Evet Bende hamileyimmm :))

nursefam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
33
4
18
Bolu
Evet arkadaşlar 9 ay önce düşük yapmıştım tabii herkes gibi bende çok üzüldüm.Ama elden bişey gelmez veren Allah alan Allah... v geçen ay acaba hamile kalamayacağım diye düşünürken önce soğan kürü ardından incir kürü (4-5 gün anca yapabildim) 28 şubatta adet olmam gerekirken olmadım ve 1 haftada hergün test yaptım ve negatif ardından aile hekimine gittim ve sonu yine negatif Ama bugün doktara gittim 12 gün adet gecikmem oldu deyince teste gerek duymadan ultrasano soktu ve kese göründü :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Kese görünüyor ama kanda çıkmıyor. İlginç bir şey:)
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

İnş.sağlıklıca kucağına alırsın cnm hamilellkten önce folik asit kullandınmı bari ?

kızlar merhaba adetim 4 5 gün gecikti ve nerdeye 1 haftadır kasıklarımda ağrı şişlik var ve ara ara sancılar giriyor sağ ve sol olmak üzere akıntı filan da hiç akmıyor kaç gündür ve bugün de dayanamadım gebelik testi yaptım ilk 10 sn de hemen negatif çıktı ama yanında bide silik çizgi çıktı internettne araştırdm gebelik olablir diyo çoğu sitede böyle bir şey başına gelen var mı

Canım benimde aynı oldu evde test yaptığımda silik çıktı hatta baya bi silik ve 1 hafta hep test yaptım ve hep silikdi yinede umutlandırmak istemem ama gebe olman ihtimalin yüksek bide adet gününde hiç gecikme oluyormuydu oda önemli sancı falan oluyorsa doktara gitmeni tavsiye ederim....Tabi gebelik yeniyse kan testinde de çıkmayabilir... Yinede kadın doğuma git...

acil yardım
kızlar merhaba adetim 4 5 gün gecikti ve nerdeye 1 haftadır kasıklarımda ağrı şişlik var ve ara ara sancılar giriyor sağ ve sol olmak üzere akıntı filan da hiç akmıyor kaç gündür ve bugün de dayanamadım gebelik testi yaptım ilk 10 sn de hemen negatif çıktı ama yanında bide silik çizgi çıktı internettne araştırdm gebelik olablir diyo çoğu sitede böyle bir şey başına gelen var mı

evde yapılan testler her zaman sonuç vermeyebilir. mutlaka kanda baktırmak lazım evde baktığımda negatif almıştım ama aynı gün kan testinde pozitif çıktı. inş pozitiftir

dün gittim ultrasyonda baktı birşey görünmyür dedi kan testi verdi sonuçlar yarın çıkacak bakalım ak kara belli olacak yarın :)geçen ay 3 gün geceikmişti bu ay 6 7 günü geçti stres yapıyorum sonucu merak ettiğim için ondanda olablir mi acaba bu kadar uzar mı ki adet?

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin. bende bugün dr. gittim 5 hafta 5 günlük olmuşuz. :) henüz kalp atışı görünmüyor. 10 gün sonra tekrar gideceğim...

Arkadaşlar merhaba

Yeni hamile olduğunu öğrenenlerdenim. İçim hiç rahat değil. 35 yaşında bir anne adayı olarak sürekli en kötüyü düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Son ultrason görüntüsünü paylaşmak istiyorum. Burada york kesesi var mı

meraba bnde aynı durumdayım en son 22 şubatta adet oldm dün test yaptım ikinci çizgi açık pembe ama belli yani bilmiorum sevnsemmi

benmde yeni hamileyim bir kaç gün önce bende ultrosona girdim ve aynı büyüklükte benmkide böyle göründü doktor yolunda gittiğini söyledi keseyi görünce ve bir kaç gün sonrada kalp atışını duymak için çağırdı bence boşuna evham yapma sende zaten boş gebelikse bile bidhaki ultrosonda belli olur kalp atışından boş mu dolu diye ama inşallah duyarız kalp atışını

bnde hamileyimmm sağlkla alırız bebslerimizi kucağmıza inş cnm kan testi yaptrdm bnde

ne güzel cnm hayırlı ve sağlıklı bi gebelik geçirmeyi sağlıklı bi şekilde bebişleri kucağımıza almak nasip olur inşallah ben bu hafta inşallah kalp atışını duymak için gideceiğim sen duydun mu kalp atışını

yok cnm daha ultrasyonla bakılmadı yeni ögrendk sayılır biz 5. haftann içindeyim su an galıba son adet tarihine gre bgun tekrar kan vercem bu hafta ultrasyonla bakılır galıba sn kac haftalıkken gordn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…