yaşın küçükse böyle ilişkilerde diretmek yersizdir şimdilik çok seviyorum ölüyorum der iki ayda ayrılırsınız kavak yelidir küçük yaşın ilişkisi o yüzden kendini ve aileni yıpratma derimErkek arkadaşım var ailemden gizlidir çünkü yaşımın küçük olmasından dolayı tepkileri biraz fazla.. Ablam var o da çok disiplinlidir ve cok baskıcı bir tiptir beni korumaya çalışır kisacasi onu ailem istemiyor yani öğrendiler bu ilişkinin olmayacagini söylüyorlar nedeni de kürt diyolar lar ayrımcılık yapiyorlar onu ailemize alamayız ilerde ciddi bişi dusunemezsin diyorlar çok seviyoruz birbirimizi iki ay oldu çok güzel hersey vazgecmeli miyim... çok içim yanıyor
Erkek arkadaşım var ailemden gizlidir çünkü yaşımın küçük olmasından dolayı tepkileri biraz fazla.. Ablam var o da çok disiplinlidir ve cok baskıcı bir tiptir beni korumaya çalışır kisacasi onu ailem istemiyor yani öğrendiler bu ilişkinin olmayacagini söylüyorlar nedeni de kürt diyolar lar ayrımcılık yapiyorlar onu ailemize alamayız ilerde ciddi bişi dusunemezsin diyorlar çok seviyoruz birbirimizi iki ay oldu çok güzel hersey vazgecmeli miyim... çok içim yanıyor
Babam müteahhit onun babası subay durumumuz allaha şükür iyi biz diyoruz ki direnecek güçlü kalalim diyoruz ama benim içim rahatsız..
Teşekkürler kafam çok karışık cidden kendim çok uzulucem aynı okul aynı ortam ama ailem çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?