Evet bende hamileyim 9 hafta 5 günlük temmuz anneleri buraya...

bende 9+3 günlük hamileyim ama çok sabırsızım nasıl geçiçek bu günlerkafamçokkarıştı

slm kızlar
bende 10+3 günlük hamileyim. bendede aşırı midede yanma ve hazımsızlık var.öyle olmasına rağmen iştahım çok yerinde yemek yemeyi seviyorum. şimdiden epey kilo aldım valla. sonraya doğru ne olur bu kilolar allah bilir. :)))

kızlar size bişey sorcam.sizde de kabızlık problemi oluyormu?ayrıca gaz problemi de oluyor.bazen kasıklarımda ağrı oluyor.

bende 8+3 günlük hamileyim:)))
temmuz annesi olucam bende Allah izin verirse.
herkese Sağlık ve rahatlık dolu bir hamilelik diliyorum...

kabızlık problemi nedeni ile ölüyorum sandım 3 gündür. çok canım yanıyordu artık
en sonunda dün gece kuru kayısı+sıcak suyu birlikte tüketmem işe yaradı ama hala sıkıntım yok değil hani.
gaz probleimimde çok oluyor. normalmiş ama can yakıyor yani....

merhaba yeni üyeyim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 9 haftalık hamileyim yeni öğrendim sayılır:)bende temmuzda anne olacağım sanırım bugün dr a gittim kese dolumu boşmu diye:)çok şükür kesemizin içinde bebek mevcut kartal da oturuyorum açıkçası ilk etapta herhangi bir doktora gidip bu kese ve gidişat normal mi olayını haledelim dedik çünkü sigortam ocakta işlemeye başlayacak sürekli olarak dr a gitmeye ocakta başlayalım diye düşündük bugün yolda tabelasını gördüğümüz bir doktora gittik handan aytaç özkul umut hastanesinin çaprazında muayenehanesi var şeker bir bayan ve tecrübeli. medical park ile çalışıyormuşfakat orada hastası vs yok sadece doğum vs için oraya gidiyor handan hanımı tanıyan doğumunu ona yaptıran kısacası hakkında blgisi olan var mı ben sevdim aslında devam edebileceğimizi düşünüyorum ilk intiba iyiydi yani. aslında hastane ile bağmsız çalışması bir yandan iyi hastenenin olumsuzluğunu gördüğünde onu olumlu yönde savunmak zorunda değil ama bir yandanda hastanede sürekli bulunmamasısorun olur mu muayenehansi evimize yakın doktor hanımın evi de medical park a yakı lütfen beni bilgiendirin tecrübeli arkadaşlar:)

s.a benim ilk hamileligim temmuz annesi olucam allah izin verirse inş.şuanda 11 haftalık hamileğim.yengeç die die yengeç burcundan bebek sahibi olucam inş

7 yıllık evliyim.tüp bebek yaptırdım.çok şükür ilk denemede tuttu ve ben 8+2 günlük hamileyim.temmuz annesi olcam.allah tüm isteyenlere versin inşallah.sabahları mide bulatım oluyo çubuk kraker yiyorum hiç birşey kalmıyo tavsiye ederim,banada tavsiye etmişlerdi bende size ediyorum.umarım herşey güzel gider ve annelik duygularını bizde en güzel şekilde yaşarız.herşey gönlünüzce olsun.

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır gögüs uçlarımdaki kahverengi bölüm kuruyor ve kalın kalın kabuk bağlıyor. bunlar çatlayıp soyulurken bir taraftan alttan çıkan deri tekrar kuruyor.
günde 3 defa kremliyorum ama kurumanın önüne geçemedim. hamilelik belirtilerini araştırdım. benim durumuma değinmemiş. benimle aynı sorunu yaşayan var mı????

canım bende de göğüs uçlarında kahverengileşme ve kuruma var. ama kuruma kabuk tutacak kadar değil. sende belki belirtiler daha şiddetli görülüyordur. her insan farklı oluyor.
ama bir dahaki doktor kontrolünde danış mutlaka. aklında kalmasın.

KIZLAR HADİ TEMMUZ ANNELERİ BU KADAR AZ MI BU KONUYU GÜNCEL TUTALIM AN VE AN BİRBİRİMİZE BİLGİ VERELİM

BEN 14 HAFTA 3 GÜNLÜK OLDUM VE KIZIM OLACAKMIŞ ÇOK MUTLUYUM ONA CİCİLER ALMAYA BAŞLADIM BİLE BULANTILARIM HİÇ KALMADI FAKAT HALSİZLİK AZ DA OLSA DEVAM EDİYOR GÖĞÜS UÇLARIMIN RENGİ KOYULAŞTI KARNIM BELİRGİNLEŞTİ YANİ HAMİLELİK MODUNA GİRMEYE AZ DA OLSA BAŞLADIM SİZDE NASIL DEĞİŞİKLİKLER OLDU MU?opuyorumnanaktan

Kızlar hadi temmuz anneleri bu kadar az mı bu konuyu güncel tutalım an ve an birbirimize bilgi verelim

ben 14 hafta 3 günlük oldum ve kızım olacakmış çok mutluyum ona ciciler almaya başladım bile bulantılarım hiç kalmadı fakat halsizlik az da olsa devam ediyor göğüs uçlarımın rengi koyulaştı karnım belirginleşti yani hamilelik moduna girmeye az da olsa başladım sizde nasıl değişiklikler oldu mu?

walla arkadaşlar ben de başlar da bir hafta gerideydim şimdi 9+4 günüm bugün kontrolde 9+6 görünüyor arayı kapayıp +2 öne geçmişim ama benim de düşük tehdidim var yatıyorum öyleee o nedenle boşver Allah başka sıkıntı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…