Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorularımın hıcbırıne cevap vermemişsiniz, neden acaba?

elbette yaralıyım, hangi birey toplumda bunlar olsun ister.
Boşuna uğraşmayın ayrıca aynı dilden konuşup kavga edemem ben sizinle, hala üslubunuz hos degil.
her neyse .. konu dagılmasın diye susuyorum. konu sahibine saygısızlık olmasın.

Bence de cevap verme ki o da yazmasın.
O yazdıkca sinirlerim zıplayacak :ıslık:

Senin adına çok sevindim canım:KK19:

Bazen ciddi kırılma noktaları yaşamak gerekiyor demekki ilişkilerde.

Şu hayatta herşeyden önemlisi "sensin". Bunun farkına vardığına göre ve karşıdaki insanlar vazgeçilmez olmadıklarını idrak ettiklerine göre, herşey daha güzel olacak bundan sonrası için...

Ailene de çok sevgiler:KK200:

Çok teşekkür ederim çok haklısınız bazen kötü olarak adlandırdığımız günler bize en iyi olarak geri dönebiliyor.
İyi dilekleriniz sizin içinde geçerli olsun inşallah :)

Ev içinde onlarla beraber miydin ki? Şımarıklık olduğunu bilesin ya da pişman olacağına bu kadar eminsin.

Terbiyesiz. Böyle hemcinslerimiz olmasın ya. Düşünce yapısının saçmalığına bak.

Kadın kadına bunu söylerse erkekler ne yapsa az kalır.. Bu tipler ne yaşarsa yaşasın hiç üzülmüyorum artık.

doğru bana noluyo ki.. ben kim oluyom...

Yolda yerlere tükürüp,burunlarında ne var ne yok boşaltanlara çöp atanlara da susalım ( nasıl olsa benım evıme atmamıslar ),
Siddet , taciz, hakaret gören kadınlara da susalım ( nasılsa ben görmedim ),
taciz edilip susturulan korkutulan çocuklara da susalım ( nasılsa benim çocugumun basına gelmedi )
hırsızlık, haksızlık yapanlara da susalım ( benım hakkım yenmedi henüz nasılsa )
torpille bir yerlere gelenlere susalım ( benim işim hala yerinde nasılsa )

kimim ki değil mi? Bana noluyo.....susmalıyım ,,, kadın kadının en büyük düşmanı . cidden!!!

Harikasınız.. kadına şiddetin en büyük nedeni bu tarz insanlardır.

Konuyu yeni gördüm geçmiş olsun öncelikle. Saçma sapan yorum yapanlara bakmayın. İsterse dünyanın en iyi insanı olsun eğer mutsuzsanız bu boşanmak için geçerli bir sebep kimseye de hesap vermeyin sizin hayatınız. Psikolojik şiddetti hakareti bir şey yokmuş gibi böyle küçültüyorlar işte. Halbuki saygı evlilikte yoksa o evlilik evlilik değildir. Sanırım son durum olarak arayı düzeltmeye karar vermişsiniz. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız. Umarım bu defa hatalarını anlamışlardır.
Olmadı kaybeden onlar olur siz yolunuza bakarsınız. Hakkınızda hayırlısı.

Konuyu yeni gördüm geçmiş olsun öncelikle. Saçma sapan yorum yapanlara bakmayın. İsterse dünyanın en iyi insanı olsun eğer mutsuzsanız bu boşanmak için geçerli bir sebep kimseye de hesap vermeyin sizin hayatınız. Psikolojik şiddetti hakareti bir şey yokmuş gibi böyle küçültüyorlar işte. Halbuki saygı evlilikte yoksa o evlilik evlilik değildir. Sanırım son durum olarak arayı düzeltmeye karar vermişsiniz. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız. Umarım bu defa hatalarını anlamışlardır.
Olmadı kaybeden onlar olur siz yolunuza bakarsınız. Hakkınızda hayırlısı.

