• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet bir derdim var yorumlar !!!

cerkeskizi_ipekelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
300
76
38
30
daha fazla dayanamayacağım herkes üstüne alınmasın bunu yapanlar alınabilir her ama her konuda insanlarla dalga geçenler alınsın bir kaç saat önce konu açtım ben orada sonucu söylerken hala saçma yorumlar geliyo ve bir hanımın yazdığı hamilelik konusuyla dalga geçiliyor kimsede ya gel etme kardeşim demiyor daha fazla dalga geçerke suça itekleniyor konu o kız değil belki yine böyle durumda biri açıp bu konuyu okuyacak ve daha fazla suça itilecek bu konudan sonra kiblermisiniz atarmısınız inannın umrumda değil sadece şunu belitrmek istedim kimse kusursuz değill kimseyle dalga geçmeye hakkınız yok önce kendi kusurlarımıza bakalım lütfen kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsinizi Peygamber bunu demiş ben daha ne diyeyim ki

senin konunu bilmiyorum ama hamile dedigin arkadas daha test yapmamis. hadi hamile diyelim ki kesin bile degil aspirin ictim sogan suyu ictim diyor. bebegi nasil oldururum diyor kisacasi. ne desin insanlar. bunu ye bunu ic kesin cozum mu desin. elinde de bir test varsa yapsin bu kadar yani .

kım ölmüş?????

Şimdi durum şu millancığım. Gebelik testi yapmadan ayağındaki morluğa bakarak bir aylık hamile olduğuna inanan bir üye "bebeğimi düşürmem için yardım edin kendim beceremedim" diye konu açtı. Bizler de durumun absürtlüğünü belirttik vicdansız olduk. Oysa üye sadece kürtaj parası olmadığı için düşük fikirleri sormuştu. Çok zalimiz :KK14:

senin konunu bilmiyorum ama hamile dedigin arkadas daha test yapmamis. hadi hamile diyelim ki kesin bile degil aspirin ictim sogan suyu ictim diyor. bebegi nasil oldururum diyor kisacasi. ne desin insanlar. bunu ye bunu ic kesin cozum mu desin. elinde de bir test varsa yapsin bu kadar yani .
bende diyorumki o doğru değilse bile böyle oln biri okuduğu zaman teşvik edilecek madem kimse etik bulmuyor kınama dalga geçme öyle değilmi yapma etme de geç

Şimdi durum şu millancığım. Gebelik testi yapmadan ayağındaki morluğa bakarak bir aylık hamile olduğuna inanan bir üye "bebeğimi düşürmem için yardım edin kendim beceremedim" diye konu açtı. Bizler de durumun absürtlüğünü belirttik vicdansız olduk. Oysa üye sadece kürtaj parası olmadığı için düşük fikirleri sormuştu. Çok zalimiz :KK14:

Ben o konuyu okudum da tartışma vardı alakasız dalıp soramadım,sana sorayım :

O morluk detayı neydi Allahaşkına ? Ne alakaymış ?

yenı uyesın ve burada neler oldu. konu açan bazı üyeler varsa bızde zamanımızı verıp yorum yapıyoruz, hatta durumuna uzulduklerımız bıle oluyor. daha dün gelmıssın burada '' dayanamıyorum '' dıyorsun. şu kk da neler oldu haberın var mı ki?
sapıgından, teşhircisine kadar...
grup halınde dalga gecen konu sahıplerı bıle gördük.. bırakta azıcık tecrubemız konussun ;)

vakıtsız temizlik yapıp,konuyu kaçırmışım..

sızde az vıcdanlı olun..halden anlayın,bende ılk morarmamda hamıle kaldımdı

dte giren şemsiye açılmaz eger tecavüz yok ise tabi lafım sevişirken sorun yok hamile kalınca para yok seviştigi adamdan parayı temin etsin hiç kimse böyle bir günahın altına girip şöyle yap böyle yap düşer kurtulursun demez:KK12:

Millet buraya konu açıyor ama eleştirilmeye hiç tahammülleri yok ne dememimizi bekliyorlar acaba aman canım sen haklısın tamam canım hemen çocuğun hangi kürle düşüldüğünü yazıyorum,veya aferin iyi yapmışsın ama iyi niyetle yapmışsındır kesin suç karşı tarafındır dememizi mi?
Her insan kendi fikrini saygı çerçevesince yazabilmeli karşı görüşe sahip insanlarda birbiriyle saygılı bir biçimde tartışabilmeli bana göre konu sahibesi haksız olduğu halde avukatı kesilmemeli.

Haketmis o zaman. Kürtaj olmak istiyorsa dua etsin dalga geçilmiş. Bide yani hamile olduğunu bilmeden. Bi yasima daha girdim. Dalga geçenlerin yüreğine saglik. Çok vicdansiZsiniz ya ayip ama :rolleyes:

Ben o konuyu okudum da tartışma vardı alakasız dalıp soramadım,sana sorayım :

O morluk detayı neydi Allahaşkına ? Ne alakaymış ?

Hamilelerin bedenlerinde değişiklikler olurmuş daha hassas olurlarmış vs. işte ayağını mı ne burkmuş hemen morarmış o da hamileliğe yormuş.

yenı uyesın ve burada neler oldu. konu açan bazı üyeler varsa bızde zamanımızı verıp yorum yapıyoruz, hatta durumuna uzulduklerımız bıle oluyor. daha dün gelmıssın burada '' dayanamıyorum '' dıyorsun. şu kk da neler oldu haberın var mı ki?
sapıgından, teşhircisine kadar...
grup halınde dalga gecen konu sahıplerı bıle gördük.. bırakta azıcık tecrubemız konussun :KK66:
bunları sadece konu sahibi okumuyor bu durumdaki kızlarda okuyor

dte giren şemsiye açılmaz eger tecavüz yok ise tabi lafım sevişirken sorun yok hamile kalınca para yok seviştigi adamdan parayı temin etsin hiç kimse böyle bir günahın altına girip şöyle yap böyle yap düşer kurtulursun demez:KK12:
evet öyle demezler dalga geçip teşvik ederler haklsınız ;) kimsede çıkıp yapma etme demez

Back
X