Evet beklenen son ...bosandim....

BU ERKEKLER MANYAK valla bak tam bir saftirikler macera arıyorlar yeminle
al ulan deseydin evde senin yolda senin ben yokum hayatında
ne yasıyorsan yasa bensiz
simdi kuru soğuk evlerde yalnız yemek yok içmek yok yasasında görsün
aptiloz
donunu camasırını yıkasında görsün

hayırlısı olsun canım umarım hep böyle dik durursun...

valla resmen gözümde canlandı o sahne
yıkıl köle deseydin:))
bende bir vicdan var varya valla güleceksinz ama
eşinede acıdım biliyomusun
ben işte böyleyim yaaa
Acıma ya beni her gece ağlatıp yanımda hızlı yürü yetisemiyorsan koş diyen biri ...yediğim saralle için kavga eden biri ..Her seferinde bosayacam diye tehdit eden biri ..Allah sorsun

Sizden sonra kafası çok karışmış yazlık ayakkabı içine çorap giyecek kadar.

Yeni hayatınızda mutluluklar
Teşekkür ederim afalladı beni öyle görünce güldüm babamın koluna girdim hep misilleme yaptım babası yüzüme bakıyordu hep üzülüyordu ama yapacak bişi yok ...allah sorsun

Bir de öğretmenmişsiniz. Gerçekten yediğiniz sarelleye bile laf mı ediyordu?

Ne gerizekallı adamlar var. Bir daha zor bulur, maaşını sömürüp, hizmetini gördürecek bir kadını. Beter olsun, gram acımadım ben.

Hiç merak etmeyin; benim 2 şer çocukları olduğu halde, hiç evlilik yapmamış adamlarla evlenip, çok da mutlu olan arkadaşlarım var. Sizin de karşınıza gönlünüzü hoş tutacak biri mutlaka çıkar. Evlenmeden iyi tanıyın sadece.

Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmedi

Açık ayakkabıdan değilse kasıt bana da kısa pantolonlu , çorapsız erkekler komik geliyor.
Ben gerçekten bilmediğim için sordum. Yeni moda olan bir şey çünkü.
Benim dediğim sandalet içine beyaz çorap giyenlerdi.
Çorapsız kısa pantolonlular gibi çok komikler.

Teşekkür ederim evet öğretmenim ...saralleyi kasiklayip yedim diye parmağımı şişirdi evdeki tüm sandalyeleri yere vurdu ...Neler neler ya ..şimdi napcak benim maasimi her ay teslim ederdm kıymet bilmedi

Katıksız öküzmüş!! Bugün size bayram olmalı hakketen. Ne kadar evli kaldınız?

Bundan sonra ki yaşamınızda mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…