Evet arkadaşlar 9 ay önce düşük yapmıştım tabii herkes gibi bende çok üzüldüm.Ama elden bişey gelmez veren Allah alan Allah... v geçen ay acaba hamile kalamayacağım diye düşünürken önce soğan kürü ardından incir kürü (4-5 gün anca yapabildim) 28 şubatta adet olmam gerekirken olmadım ve 1 haftada hergün test yaptım ve negatif ardından aile hekimine gittim ve sonu yine negatifAma bugün doktara gittim 12 gün adet gecikmem oldu deyince teste gerek duymadan ultrasano soktu ve kese göründü :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
yani hergün değil ara ara kullandım...şimdi tekrar başladım inş.
kızlar merhaba adetim 4 5 gün gecikti ve nerdeye 1 haftadır kasıklarımda ağrı şişlik var ve ara ara sancılar giriyor sağ ve sol olmak üzere akıntı filan da hiç akmıyor kaç gündür ve bugün de dayanamadım gebelik testi yaptım ilk 10 sn de hemen negatif çıktı ama yanında bide silik çizgi çıktı internettne araştırdm gebelik olablir diyo çoğu sitede böyle bir şey başına gelen var mı
Canım benimde aynı oldu evde test yaptığımda silik çıktı hatta baya bi silik ve 1 hafta hep test yaptım ve hep silikdi yinede umutlandırmak istemem ama gebe olman ihtimalin yüksek bide adet gününde hiç gecikme oluyormuydu oda önemli sancı falan oluyorsa doktara gitmeni tavsiye ederim....Tabi gebelik yeniyse kan testinde de çıkmayabilir... Yinede kadın doğuma git...
kızlar merhaba adetim 4 5 gün gecikti ve nerdeye 1 haftadır kasıklarımda ağrı şişlik var ve ara ara sancılar giriyor sağ ve sol olmak üzere akıntı filan da hiç akmıyor kaç gündür ve bugün de dayanamadım gebelik testi yaptım ilk 10 sn de hemen negatif çıktı ama yanında bide silik çizgi çıktı internettne araştırdm gebelik olablir diyo çoğu sitede böyle bir şey başına gelen var mı
meraba bnde aynı durumdayım en son 22 şubatta adet oldm dün test yaptım ikinci çizgi açık pembe ama belli yani bilmiorum sevnsemmi
Arkadaşlar merhaba
Yeni hamile olduğunu öğrenenlerdenim. İçim hiç rahat değil. 35 yaşında bir anne adayı olarak sürekli en kötüyü düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Son ultrason görüntüsünü paylaşmak istiyorum. Burada york kesesi var mı
Eki Görüntüle 1019831 Eki Görüntüle 1019831
ben hamileymişm :) sende sevin bence hamilesindir büyük ihtimal
bnde hamileyimmm sağlkla alırız bebslerimizi kucağmıza inş cnm kan testi yaptrdm bnde
ne güzel cnm hayırlı ve sağlıklı bi gebelik geçirmeyi sağlıklı bi şekilde bebişleri kucağımıza almak nasip olur inşallah ben bu hafta inşallah kalp atışını duymak için gideceiğim sen duydun mu kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?