Evet beklenen son ...bosandim....

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...

Geçmiş olsun cnm. Hayirli olsun. Allah kalbine göre versin artik. Seni tebrik ederimmm

Hayırlı olsun. Evine gönderilmekle tehdit edilenlere de örnek olsun inşallah.

hayırlı olsun canım benimde ekimde ikinci davam görülcek bende öyle umursamaz göründüm adliyede çekemediler kafama takmamamı abisiyle kardeşi gelip olay çıkardı üstüme yürüdüler bu seferde takmıycak çatlasınlar en güzeli güçlü görnmek iyi yapmışsın inşallah mutlu olursun iyi insanlar çıkar karşına

valla resmen gözümde canlandı o sahne
yıkıl köle deseydin:))
bende bir vicdan var varya valla güleceksinz ama
eşinede acıdım biliyomusun
ben işte böyleyim yaaa

kadınlar ne güçlü bee :)) gurur duydum hemcinsin olarak. allah yolunu açık etsin

valla resmen gözümde canlandı o sahne
yıkıl köle deseydin:))
bende bir vicdan var varya valla güleceksinz ama
eşinede acıdım biliyomusun
ben işte böyleyim yaaa

Şaka bir yana anlatınca böyle süklüm püklüm ben de acıdım ah şu yufka yüreklerimiz

dik duruşunuz için sizi tebrik ederim bundan sonra cok daha günler sizinle emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…