Sizden sonra kafası çok karışmış yazlık ayakkabı içine çorap giyecek kadar.
Yeni hayatınızda mutluluklar
aman kafayı yorma bosver giysin SAFYazlık ayakkabı içine çorap giyilmez mi ?
Beter olsun karılarına aslan ailesine kuzu olan hödükler
Bana komik geliyor isteyen giysinYazlık ayakkabı içine çorap giyilmez mi ?
Evet kızlar bitti ....4aydır içimde kopan firtinalar sonrası bu gün bu iş bitti ...halini görmeniz lazım zayıflamış topalliyor ayağına bişi olmuş galiba ..yazlık ayakkabı giymiş içine corap ..üstünde bi tişört eski pusku ..babası ile gelmiş ..bizde ailece gittik kardeşim annem babam ...ama ben mavi bi ceket topukli ayakkabılar hatta saçımı bile boyattim gayet iyi ve şık gorunuyordum bi ara babası ile kendisi Merhaba dedi babasına cvp verdim ona vermedim ..ben yürürken bana bakıyor filan çok sürmedi bosandik anladım ki meğer ben 4Ay önce bosanmisimda bugün sadece imza atmak kalmış ...bitti şimdi o düşünsün beni perişan görecek sanıyordu şok oldu beni görünce çünkü ben ağlaya ağlaya o evden çıkmıştım...iyim içim acımadı ...Allah karşımıza içinde merhameti olan Allah korkusu olan İnsanlar çıkarsin ...beni sürekli baba evine gondermekle tehdit ediyordu hadi döndüm işte kına yaksınlar o kadar dik durdum kendime bile şaşırdım iyimiyim derseniz iyim..vardır Rabbim in bir bildiği...İnşallah bigun çok mutlu olurum da sizle paylaşırım mutluluğumu...
Amiiin :))) sen bana bakma aklım gel git bak şimdi ailelerine kuzu dedin benim adam geldi aklıma 2 tane çarpasım geldi
Tşk ederim böyle olmam lazımdı...4 Ay ağladım şimdi o aglasinhayırlı olsun. çok pozitif bir yazı olmuş. hatta okurken gözümde canlandı o anınız. hayat hep mutluluklar getirsin size inş.
Acıma ya beni her gece ağlatıp yanımda hızlı yürü yetisemiyorsan koş diyen biri ...yediğim saralle için kavga eden biri ..Her seferinde bosayacam diye tehdit eden biri ..Allah sorsunvalla resmen gözümde canlandı o sahne
yıkıl köle deseydin:))
bende bir vicdan var varya valla güleceksinz ama
eşinede acıdım biliyomusun
ben işte böyleyim yaaa
Sagol ilk zamanlar cikmazdaydim nasıl olacak õlum gibiydi..hamdolsun iyimO kadar sikayetlenmissin ,
Boşanmak çok zor diye...
Bak değilmiş...
Hakkında hayırlısı olsun,
Allah iyi insanlarla karsilastirsin...
Teşekkür ederim afalladı beni öyle görünce güldüm babamın koluna girdim hep misilleme yaptım babası yüzüme bakıyordu hep üzülüyordu ama yapacak bişi yok ...allah sorsunSizden sonra kafası çok karışmış yazlık ayakkabı içine çorap giyecek kadar.
Yeni hayatınızda mutluluklar
Bana komik geliyor isteyen giysin
Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmediBir de öğretmenmişsiniz. Gerçekten yediğiniz sarelleye bile laf mı ediyordu?
Ne gerizekallı adamlar var. Bir daha zor bulur, maaşını sömürüp, hizmetini gördürecek bir kadını. Beter olsun, gram acımadım ben.
Hiç merak etmeyin; benim 2 şer çocukları olduğu halde, hiç evlilik yapmamış adamlarla evlenip, çok da mutlu olan arkadaşlarım var. Sizin de karşınıza gönlünüzü hoş tutacak biri mutlaka çıkar. Evlenmeden iyi tanıyın sadece.
Benim dediğim sandalet içine beyaz çorap giyenlerdi.Açık ayakkabıdan değilse kasıt bana da kısa pantolonlu , çorapsız erkekler komik geliyor.
Ben gerçekten bilmediğim için sordum. Yeni moda olan bir şey çünkü.
Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?