- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Geçmiş olsun.. Hayat karşınıza iyi insanlar çıkarsın.. Mutlu olun bundan sonra inşallahEvet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...
Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmedi
Ben onu gözümde çok büyüttüm sandiki hiç ayrilmamam habire bosancam deyince ağlayan özür dileyen biri (ben) şimdi bu kadar dik durması tabi üzdü onuBu adamdan ayrılmak mı çok çok zor geldi , geç bile kalmışsın.
Buradaki ezilen,sömürülen ,eve hapsedilen hatta aldatılan ama hiç bir şey yapmayan kadınlara örnek olsun.
Biz 2015 de evlendik ama hiç beraber yaşamadık o askeri personel hakkarideydi ben batıda sonra o batıya geldi bu kez benim atamam oldu doğuya ..Beraber yaşamadık toplasan iki ayKatıksız öküzmüş!! Bugün size bayram olmalı hakketen. Ne kadar evli kaldınız?
Bundan sonra ki yaşamınızda mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim kolay oldu annem babam yanımdaydı bide kardeşim ... rahattımdik duruşundan dolayı tebrik ediyorum bundan sonraki hayatında inşallah senin değerini bilecek birileriyle karşılaşırsın arkadaşım
Sağolun....Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Insallah sağolun:) :)Geçmiş olsun.. Hayat karşınıza iyi insanlar çıkarsın.. Mutlu olun bundan sonra inşallah
Sesli güldümSADAKA VERESİM GELDİ
Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...[/QUOT hep mutlu ol
Kadınlar ilk zaman üzülür sonra zaman geçtikçe toparlanırmış, erkekler tam tersi ilk başta oh kurtuldum deyip sonra zaman geçtikçe anlarlarmış kaybettiklerini. Sizinki de o hesap. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra mutlu olursunuz umarımEvet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?