Öncelikle çok teşekkür ederim.
İnanın şiddetin en büyüğü psikolojik olab şiddet
Çok ağır tramva atlattım diye bilirim.. kimse boşanmak için evlenmez. Kolay mı herşeyi bir anda yok etmek. Ama farkettem ki buna karar vermeseydim kendimi yok edecektim.
Sağlıklı düşünemeyen, sürekli ağlayan, çaresis, mutsuz bir kadına dönüşmüştüm.
Ben çok düşündüm psikolog yardımı almak fakat psikolojimi bozan olaylar durduğu sürece ben yardım alsamda bir faydası olmayacaktı.
Çok şükür öyle güzel bir aileye sahibim dağ gibi durdular yanımda. Şimdi kız çocukları olan arkadaşlarıma sürekli söylüyorum ne olursa olsun kızlarınızın hep yanında olun. Erkek bir şekilde kendini yeniliyor bizler öyle olamıyoruz.
Şu an bir tatil olayı var kimbilir belki iyi olacak bundan sonra. İnanın şu an sadece yaşıyorum ne iyi istersem onu yaşıyorum yarın ne olacak bilmiyorum.
Kendim için şu anda sanırım en iyisi böyle

Ne güzel,kendinizi tekrar bulmuşsunuz....Biz kadinlar boyleyiz icimizde birşeyleri bitirdiklerinde geri dönüşü olmuyor,,,,,

Yapmadığım ve yapmak istediğim ertelediğim bir çok şeyi yapmaya başladım..
o kadar iyi geliyor ki anlatamam :)
Gerçekten bir kadın isterse yapamayacağı hiç bir şey yok.. ben benim durumumda olan genç kızlar için yazıyorum sakın yaşam umudunuzu kaybetmeyin. Hayatta hiç bir şey sebepsiz değildir

Öncelikle çok teşekkür ederim.
İnanın şiddetin en büyüğü psikolojik olab şiddet
Çok ağır tramva atlattım diye bilirim.. kimse boşanmak için evlenmez. Kolay mı herşeyi bir anda yok etmek. Ama farkettem ki buna karar vermeseydim kendimi yok edecektim.
Sağlıklı düşünemeyen, sürekli ağlayan, çaresis, mutsuz bir kadına dönüşmüştüm.
Ben çok düşündüm psikolog yardımı almak fakat psikolojimi bozan olaylar durduğu sürece ben yardım alsamda bir faydası olmayacaktı.
Çok şükür öyle güzel bir aileye sahibim dağ gibi durdular yanımda. Şimdi kız çocukları olan arkadaşlarıma sürekli söylüyorum ne olursa olsun kızlarınızın hep yanında olun. Erkek bir şekilde kendini yeniliyor bizler öyle olamıyoruz.
Şu an bir tatil olayı var kimbilir belki iyi olacak bundan sonra. İnanın şu an sadece yaşıyorum ne iyi istersem onu yaşıyorum yarın ne olacak bilmiyorum.
Kendim için şu anda sanırım en iyisi böyle
Hakkınızda hayırlısı adınıza çok sevindim. Ailenizi kendi aileme benzettim ve gerçekten çok şanslıyız. Benim de kızım olacak 1 ay sonra kucağımızda inşallah. Ben de annem gibi koruyup kollayan arkadaş gibi bir anne olmak istiyorum. Benim gördüğüm aile sevgisini o güzel ortamı ona göstermek en büyük gayem. Allah şaşırtmasın. :anne:

Hakkınızda hayırlısı adınıza çok sevindim. Ailenizi kendi aileme benzettim ve gerçekten çok şanslıyız. Benim de kızım olacak 1 ay sonra kucağımızda inşallah. Ben de annem gibi koruyup kollayan arkadaş gibi bir anne olmak istiyorum. Benim gördüğüm aile sevgisini o güzel ortamı ona göstermek en büyük gayem. Allah şaşırtmasın. :anne:

Çok teşekkur ederim hepimizin inşallah hakkında en hayırlısı olur. Kızınız çok şanslı bilinçli bir annesi olacak Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Konuyu güncelledim :)

Ne güzel yuvanız bozulmamış, eşiniz çabalamış , çok sevindim sizin adınıza..
Maalesef ben boşanma aşamasındayım, bir anlık öfkem ile boşanalım dedim, ve karşımdaki insan kabul etti. Yanı sıra kırıcı sözler sarfettik, ve yine o öfkeyle hattımı kırıp attım. 25 gündür ailemin yanındayım, ve hiçbir şekilde ne ailesinden ne kendisinden bir iletişim olmadı...şimdi sizin gibi olmayı çok isterdim.
Gelip alsa beni annemlerden, ben ayrılmak istemiyorum dese.. çok isterdim.
Elim kolum bağlı bekliyorum, 1 ay sonra dava açmayı :(:(
Neden yazdım buraya bilmiyorum, içimi dökmek istedim, iyi değilim..

