Evet Derdim Var :(

malesef beklentiniz biraz fazla. içine sinen bir eş herkese nasip olmuyor. evliliklerin çoğu evlenmiş olmak için yapılıyor. çok kafasına uyan , aşık olan, çok beğenerek evlenen çok az. hem evleneyim ama hem de istediğim gibisi olsun çok zor ve sizin gibi içime sinsin diyenler bu işte genelde zorlanıyor yani durumunuz oldukça normal.
işte karakterim olsun diye olsuna müsade etmiyor.. etmez bu saatten sora. bu en zoru benim için. güçlü durmak güçlü kalmak kararda istikrarlı olmak... dışarıdan yaşadığım hayat harika elini sallasan elini görünüyor. seçimler yapmak beni onure ediyor. ama gerçekler 4 duvar arası yalnızlık ve yaptığım seçimlerin arkasında durmakta ağır geliyor. ama diyorum ya olsun diye olmaz bende. dua edin bana rica ediyorum zor işim..

inanın fazlasıyla çıkardım çıkarıyorum ama artık sarmıyor sanırım doymuşluk.. flörtlere beğenilere doydum sadece mantıklı içime sinen birini istiyorum kafam rahat olsun istiyorum. yalnız tatile de gittim orda da ask desem dicem ama simdi topa tutulabilirim macera diyeyim oldu ama sanırım doydum hepsine :) mesela şimdi bayramdan önce bi hafta iznim var onu ne zaman kullansam diye düşünüyorum nerde yani. çok güzel otellerde de tatil yaptım, paramın olmadığı zamanda basit tatiller de yaptım. arkadaşlarım sosyalliğim çevrem ne bileyim hepsine doyma noktasına geldim sanırım.. doğru insana ben yol arkadaşı diyorum çıksa da kafam rahatlasa bende stres yaptı artık yalnızlık ..
Yok sizi anliyorum , evlenmeden onceki son gunlerde bende ayni moda girmistim sonra esimle tanistik 5 ayda da evlendik
Sadece stres yapmayin diyorum , su gunlerin tadini cikarin , hayat tesadufen karsiniza birini cikaracaktir
Ben esimle tanistigimda artik cok yilmistim kafa dengi biriyle tanisamamaktan , sizinki gibi cevremde cok adam vardi talibim olan hepsinden kaciyordum
Hatta arkadasim seni biriyle tanistiricam dediginde istemedim , cok israr edince tamm ama sende gel yemege erkenden kacarim ben dedim
Erkenden kacarim diye gittigim yemek tam 5 saat surdu :) yemek yetmedi bara gittik 4 saat de orda konusmaya devam ettik , barda arkadasim o kadar bunaldi ki bizim kafa kafaya sohbetimizden hadi size gule gule deyip kacti
O geveden beri beraberiz esimle
Yani umidinizi kirmayin hayat enteresan tesaduflerle dolu , hic ummadiginiz anda geliyor size supriz yapiyor

işte karakterim olsun diye olsuna müsade etmiyor.. etmez bu saatten sora. bu en zoru benim için. güçlü durmak güçlü kalmak kararda istikrarlı olmak... dışarıdan yaşadığım hayat harika elini sallasan elini görünüyor. seçimler yapmak beni onure ediyor. ama gerçekler 4 duvar arası yalnızlık ve yaptığım seçimlerin arkasında durmakta ağır geliyor. ama diyorum ya olsun diye olmaz bende. dua edin bana rica ediyorum zor işim..
sizi çok iyi anlıyorum tamamen karakter meselesi. her şeyin hayırlısı olsun

Yanlizlik zor ama keyifli yanlarida var. Yaşınız çok değil bende 32 de evlendim. Çok ta güzel oldu. İçinize sinen biri çıkar ve evlenirsiniz.

