Evet beklenen son ...bosandim....

Geçmiş olsun.. Hayat karşınıza iyi insanlar çıkarsın.. Mutlu olun bundan sonra inşallah

Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmedi

Bu adamdan ayrılmak mı çok çok zor geldi , geç bile kalmışsın.
Buradaki ezilen,sömürülen ,eve hapsedilen hatta aldatılan ama hiç bir şey yapmayan kadınlara örnek olsun.

Bu adamdan ayrılmak mı çok çok zor geldi , geç bile kalmışsın.
Buradaki ezilen,sömürülen ,eve hapsedilen hatta aldatılan ama hiç bir şey yapmayan kadınlara örnek olsun.
Ben onu gözümde çok büyüttüm sandiki hiç ayrilmamam habire bosancam deyince ağlayan özür dileyen biri (ben) şimdi bu kadar dik durması tabi üzdü onu

Yaaaa kıyamam sana... 3 sene önceki halim geldi aklıma... Allah'a sığın İnan hepsi geçecek ve o hayırsızdan sonra çyşe düzgün biri çıkacak ki karşına dünyada cenneti yaşayacaksın. Tecrübe ile sabit, kendimden biliyorum :)
Bütün güzellikler seninle olsun bundan sonra :)

dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki hayatında inşallah senin değerini bilecek birileriyle karşılaşırsın arkadaşım

Katıksız öküzmüş!! Bugün size bayram olmalı hakketen. Ne kadar evli kaldınız?

Bundan sonra ki yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Biz 2015 de evlendik ama hiç beraber yaşamadık o askeri personel hakkarideydi ben batıda sonra o batıya geldi bu kez benim atamam oldu doğuya ..Beraber yaşamadık toplasan iki ay

Hayirli olsun , çok sevindim sizin adınıza .
Sıra bende ben de mal paylaşımını yaptim mi 2 haftaya anlaşmalı dava açacaz.
Eşini anlatırken kendi eşim karşımdaymış gibi hissettim çünkü babamla bu aralar mal paylaşımı için bir araya geliyorlar .
Babam diyor ki sokak çocuğu gibi olmuş , sac sakal birbirine karışmış nasıl bu kızı ona verdik şaşırıyorum diyormuş anneme .
Allahım bana da güç versin , hep derim onun yası senin düğünün basladi bugünden itibaren .

Eski konunu okudum da, hayırlı olsun inşallah.
Bazen bazı evlilikler bitmek üzere olduğu halde görmüyoruz.
Bence böyle mutlu olacaksın.

Ohhhhh ne güzel...

Hayırlı uğurlu olsun:) darısı en kısa sürede benim ve benim durumumda olan kadınların başına:)

Herşey çoooooook güzel olacak, hatta şimdiden kuş gibi hafiflemişsinizdir:)

Yolunuz ve bahtınız açık olsun bundan sonrası için, hep mutlu olun inşallah...

Böyle dimdik duran kadınlara aşığım,gurur duydum. ..

Demek ki içindeki acıyı yaşayıp,yasını tutup gerçekle yuzlesmis ve bitirmişsin..bu yüzden orda da hiç bişey hissetmedin..çok güzel..

Eski konularını bilmiyorum ama senin adına sevindim Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Kadınlar ilk zaman üzülür sonra zaman geçtikçe toparlanırmış, erkekler tam tersi ilk başta oh kurtuldum deyip sonra zaman geçtikçe anlarlarmış kaybettiklerini. Sizinki de o hesap. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra mutlu olursunuz umarım

Biraz eski konularinizi kurcaladim, hayirli ugurlu olsun bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…