- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
- Konu Sahibi Melegin Annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok sevindim cnm gözünaydın. Sağlıkla kucagına alırsın inşallahhh..
Teşekkür ederim bitanem amiiin darısı tüm bekleyenlereAaa çok sevindim cnm gözünaydın. Sağlıkla kucagına alırsın inşallahhh..
Teşekkür ederim kzuumm darısı sana inşallahGözün aydın canımm. Çok sevindim. Saglıklı bi süreç geçirin inş. bebeğinle
Evet canım teşekkürler. 2 saat şu içmeden bekledim saf idrar olsun diye. Yaptım önce c çıktı sonra vaktim t çıktıGozun aydiiiiin cok sevindimdim hayirli olsuun koyuda cikmis..cok silik falan degil yani
Amin canım.Belirtilerin var mı peki?Teşekkür ederim kzuumm darısı sana inşallah
Bir sorum var size bu sitede birisi arkadaşının sürtnme ile hamile kaldığını belirtmişti acaba bu sürtünmede kıyafetlemi yoks çıplak mı kıyafetle olsa hamile kalınır mı?Aaa çok sevindim cnm gözünaydın. Sağlıkla kucagına alırsın inşallahhh..
Valla dediğim gbi ilişkiden 3 saat sonra kasik bel ağrısı başladı acıkma ve doyamama. Midem yanıyor göğüslerim büyüdü uçları kızardı . Ve dünden buyana bi baş dönmesi gbi yolluyorAmin canım.Belirtilerin var mı peki?
Anladım canım.Minik kızın küçük abla oluyr:)) Allahım sağlık versin hepinizeValla dediğim gbi ilişkiden 3 saat sonra kasik bel ağrısı başladı acıkma ve doyamama. Midem yanıyor göğüslerim büyüdü uçları kızardı . Ve dünden buyana bi baş dönmesi gbi yolluyor
Yarina hemen kan testi yaptirirsin bide:) 3 gun farkimiz varmis senle:)Evet canım teşekkürler. 2 saat şu içmeden bekledim saf idrar olsun diye. Yaptım önce c çıktı sonra vaktim t çıktı
Amiinn darısı tüm bekleyenlere ve sana tabiki :)maşallahh canım dua et darısı bana bize olsun inşallahhh
Aynen babasına diyo zaten baba ben abla oldum :) inş amiiinAnladım canım.Minik kızın küçük abla oluyr:)) Allahım sağlık versin hepinize
Evet kanntesti var bide dimi adeti beklesem mi diyorum adet günüm gidiyim perşembe sonuç alırımYarina hemen kan testi yaptirirsin bide:) 3 gun farkimiz varmis senle:)
canım inan cok cokkk sevindim bende yarın doktor gidicem ara vermiştim inş bende bu guzel haberi seninle herkezke paylasırım
Adete son iki gün korkuyorum adette kanama olucak diye daha önce ki dusukte öyle oldu İnş olmazcanım kan ver degerlerine baktır ama bya koyu çıkmış saglıkla kucagına al inş
diklat et ve iyi düşün bbegin seninle kalsınAdete son iki gün korkuyorum adette kanama olucak diye daha önce ki dusukte öyle oldu İnş olmaz