Tek çık
En güzel tatil tek gidilen tatildir.
Çok bebek istiyorsan da şehir disindaki
Bebekli arkadaşını ara, bir gece onlarda kal.
Reklamlar bitip gerçek hikaye başladığında anlarsın ne demek istediğimi :) bir süre daha coşmaz hormonların :halay:

Yok sizi anliyorum , evlenmeden onceki son gunlerde bende ayni moda girmistim sonra esimle tanistik 5 ayda da evlendik
Sadece stres yapmayin diyorum , su gunlerin tadini cikarin , hayat tesadufen karsiniza birini cikaracaktir
Ben esimle tanistigimda artik cok yilmistim kafa dengi biriyle tanisamamaktan , sizinki gibi cevremde cok adam vardi talibim olan hepsinden kaciyordum
Hatta arkadasim seni biriyle tanistiricam dediginde istemedim , cok israr edince tamm ama sende gel yemege erkenden kacarim ben dedim
Erkenden kacarim diye gittigim yemek tam 5 saat surdu :) yemek yetmedi bara gittik 4 saat de orda konusmaya devam ettik , barda arkadasim o kadar bunaldi ki bizim kafa kafaya sohbetimizden hadi size gule gule deyip kacti
O geveden beri beraberiz esimle
Yani umidinizi kirmayin hayat enteresan tesaduflerle dolu , hic ummadiginiz anda geliyor size supriz yapiyor

güzel olmuş hikayeniz :) biliyo musunuz ben de 3 ayda evlenmek uzatmak istemiyorum. dilerim ki olur. bişeyler uzadıkca olmuyor sanki bana göre.. bakalım dua edin bana da umarım olsun. bu arada kaç yasındaydınız evlendiğinizde merak ettim.
özellikle akşamlar zor oluyor. yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım şimdi ne yapsam modundayım. gerçekten kimse yalnız kalmaz umarım çok zor..

Tek çık
En güzel tatil tek gidilen tatildir.
Çok bebek istiyorsan da şehir disindaki
Bebekli arkadaşını ara, bir gece onlarda kal.
Reklamlar bitip gerçek hikaye başladığında anlarsın ne demek istediğimi :) bir süre daha coşmaz hormonların :halay:

tekte çiftte çok tatile çıktım inanın .. doymuşluk noktasındayım..
bebek çok istemiyorum arkadaşlarımdan biliyorum. bakan olursa kolay oluyor. e herşeyin bi zamanı var 30 oldum bence zamanı da geldi.. hayatı kaçırmamak lazım..

güzel olmuş hikayeniz :) biliyo musunuz ben de 3 ayda evlenmek uzatmak istemiyorum. dilerim ki olur. bişeyler uzadıkca olmuyor sanki bana göre.. bakalım dua edin bana da umarım olsun. bu arada kaç yasındaydınız evlendiğinizde merak ettim.
özellikle akşamlar zor oluyor. yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım şimdi ne yapsam modundayım. gerçekten kimse yalnız kalmaz umarım çok zor..
Bu bahsettigim ikinci evliligim 37 yasindaydim
Ilkinde 30 yasindaydim
Insallah kisa surede hayallerinizin adami cikar karsiniza

tekte çiftte çok tatile çıktım inanın .. doymuşluk noktasındayım..
bebek çok istemiyorum arkadaşlarımdan biliyorum. bakan olursa kolay oluyor. e herşeyin bi zamanı var 30 oldum bence zamanı da geldi.. hayatı kaçırmamak lazım..
Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.
Bu işler kısmet işi. Benim çok yakınında birisi eylemde tanıştığı bir adamla evlendi :)
Ne alaka di mi düşününce :) ama baharda tanışıp yaz bitmeden de evlendi:KK75:
Eğer niyetiniz evlilikse azıcık bunu dile getirebilirsiniz . Belki milena'nin hikayesindeki gibi size uyan tanıdığı olan birileri vardır. Ama size bahsetmekten cekiniyorlardir ...

Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.
Bu işler kısmet işi. Benim çok yakınında birisi eylemde tanıştığı bir adamla evlendi :)
Ne alaka di mi düşününce :) ama baharda tanışıp yaz bitmeden de evlendi:KK75:
Eğer niyetiniz evlilikse azıcık bunu dile getirebilirsiniz . Belki milena'nin hikayesindeki gibi size uyan tanıdığı olan birileri vardır. Ama size bahsetmekten cekiniyorlardir ...

gerçekten kader kısmet. inanın ben de yaşıma kadar bi çok kişiyle tanıstım. hatta tanısmaktan yoruldum resmen yoruldum. artık burnumun ucunu göremez oldum. biraz da sinirli oldum bilmiyorum.. ve kestirip atar oldum..
belki de vardır milenanın hikayesini beğendim bende. istiyorum ki tanıyayım uzatmadan iki üç ayda evlenim yoksa hiç olmicak gibi. hayırlısı dua edin olur mu bana ..