Ne güzel yuvanız bozulmamış, eşiniz çabalamış , çok sevindim sizin adınıza..
Maalesef ben boşanma aşamasındayım, bir anlık öfkem ile boşanalım dedim, ve karşımdaki insan kabul etti. Yanı sıra kırıcı sözler sarfettik, ve yine o öfkeyle hattımı kırıp attım. 25 gündür ailemin yanındayım, ve hiçbir şekilde ne ailesinden ne kendisinden bir iletişim olmadı...şimdi sizin gibi olmayı çok isterdim.
Gelip alsa beni annemlerden, ben ayrılmak istemiyorum dese.. çok isterdim.
Elim kolum bağlı bekliyorum, 1 ay sonra dava açmayı :KK43::KK43:
Neden yazdım buraya bilmiyorum, içimi dökmek istedim, iyi değilim..

Şu an senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. Bırak kendini Allah'a o herşeyin en iyisini yazar.
Şu an berbat çaresiz hissedebilirsin ama belkide senin için en iyisi oluyordur.
Ben o gün her şeyi göze aldığimda Allah'a hep biliyorum bu bir süreç beni en sağlıklı şekilde bu süreçten çıkar diye dua ettim
Ben önce kendimi iyileştirdim.. kendimi iyileştirdikten sonra eşim gelsede farketnezdi gelmesede..
Çünkü yuva dediğimiz mutlulukla kurulan şeydir ve tek kişinin çabasıyla bu mutluluk olmuyor.
Yuvam bozulmasın diye mutsuzluğunu görmezden gelen o kadar insan var ki. Ama hayat bu değil.
Eğer eşin seni mutlu etmiyorsa ve senin mutluluğun için çabalamıyorsa ve sen elinden gelen herşeyi yapmışsan vicdanında seni bu konuda rahat bırakıyorsa hic üzülme.
Hayatta evli olmaktan başka o kadar güzel şeyler varki. Kendini toparla lütfen :)
Ne zaman istersen bana yazabilirsin buradan

Şu an senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. Bırak kendini Allah'a o herşeyin en iyisini yazar.
Şu an berbat çaresiz hissedebilirsin ama belkide senin için en iyisi oluyordur.
Ben o gün her şeyi göze aldığimda Allah'a hep biliyorum bu bir süreç beni en sağlıklı şekilde bu süreçten çıkar diye dua ettim
Ben önce kendimi iyileştirdim.. kendimi iyileştirdikten sonra eşim gelsede farketnezdi gelmesede..
Çünkü yuva dediğimiz mutlulukla kurulan şeydir ve tek kişinin çabasıyla bu mutluluk olmuyor.
Yuvam bozulmasın diye mutsuzluğunu görmezden gelen o kadar insan var ki. Ama hayat bu değil.
Eğer eşin seni mutlu etmiyorsa ve senin mutluluğun için çabalamıyorsa ve sen elinden gelen herşeyi yapmışsan vicdanında seni bu konuda rahat bırakıyorsa hic üzülme.
Hayatta evli olmaktan başka o kadar güzel şeyler varki. Kendini toparla lütfen :)
Ne zaman istersen bana yazabilirsin buradan

Ben eşime haksızlık ettim, üzdüm kırdım. Sevgililik zamanında da nişanlı iken de evli iken de.. Neden bilmiyorum, beni sevdiğini söyleyen bana hiç zararı dokunmamış insana yaptım bunları. Gözüme perde indi, gaflete düştüm çok pişmanım.. ayrılmayı o zamanlarda defalarca istedim ama beni hiç bırakmadı.
Şimdi ise hemen kabul etti. O da bıktı belki , birşey diyemem.. vicdanım rahat, çünkü o da evlendikten sonra çok değişti, beni kırmaya üzmeye başladı. Beni hafife almaya başladı belki de..
İyi olduğumuz zamanlarda iyiydik, mesela en çok canımı yakan bana onun davrandığı gibi,şefkatli,ilgili belki bir daha kimse davranmayacak, ama o benden sonra hayatına girene de öyle davranacak, çünkü yapısı o .. o kadar zor ki, içimde kıyametler kopuyor, ailemle konuşurken göz göze gelmemeye çalışıyorum, çünkü gözlerim hep dolu. İçim içimi yiyor, ama gururumu ayaklar altına alamam. Düşünüyorum da beni çok sevdiğini söyleyen, beni işten gelene kadar özleyen biri nasıl duruyor 25 gündür. Sesimi duymadan,görmeden,bana dokunmadan..
Bana 5 yıl tahammül etti, ama evlenince bıraktı her şeyi .. ben de çok hatalıyım, Allah affeder inşallah :(

