Ben çocuğumla kesinlikle yalnız gidip kalmazdım. Mümkün değil. Öldürseler gitmem. Hatır gönül içinde gitmem. Yalnız gideceksem kv yaşadığı İle, mümkün değil kalmam kv evinde. Başkasında kalırım. Yani bilemedim kocanızın gelmediği halde sizi tek başına bu olayların üstüne annesine gönderme çabasını çözemedim aslında. Torunlarını görsünler istiyordur evet olabilir ama kendisinin olmadığı böyle tramvatik bir ortama niye yanlız gitmenizde ısrarcı çözemedim. Artık her şeye bir sünger çekmenizi mi istiyor? Yalnız gitmeniz affetiğiniz anlamına geliyorda ondan mı istiyor? Neyse ben kışkırtmayayım. Çünkü bu sizin kalbinizin verebileceği bir karar. Tüm yaşanmışlıklarınızı ve kalbinizin merhamet boyutunu kestiremiyorum. Belki de çok iyi geçer ve yumuşarsınız. Çocuğunuz çok sevgi dolu bir babaanne

ile karşılaşır. Kırgınlıklara rağmen uzlaşır bir ortayol bulursunuz. Eşinizde bu duruma mutlu olur ve bu şekilde gündeminizi meşgul eden bir konuyu arkanızda bırakmış olursunuz. Belki de bırakamazsınız sürekli arayıp gelip sizin gitmeniz gerekip daha yoğun bir karmaşık sürece girersiniz. Kimbilir tahmin etmesi zor.