Sizin kafa yapiniza uyan erkek zaten evlenmek istemeyen erkek. Kusura bakmayin ama sorun buradan cikiyor. Evlenecekseniz cok da sizin kafanizda olmayan bir adam bulmalisiniz. Sizin kafadan bir adam bulacaksaniz da o adam uc ayda kesinlikle evlenmez. Yani hem yakisikli, hem kariyer sahibi, hem eglenmesini, gezmesini bilen, hem sizle ayni hayat gorusune sahip adam sizle evlense bile bu bir kac yili bulur, sonrasinda da uc aya kalmadan aldatir, cunku alicisi cok o adamlarin. Ya kriterleri dusurun, ya da sevgili edinin, birlikte yasayin, ama evlenmeyin. Herkes evlenmek zorunda degil.

Bu çağın yan etkisi de bu sanırım geç olgunlaşan yetişkinler... Hayırlısı olsun.

Sizin kafa yapiniza uyan erkek zaten evlenmek istemeyen erkek. Kusura bakmayin ama sorun buradan cikiyor. Evlenecekseniz cok da sizin kafanizda olmayan bir adam bulmalisiniz. Sizin kafadan bir adam bulacaksaniz da o adam uc ayda kesinlikle evlenmez. Yani hem yakisikli, hem kariyer sahibi, hem eglenmesini, gezmesini bilen, hem sizle ayni hayat gorusune sahip adam sizle evlense bile bu bir kac yili bulur, sonrasinda da uc aya kalmadan aldatir, cunku alicisi cok o adamlarin. Ya kriterleri dusurun, ya da sevgili edinin, birlikte yasayin, ama evlenmeyin. Herkes evlenmek zorunda degil.
Kusura bakmayin ama bu yoruma cevap yazmadan duramadim , esim 2 univ mezunu , kulturlu , kafa yapimiz ayni , eglenmeyi gezmeyi dans etmeyi icmeyi cok sever ayni benim gibi , cok yakisikli diil ama oldukca yakisikli , 5 ayda evlendik , 3 yili askin suredir evliyiz
Aldatmak karakter sorunudur , adamin karakteri duzgun ise aldatmaz , ha bir gun belki badkasindan hoslanir , baska kadina asik olur , o zaman da bana gelir soyler bosaniriz , ayni sekilde ben boyle birsey hissedersem ben gider ona soylerim , yani herkes birbirini aldatmiyor
Boyle adamlarda sevdikleri kadinlarla evlenip cocuk falan yapiyorlar

Eğer nasibiniz de evlenmek,çocuk sahibi olmak varsa zaten vaktini bekliyordur.Ama son yıllarda benim felsefem şu,herkes evlenmek zorunda değil,her evlenen de bebek sahibi olmak zorunda değil.Bu zamana kadar nasıl akışına bıraktıysanız yine öyle bırakın aksın.Evlilik zor zanaat,sadece bebek sahibi olmak için evlenmek asıl intiharmış,ben yaşadım gördüm.Bedeninizi,ruhunuzu olumsuzluklardan arındırın,Kuran-ı Kerim okumak zaten her ruhu arındırır,tazeler bence.Kendinize sürekli olumlamalar ile telkin yapın"hayatı seviyorum,her durum ve koşulda başıma gelen her türlü olumlu olayı kabul ediyorum,birgün sahip olacağım bebeğe hazırım"tarzı.Yani aklıma gelenler bunlar.Her ne durum ve koşulda olursanız olun hep çok mutlu olun İnşallah

aldatmak karakter meselesidir. bence sınıflandırmak gerekirse böyledir. adam vardır alır karsısına askım sevgim bitti der önüne bakar. adam vardır aldatır karakter yoktur. saygı yoktur.. bence dediğiniz sınıflandırma yanlış olmuş.
ben zaten illa evlencem de demedim sanırım yanlış anlaşıldım . evlencem evlencem değil içime sineni bulamıyorum stresi benimki.. anlatamadım sanırım ki tepkiletr çekiyorum..

Bu çağın yan etkisi de bu sanırım geç olgunlaşan yetişkinler... Hayırlısı olsun.

aksine ne istemediğimi bildiğim için evlenmedim hanımefendi. ama siz beni anlayamamışsınız ki sözünüz saçma olmuş.. konumdan çıkarsanız sevinirim sizle enerjimi düşürmek istemiyorum.. bayağı olumsuz geldiniz konuma bayağı..

Back
X