Sorunları bilmiyorum ama kalp bir kere kırıldımı o soğukluk başladımı hiç bir şey eskisi gibi olmuyor maalesef isterse dünyaları ayağınıza sersin insanın gözü görmüyor en azından ben öğleyim madem av başvurdunuz kararınızı uygulayın hiç bir şey sizden önemli değil hayırlısı olucaktır inş

Ne oldu canım boşanmış mısın?
Uça uça gidiyordun ama asla oluru yoktu.
Bitmişti tamamen, eşinden hiç bir şey olmazdı artık?

Tükürdüğünü yaladın mı?

Sana insan gibi yorum yaptık.
Çok yeni evliliğin, böyle şeyler olur.
Eşini hala seviyorsun.
Seve seve fevri ayrılırsan pişman olursun canın yanar dedik.
Olabilir eşin de pek çok erkek gibi evliliğe hemen adapte olamadı.
Denge kuramamış haklısın ama pişmanlığını görüp gönlünü
alması için zaman ver. Baktın gerzekliğe devam gönlün rahat ayrıl dedik.

Cırladın burda bize mutsuzum ayrılcam ille aldatılıp dayak mı yemem lazım.
İstemiyorum bitmiştir diye.

Geldin mi sözümüze?

Kim haklı çıktı hani?

Her evlilikte olur bu kadarı sakin ol dedik, yerin dibine sokmuştun.

Çok delikanlıydın ya hani atıp tutuyordun.
Ne oldu?

Eşi çok pişman olmuş da özürler sürprizler yapmış da barışmışmışmış.
Biz ne dedik lan? :)

Anlayış kıtlığı çok büyük sorun yeminle..

Beklenen son..

Bu da senin gibi hop oturup hop kalkan sonra bir güzel tükürdüğünü yalayanlara gelsin.

@Mune abla haketmişsem banlayabilirsin.
Ama şu yorumu yapmazsam olmazdı.
Dibine kadar haketti bu arkadaş.

Ne oldu canım boşanmış mısın?
Uça uça gidiyordun ama asla oluru yoktu.
Bitmişti tamamen, eşinden hiç bir şey olmazdı artık?

Tükürdüğünü yaladın mı?

Sana insan gibi yorum yaptık.
Çok yeni evliliğin, böyle şeyler olur.
Eşini hala seviyorsun.
Seve seve fevri ayrılırsan pişman olursun canın yanar dedik.
Olabilir eşin de pek çok erkek gibi evliliğe hemen adapte olamadı.
Denge kuramamış haklısın ama pişmanlığını görüp gönlünü
alması için zaman ver. Baktın gerzekliğe devam gönlün rahat ayrıl dedik.

Cırladın burda bize mutsuzum ayrılcam ille aldatılıp dayak mı yemem lazım.
İstemiyorum bitmiştir diye.

Geldin mi sözümüze?

Kim haklı çıktı hani?

Her evlilikte olur bu kadarı sakin ol dedik, yerin dibine sokmuştun.

Çok delikanlıydın ya hani atıp tutuyordun.
Ne oldu?

Eşi çok pişman olmuş da özürler sürprizler yapmış da barışmışmışmış.
Biz ne dedik lan? :)

Anlayış kıtlığı çok büyük sorun yeminle..

Beklenen son..

Bu da senin gibi hop oturup hop kalkan sonra bir güzel tükürdüğünü yalayanlara gelsin.

@Mune abla haketmişsem banlayabilirsin.
Ama şu yorumu yapmazsam olmazdı.
Dibine kadar haketti bu arkadaş.

Sen kimsin ya benimle bu şekilde konuşuyorsun defol git başka sayfada havla!
Gel konumla alakasız yorumlar yap sonra da tepki verince cırladı ol!!!
Sanane sanane!!!!
İster artislenirim ister boşarım ister barisim keyfimin kâhyası sen misin??

Ben buraya boşanan kadınlar neler hissediyor diye konu açmisim abuk subuk yorumlarinizla karsilastim!
Her konuya atlama! İşine gücüne bak!!

Çok şükür aklı başında bir çok insanda var burda onlarda özür diliyorum. Ama senin gibi embesillerle muhattap olmak zorunda kaldığım için beni ister banlasınlar isterselerde üyeliğimi silsinler!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X