüyoruz. 2 defa denedik değişemedik zaten.

curly bey size bu hafta neler kattı kk ile ilgili üyeler konusunda buradan aldığınız notlar oldu mu acaba

Şu anda bişey kattığını düşünmüyorum. Sorulara benc evap verdim. Size neler kattı? Yada size bişey kattı mı? Onuda düşünmüyorum. Karşılıklı vakit geçirdik işte.
YO knot da almadım. Şİmdi not aldım desem KK da adam fişliyorlar dersiniz :)

Sizide iki hafta sonra önerelim ece de bol bol sorar sorularını.

yok ben almıyım tesekkur ederimkaydirigubbakcemile3

Gerek yok aday olmaya ben bundan sonra zaten ecenin takipcisiyim:hulya:

Saka bi yana ecenin sorularini ve sizin cevaplarinizi keyfle okudumkaydirigubbakcemile3

aynen. her daimkaydirigubbakcemile3

Bittiğini hissediyorum. :)
YOK artık başkaları otursun ama 1 hafta değil 3 gün sürsün. 3 günden sonra hem hızını kaybediyor hemde tekrar başlıyor sanırım.

buna ben de katılıyorum tamamen.a.s

Şu anda bişey kattığını düşünmüyorum. Sorulara benc evap verdim. Size neler kattı? Yada size bişey kattı mı? Onuda düşünmüyorum. Karşılıklı vakit geçirdik işte.

biz sizi tanıdık, siz de sordugumuz sorularla bizikaydirigubbakcemile2

biz sizi tanıdık, siz de sordugumuz sorularla bizikaydirigubbakcemile2

İnanmayacaksınız ama kim ne soru srdu dikkat etmedim. Birtek ECE konusu geçtiği için onun soruları sadece. Ama soruyo soran kim bilmeden/bakmadan cevapladım.

Hms
Evet haklısıız Nick kullandığım zaman sen li konuşuyorum. Özürlerimi kabul edin lütfen. Dikkat edeceğim bundan sonra.

Mesajim ulasmis:emir_bebek:

Memnuniyetle kabul edilmistir:1closedeyes:

estağfurullah olur mu öyle şey neden öyle diyelim

İnanmayacaksınız ama kim ne soru srdu dikkat etmedim. Birtek ECE konusu geçtiği için onun soruları sadece. Ama soruyo soran kim bilmeden/bakmadan cevapladım.

hıı pek takmıyosunuz yani.:delphin:

hemen araya bi soru sıkıştırıvereyimkaydirigubbakcemile3

ilkokul öğretmenlerinizden hala hatırladıgınız ve bir anınızın oldugu öğretmeniniz var mı? varsa anınız nedir? (soru anlamsız gelebilir kusura bakmayın ama bende merak uyandıran bir husussositososito)

hıı pek takmıyosunuz yani.:delphin:

hemen araya bi soru sıkıştırıvereyimkaydirigubbakcemile3

ilkokul öğretmenlerinizden hala hatırladıgınız ve bir anınızın oldugu öğretmeniniz var mı? varsa anınız nedir? (soru anlamsız gelebilir kusura bakmayın ama bende merak uyandıran bir husussositososito)

Son cevabımda bu olsun

İlk okulda 1 tane öğretmenim oldu.
Öldüyse allah rahmet eylesin yaşıyorsa allah selamet versin.

Altınser Dilek.

Altınser öğretmenimle ilk anımı paylaşayım size.
Sanırım ilkokul 1 yada 2 nci sınıftaydık. Okulumuz bir lojman bölgesinde ve lojmanın içinde o günlede kantin diye adlandırılan (aslıdna süpermarket idi) büyük bir alışveriş marketi vardı.
O zamanlar için bana çok büyük gelirdi.Market diye birle bir kavram yokkken her yer bakkal iken burası bugün ki ŞOK marketler kadar büyüktü sanırım.

NEyse Öğretmen ders sırasında knatine kim gidebilir istediklerimi alabilir dedi.
Ben giderim dedim. Bana 5 kuruş verdi. Git bana kantinden 5 kuruşu kaç tane oluyorsa soda al gel dedi. Tamam dedim çıktım gittim.

Kantinde şimdi rahmetli olna şişman bir amca vardı ismini unuttum ona sordm soda alcam nerede dedim adamda bana tarif etti. Gititm baktım sodaları gördüm 3 kuruş. 1 Tane aldım. Parasını verdim. para üstünü aldım. Okula gititm. (200-300 metre zaten arası) Sınıfa girdim pat öğretmenin masasına koydum sodayı.

Bir poşet içndeydi. Baktı bu ne dedi. Soda dedim.
Ben bunu istemdimi yanlış almışsın dedi. Üstünü gösterdim bakındedim Soda yazıyor.

Evet soda yazıyordu ama "Çamaşır sodası". Hayatımda ne sora görmüştüm nede ne olduğunu biliyordum.
Sonra gittim 3-4 şişe Kızılay aldım geri dönüm. Hiç unutmam bu anımı.

Bu bölümü okuyan soru soran herkese teşekkür ederim.
SÜrç -ü lisan etiysem, kalbinizi kırdıysam affola.
Kalın sağlıcakla.

saygılarımla
Curly

curly beni yormayın kendi konunuzu kitleyip arşivleyiverin :)
tekrar bekleriz diycem ama tekrarı yok
cvplar için teşekkürlerr

Son düzenleme:
ne diyosunuz yani 1 konuğu 5 günmü ağırlıyalım ?

Daha cok Aklınızla mı duygularınızla mı hareket edersiniz ?

Önyargılı mısınızdır?

Kendinizce en büyük eksiğiniz nedir ?

henuz bu sorunun cevabini okumadim ama bence eksiklerinden biri imla hatalari delikafadulden

ohom ohomm imm pardon Curly,
seffaf odada seni tanimak guzel basarilarinin devamini dileriz hihoyyyt

Son düzenleme:
Evet yaa seni görmeyince bende 2 gündür girmedim. Dediler ki Ece geri döndü hemen geldim :)

kaydirigubbakcemile3 sağol patron ya biliyordum

şeffaf odaya gleip bizimle dertleştiğin konuştuğun için
teşekkür ederim a.s.

benim reeldeki patronlarımı da bir ara kazenle sana derse yollayacağım sempatiksalakcinni

Back
X