Evet bir dert..

Yardım almak istedim sadece siz büyüklerden daha bilgilisiniz o yüzden Teşekkürler Tüm cevaplar için vaktinizi ayirdiginiz için

Yahu kimsede bu cocuga demiyorki, cocugum daha yasin kac, basin kac ?
Bak yavrum, belliki daha cocuk yasindasin, senin icin önemli olan okulun ve derslerin. Tabiki arkadas olarak gez toz ama senin okulundan önce baska önemli birseyde olamaz, Ileriye bak okuluna, meslegine kafani yor.
Bu yasta neyin kararini veriyorsun sen ? Hiuc olacak seymi ?
Daha simdiden ciddi hayallere kapilmissin sen. Daha dur, ailenle, kizkardesinle güzel zaman gecir, hayatin tadini cikarin ailenle. koca her zaman bulunur cocugum, bu yasta bu erkek düskünlügü nedir ya ???

Erkek arkadaşım var ailem kültür farkından dolayı istemiyor iki ara bi derede kaldım..
Ailen haklı canım benim. Ben batılıyım doğulu bir erkek arkadaşım da oldu yabancı uyruklu bir erkek arkadaşımda. İnan olmuyor. Aileme çok diklenmiştim bu meselelerde öyle bir pişman oldum ki.. Sen benim yaptığım hatayı yapma. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler. Aileler birşeyi biliyorlarsa doğru biliyorlar, acı tecrübeler yaşamadan anla bunu..

2aylıkmı? heee cicim ayındasınız desene o zaman
1-2yılı atlatında öyle evliliği bir kez daha gözden gecirin. acelenizmi? var

lan yeni nesilden alıncak cok şeee var haaaaa

Hayatin güzelliklerini yasa canim benim, git kayak yapmayi ögren, degisik, sporlar yap, bir müzik aleti calmayi ögren, gez, toz arkadaslarinla, gencligin tadini kiz arkadaslarinla cikar, ailenle cikar. Koca her Zaman bulunur ama su an yasadigin bir anlik birsey. Dua et, sükür et, ailem saglikli ve ben onlarla yasiyorum diye. Babanla gül eglen, annenle gül eglen, kizkardesinle gül eglen. Günün birinde bunlar yok olacak. Erkek düskünü olmaya gerek yok.
Senin yasinda genc kizlar hayatimi nasil kurtarsam diye düsünür, kocayi degil.

17 yaş ne la? 10 yıl önce süt dişlerini döküyordunuz siz daha.. evlilik iyice çocuk oyuncağına döndü, hadi geçmiş olsun..

daha çok küçüksün..bu ayrımcılık deil kültür farkı canım..aileni dinlemende yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…